Co z tym jest nie tak?
Co z tym jest nie tak?
Siemanko, dostałem trochę fety od znajomego, niestety trochę mnie nie zaniepokoiła tym że ma zapach jakby lakieru/rozpuszczalnika typowo jak na lakierni, jest dziwnie „jaskrawo” biała, oraz mam po zjedzeniu dziwne uczucie brudu na gardle jakbym w zapylonym pomieszczeniu siedział.
Niestety przez to narodziły mi się lekkie uprzedzenia co do materiału, więc mam pytanie czy wiecie co to lub czemu tak jest, albo czy ktokolwiek miał podobną sytuacje?
Nigdy nie miałem podobnych problemów, więc lepiej zapytać. Dodam również w razie gdyby moje przeczucia się potwierdziły że wyskoczyły mi „krosty” jakby mnie komary pogryzły lub coś na podobizne, ale NIE MUSI być powiązane z tym.
Z góry wielkie dzięki i życze miłego dnia
Niestety przez to narodziły mi się lekkie uprzedzenia co do materiału, więc mam pytanie czy wiecie co to lub czemu tak jest, albo czy ktokolwiek miał podobną sytuacje?
Nigdy nie miałem podobnych problemów, więc lepiej zapytać. Dodam również w razie gdyby moje przeczucia się potwierdziły że wyskoczyły mi „krosty” jakby mnie komary pogryzły lub coś na podobizne, ale NIE MUSI być powiązane z tym.
Z góry wielkie dzięki i życze miłego dnia
Co z tym jest nie tak?
Holenderski ścierwa zazwyczaj pachną lakierem a od czego to zależy to nie mam pojecia
Co z tym jest nie tak?
Mordo feta sie skonczyla dawno naście lat temu teraz to huj wie co ja w metamfetamina sie wjebalem bo szukalem ćzegos zeby klepalo
Co z tym jest nie tak?
YinJangcy, ogólnie już dawno o tym temacie zapomniałem, ale dla „nauki” lepiej kontynuować go. I szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to opisać. Pierwsze spożycia (1-4 jedzenie) nie czuję nic, później (4-7 jedzenie) dosyć mocna szybkość i obraz jakbym mgła (podczas mocnej Adrealiny miałem podobny), jak minął ten stan to wtedy nadchodziły schizy, wahania skupienia się, energia.
Usłyszałem plotkę że jest to Alfa-pvp + feta + syfy wspomagające na bazie rozpuszczalnika. Nie mam pojęcia czy się może zgadzać, czy nie.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Dodano po 8 minutach 24 sekundach:
Naszurany, A z tobą drogi kolego niestety się nie zgodzę. Jakieś 3 miesiące temu gadając z starszym rocznikiem powiedział że ostatni raz takie rzeczy to 10 lat temu ostatni raz widział, ale wiadomo jak jest i warto mieć światełko w tunelu i nie wykluczać wszystkiego od A do Z
Usłyszałem plotkę że jest to Alfa-pvp + feta + syfy wspomagające na bazie rozpuszczalnika. Nie mam pojęcia czy się może zgadzać, czy nie.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Dodano po 8 minutach 24 sekundach:
Naszurany, A z tobą drogi kolego niestety się nie zgodzę. Jakieś 3 miesiące temu gadając z starszym rocznikiem powiedział że ostatni raz takie rzeczy to 10 lat temu ostatni raz widział, ale wiadomo jak jest i warto mieć światełko w tunelu i nie wykluczać wszystkiego od A do Z
Co z tym jest nie tak?
a o czym ty to piszesz ze szalu nie ma?
Co z tym jest nie tak?
witam dostalem je ale nazwy nie wiem tylko tyle ze krysztal kolor jasno rozowy
Co z tym jest nie tak?
Diabolmm69, najpierw piszesz o cana teraz krysztaly. a temat o amfie. o co biega?