5f-sgt-151

A group of man-made organic chemicals that act on cannabinoid receptors.
Status:
iandi
Opiowrak
Użytkownik
Topic author

5f-sgt-151

Unread post by iandi » 5 years ago

Witam,
ktoś wie gdzie dostanę ten kanna?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

5f-sgt-151

Unread post by Gargameli » 5 years ago

Łatwiej dostać SGT-151, a to? cholera wie...

1. pytaj w sklepach partnerskich
2. omijaj sklepy-e-mail
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Hanksliu
Blister
Newbie

5f-sgt-151

Unread post by Hanksliu » 4 years ago

hello friend it is a good Cannabinoids product .

Status:
Patox
Dyletant
Newbie

5f-sgt-151

Unread post by Patox » 4 years ago

Jaki jest profil dzialania tej kanny?

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

5f-sgt-151

Unread post by Gandalf » 4 years ago

Patox, Tę kannę naprawdę ciężko teraz pochytać... Działanie - pierdolnięcie z turbomielonki w Toją czaszkę, aż zauważasz gwiazdy za dnia.
Moja była brala bucha i odcinało ją od rzeczywistości...Po kilku minutach wstawała i waliła bełta spaghetti sprzed kilku dni..
Kanna jest zajebiste - tak łatwo po tym umrzeć, a to śmieszne, jak to uzależnia. Niby wiesz, że Cię to zabija, a masz w głowie "ja chcę jeszcze raz!" :E
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Patox
Dyletant
Newbie

5f-sgt-151

Unread post by Patox » 4 years ago

Gandalf, ja jestem swiezy w temacie rc, ketonow troche przerobilem tylko, a znalazlem pewnego vendora gdzie przesylka jest darmowa jak zrobisz wieksza pake i chce dopchac czegos czego jeszcze nie probwalem i szukam po roznych kategoriach, padlo na kanne ale jak piszesz, ze to 5f sgt 151 jest az tak mocne to raczej odpuszcze, mozesz polecic cos od siebie?

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

5f-sgt-151

Unread post by Gandalf » 4 years ago

Patox, Oczywiście. Polecam od siebie nie ruszać syntetycznych kannabinoidów, opioidów, oraz na dłuższą metę - hexenu, bo to bardzo, ale to bardzo niszczy organizm.
Napisałem zgodnie ze szkodliwością - Hexen najmniej, chyba że bawisz się z nim kilka razy w miesiącu, to Twoje nerki i wątroba podziękują za parę lat, lub na starość.
Ja osobiście próbowałem A-PHP, A-PiHP, 3MMC, 3CMC, 4-cmc, hexenu i daaawno temu nep, ale o NEP najmniej mogę powiedzieć, bo to było raz i nawet fazy nie pamiętam.
Trzymam się na ten moment jedynie 3-cmc, 3mmc i mam w planach spróbować analogu 4-mmc od Mefisto.
Uważam, że te substancje, jeśli chodzi o Research Chemicals (RC), są najmniej szkodliwe i trzeba być skończonym idiotą, lub otrzymać bardzo zanieczyszczony czymś sort, aby umrzeć po tym.
Podoba mi się to 3 cmc i 3mmc, że czyści mnie ze zbędnych emocji. Emocje są złe, bo zawsze prowadzą do rozczarowania na drodze związku, bo przecież mając emocje nie można żyć w samotności.
4cmc jest zajebiste, bo robi Ci wystrzał euforii, szczeście w krysztale, coś jak mdma - dostosowuje się do tego, co robisz. Jesteś w klubie? Będziesz tanczył. Ruchasz się? Będzie to naprawdę dobre ruchanie. Jeden minus - bardzo często występuje tzw. pluszowość, czyli uczucie euforii i orgazmu wewnętrznego - wbija Cie w fotel / w łóżku i po prostu czujesz się szczęśliwie leżąc / siedząc / słuchając muzyki. Nie masz w ogóle speeda, nie bardzo Ci się chce robić cokolwiek, ale masz bardzo dużo pozytywnych myśli. ;)
Za to 3-cmc jest o tyle piękne, że ma i euforię i speed... Niestety od dawna nie trafiłem na sort 10/10 - brakuje w aktualnych sortach tzw. ClearHeadu - dosłownie mówiąc czystość umysłu. Niby wpływa Ci na percepcję, jednak slyszysz bardziej, widzisz więcej, myślisz szybciej - coś pięknego.
Mam nadzieję, że tak czyste 3-cmc kiedys do Nas wróci. :(

Koniec offtopu - wracamy do tematu. ;)

Status:
7thstoreyproj
Sniffiarz
Użytkownik

5f-sgt-151

Unread post by 7thstoreyproj » 4 years ago

5F-SGT nie brzmi najlepiej :D Nie dlatego że 5F, niektóre kannabinoidy z fluorem (oczywiście zażywane rozsądnie) potrafiły być przyjemne, 5F-PB-22, NM-2201 ale kiedy to było... To będzie o wiele wiele mocniejsze od SGT i pewnie bardziej psychodeliczne, więc w zasadzie taki sam niszczyciel beretu jak wszystko teraz z fluorem.

Inny analog SGT wygląda o wiele ciekawiej - CHM-SGT-151 ;)

Status:
Rasputin
Szczur
Newbie

5f-sgt-151

Unread post by Rasputin » 3 years ago

Wiem, że to lata po rynku, tylko gdzie to dostać?

Status:
dziangasijus
Sniffiarz
Newbie

5f-sgt-151

Unread post by dziangasijus » 2 years ago

5f-sgt-151 bought from some not advertised here shop, nothing special about quality, some rats found it weak.

Status:
mariuszrybak
Sniffiarz
Newbie

5f-sgt-151

Unread post by mariuszrybak » 2 years ago

dziangasijus wrote:
2 years ago
5f-sgt-151 bought from some not advertised here shop, nothing special about quality, some rats found it weak.
Czy ten sklep to rche*****. co*? Pytam bo miałem zamawiać, ale cena spora.... Aktywne choć trochę? W jakiej proporcji zrobione?

Status:
cannabinoidus
Szczur
Newbie

5f-sgt-151

Unread post by cannabinoidus » 2 years ago

7thstoreyproj wrote:
4 years ago
rzyjem
mariuszrybak wrote:
2 years ago
dziangasijus wrote:
2 years ago
Czy ten sklep to rche*****. co*? Pytam bo miałem zamawiać, ale cena spora.... Aktywne choć trochę? W jakiej proporcji zrobione?
Kolego możesz przybliżyć nazwę sklepu? może być na priv, zamawiałem te canna od innej ekipy i bardzo mi podeszło a u nich już pucha

Status:
dziangasijus
Sniffiarz
Newbie

5f-sgt-151

Unread post by dziangasijus » 2 years ago

mariuszrybak wrote:
2 years ago
dziangasijus wrote:
2 years ago
More about planet...
Overpriced shit, got complaints from costumers

Status:
mariuszrybak
Sniffiarz
Newbie

5f-sgt-151

Unread post by mariuszrybak » 2 years ago

1:20 bez tolerki zmiata z planszy od planety... :thumbup:

Status:
iandi
Opiowrak