Latest post of the previous page:
Ładna promocja. Dwójeczki się przydadzą, czas złożyć zamówienie.Predator-rc - PROMOTIONS
Shop Profile: predatorRC
Predator-rc - PROMOTIONS
No i ja chyba zrobię reaktywację i powrót do kosmosu. Bo ostatnimi czasy tak się potoczyło, że dawno nie zamawiałam u predatorRC,
Stary znany mi chomik ze stajni gada - to pewny pill. I do tego mahomet... pyszności jak patrzę na screeny.
- Attachments
-
- mipt.jpg (297.59 KiB)
-
- met.jpg (258.58 KiB)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Predator-rc - PROMOTIONS
a do mnie juz leci druga paka mocarza Nep proba 3MEC lsd listek takze wyczekuje
Predator-rc - PROMOTIONS
Jak szefowa tak mówi to i ja chyba coś zamówię
Predator-rc - PROMOTIONS
Dokladnie trzeba sie zaopatrzyc bo pewnie teraz wszyscy sie rzuca i kazdy pomysli tak jak ty
Predator-rc - PROMOTIONS
Predator-rc - PROMOTIONS
I co? Było już brane od predatorRC,Gargameliego wrote: ↑6 months agoNo i ja chyba zrobię reaktywację i powrót do kosmosu. Bo ostatnimi czasy tak się potoczyło, że dawno nie zamawiałam u predatorRC,
Stary znany mi chomik ze stajni gada - to pewny pill. I do tego mahomet... pyszności jak patrzę na screeny.
Predator-rc - PROMOTIONS
Co chcecie w promocji z okazji ponownego otwarcia rejestracji?
ONE AND ONLY
Predator-rc - PROMOTIONS
Rabat 50%
Predator-rc - PROMOTIONS
No ja bym jakiś procentowy rabat do wpisania na stronie podczas zamóienia, albo po prostu jakiś procent więcej do zamówienia.
Predator-rc - PROMOTIONS
taaak rabat na 24 h i alfice