Ostatni post z poprzedniej strony:
Kocko, w wyglądzie i w działaniu inny od dotychczasowych sortów , które były przez mnie testowane. Dlatego mnie to zastanawia czy aby nie nastąpiła jakaś pomyłka w zamówieniu. Już tak mi się zdarzyło otrzymać coś innego. Ktoś w dziale dotyczącym hexa wstawił foto zupełnie innego sortu niż ten co mam.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
moje wypowiedzi są tylko fikcją i nie mają miejsca w rzeczywistości
Racja , trzeba cierpliwosci , strona działa;)
Added in 25 seconds:
Added in 25 seconds:
sandheavens, odpisz mi na maila bede sdziecznysandheavens pisze: ↑3 lata temuNiebawem wszystko ze strona powinno wrocic do normy,
Zamowienia sa w tej chwili przyjmowane przez emai- wysylki normalnie beda realizowane od przyszlego tygodnia
ważniak
Clearhead przy hexenie - przecież tam zazwyczaj jest zombie mode xD , po 3-5h stosowania to schizy ,a po 11 to mój stan fizyczny zazwyczaj ciężko określiVanilia pisze: ↑3 lata temuCzy ktoś się orientuje czy tak może wyglądać Hexen?
Dodano po 11 minutach 41 sekundach:
Twarde, błyszczące kryształy pokryte białym pyłem. Strzelają przy kruszeniu. Nie da się zetrzeć ich na pył. Praktycznie bez zapachu. Lekko szczypiace przy aplikacji. Spływ też lekko gryzie gardło. W działaniu speed i eufo w tle ( poprawa nastroju, muzyka lepiej brzmi i jest chęć do produktywnej pracy - fizycznej i umysłowej. Clear head, nawet po kilkunastogodzinnym stosowaniu).
Ostatnie sorty od roku czasu to zbite śmierdzące ohydnym czymś grudy , kiedyś sorty w takie formie jak na zdjęciu też były , chociaż ja pamiętam takie co w palcach rozpadały się i wyglądały bardziej jak tafle szkła ( coś jak krystalizacja w lodówce , o ile się nie mylę )
Za to twarde kryształy pokryte biały pyłem to bardziej pasuje jak utlenione 3cmc xD - niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę - tym bardziej że chłop pisze o clearhedzie po 11godzinach
Dodano po 3 minutach 57 sekundach:
Jeśli to byłby 3cmc ( co mogę się znacząco mylić ) to 50-100mg nawet by CIę nie ruszyło
Na stronie widzę że nie ma już spice i fake weed, Czy to znaczy że wykupione wszystko?
Vanilia,Vanilia pisze: ↑3 lata temuCzy ktoś się orientuje czy tak może wyglądać Hexen?
Dodano po 11 minutach 41 sekundach:
Twarde, błyszczące kryształy pokryte białym pyłem. Strzelają przy kruszeniu. Nie da się zetrzeć ich na pył. Praktycznie bez zapachu. Lekko szczypiace przy aplikacji. Spływ też lekko gryzie gardło. W działaniu speed i eufo w tle ( poprawa nastroju, muzyka lepiej brzmi i jest chęć do produktywnej pracy - fizycznej i umysłowej. Clear head, nawet po kilkunastogodzinnym stosowaniu).
Pisałam do Sanda w sprawie tego sortu i V odpisał, że to na pewno Hexen i to najlepsza jakość hexa. W tej chwili jest w krysztale.
Więc działanie jak dla mnie jest zajebiste. Natomiast to nie jest taki wypierdalacz, że po kresce wyskoczysz z butów.
moje wypowiedzi są tylko fikcją i nie mają miejsca w rzeczywistości
Juz jest luz bo odpisal tylko smuci mnie ze vendor mowil ze do konca tyg. bedzie paka a w niedziele raczej nuecdojdzie chociaż raz chyba odbieralem
ważniak
bomba97, mi tez dziś odpisał po tygodniu na mejla wiec mam z nim dogadany temat
Zrozum ze nikt 24/7 nie jest w stanie ci odpisać. W tym „sporcie” ważna jest cierpliwość przede wszystkim. Gołąb pewnie doleci na początku tygodnia, pewnie u przewoźnika są opóźnienia. Spokojnej niedzieli
Zrozum ze nikt 24/7 nie jest w stanie ci odpisać. W tym „sporcie” ważna jest cierpliwość przede wszystkim. Gołąb pewnie doleci na początku tygodnia, pewnie u przewoźnika są opóźnienia. Spokojnej niedzieli
minionek, tu kolega się wypowiadała że po 3 miesięcznej przerwie spice go nie zrobiło kompletnie nic
Wiec pewnie spice i fake robione na tym samym canna czyli pewnie tym co mają w ofercie
Ale ja zobaczyłem teraz to zniknęło wszystko
Wiec pewnie canna nieaktywne
Wiec pewnie spice i fake robione na tym samym canna czyli pewnie tym co mają w ofercie
Ale ja zobaczyłem teraz to zniknęło wszystko
Wiec pewnie canna nieaktywne
Zamówiłem hash. Będę informował co tam się dzieje w miarę na bieżąco. Narazie wymiana mail poszła ok. Dali znać ze jest słabszy aktywniejedynie co mnie martwi po wpłacie Bitcoin nie dostałem zadnego infoAle też nie truje dupy czekam na wyznaczony termin dostawy.
Po chwili wolniejszego odpisywania ze strony [email protected] wracam do waszej dyspozycji. Zapraszam z pytaniami a z zamówieniami na [email protected]
Zamówienia składaj przez webstore: https://sandheavens.com/ lub email: [email protected]
I tu się mylisz. Zajebistą trójka już przy 50mg klepie, a 100mg w zupełności wystarcza na początek imprezy (czyli jakieś pierwsze 30-40minut).
Solid State Society
Daj znać jak z mocą