Ostatni post z poprzedniej strony:
pracawnet, rejestracja zamknięta dla nowych klientów3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Jak długo można przechowywać 3cmc? Jak szybko traci swoje „właściwości”? W jakich warunkach przechowywania właściwości są zachowane, a w jakich szybko traci?
Powinno być szczelnie zamknięte i najlepiej do lodówki na stałe 5 stopni temperatury. W takich warunkach spokojnie do miesiąca nie powinno wiele stracić z mocy, do trzech miesięcy pewnie jeszcze z 60-70% mocy będzie miało. Dużo zależy od jakości kamieni. Kiedyś jak capnęli Predowi magazyny w PL to żeby przetrwać finansowo zaczął sprzedawać sorty ze swojej lodóweczki i było wtedy 3-cmc ICE, które miało spokojnie z 7-8 miesięcy, było już całe białe na zewnątrz jak i w środku. Mocy miało tak 40-50% maksymalnie.
Podbijam, ktoś coś wie?gdzie po 3cmc Micro jak u 3C? Albo takie podobne żeby było cmc jak ten piaseczek względem działania
Micro to był sort o Preda, 3C to zapewne odkupował. Pred pisał w grudniu, że to będzie już koniec Micro i w styczniu kończy się produkcja. 3C też pisał, że ma ostatnie zapasy. To co było po tym to tylko miał, drobnica z innych sortów. Z resztą tak zawsze było, jak nie było oryginalnego Micro to sprzedawali miał z czegoś innego. Poza tym ten sort to był dobry rok temu a potem tylko żrący kret.
Ostatnio pierwszy raz pobrałem trójkę od Syntetycznych i milo się zaskoczyłem. Sort się trochę sypie, z 20% kamieni jest niedoczyszczonych, natomiast resztą WOW. Czułem wystrzał jak przy dobrym Micro i to na totalnie zjechanej tolerce. Widać, że ten sort robi ten sam producent od kilku miesięcy i zależy od rzutu po prostu jak wyjdzie. Raz ludzie mega narzekali a teraz jest bardzo dobry. Kilka innych sklepów też to ma pewnie.
Aktualnie NAJLEPSZY 3-CMC - od Synthetics, !!! 10/10 Wymiata. Stare 3cmc sie przypomina!!!!
POLECAM!!!
POLECAM!!!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
SilkMixture, ma też 3cmc w miarę dobre:)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Witam dopki, jeden z moich szczurków skarży się na problemy z erekcją gdy ROA: sniff, problemy te jednak nie występują, gdy ROA: oral. Czy to normalne? Z góry dzięki za pomoc
Szatan tak jak najbardziej nie wiem do końca czym jest to spowodwane, bo dopiero od niedawna zacząłem praktykować tą metode podania, ale tak ja też jak i inne szczury na Kakuazie mieli problem z postawieniem siusaka do pionu.
Jednakże zalecam podanie ORALNE tak jak na tą substancje przystało CMC, MMC podajemy oralnie! Na wejściu możemy sobie coś dociągnać.
Również dodam, że biodostępność W/w odczynników przy podaniu w klamre to ok - 25%
Jednakże zalecam podanie ORALNE tak jak na tą substancje przystało CMC, MMC podajemy oralnie! Na wejściu możemy sobie coś dociągnać.
Również dodam, że biodostępność W/w odczynników przy podaniu w klamre to ok - 25%
Zależy co kto lubi, cmcki mają bardzo, ale to bardzo słabą biodostepność przy podaniu sniffem.
Nikt z reguły nie chce czekać tych +/- 30min na pojawienie się pierwszych efektów dlatego woli trąbe i 30min szybkiego wejścia. Jednakże chlory mają najlepszą biodostepność i pokazują swoje najlepsze walory przy podaniu oralnym.
Tak też jestem zwolennikiem "snif'a" jednakże pisanie że CMC jest lepsze snifem mija się z prawdą.
Nikt z reguły nie chce czekać tych +/- 30min na pojawienie się pierwszych efektów dlatego woli trąbe i 30min szybkiego wejścia. Jednakże chlory mają najlepszą biodostepność i pokazują swoje najlepsze walory przy podaniu oralnym.
Tak też jestem zwolennikiem "snif'a" jednakże pisanie że CMC jest lepsze snifem mija się z prawdą.