Latest post of the previous page:
Conscribo,To pewnie sobie pogadamy. Widzę Ty dobrze piszesz.
Shop Profile: predatorRC
Latest post of the previous page:
Conscribo,Mam cos dla Ciebie.GrzybeQ wrote: ↑6 years agoWizzair, Jak się nigdy wzorami nie interesowałem. Widzę tylko, że Fenfluramina ma dwa izomery i jakieś luźnie wiązanie wodorowe i tyle. Nic mi to nie mówi. Natomiast to był kiedyś lek i jest wycofany. Ale skoro tym leczono to pewnie pacjencji przyjmowali go przez kilka tygodni. A my tu mówimy o jednorazowym wrzucie substancji, która jest podobna. Więc rozwiń o co chodzi?
zamawiałeś mikro czy small?
5-7 dnikonrad132 wrote: ↑6 years agoDługo wyczekiwane lepiej smakuje.A tak generalnie niech ktoś się wypowie kto w ostatnim czasie zamawial od zmiany statusu na wysłane długo czekaliście? Znam wszystkie informacje od kosmity na ten temat ale chciałem sie dowiedzieć jak to w praktyce wychodzi. Oczywiście bez stresu ja moge i 2 tg czekać na swoją.
U mnie 4 dnikonrad132 wrote: ↑6 years agoDługo wyczekiwane lepiej smakuje.A tak generalnie niech ktoś się wypowie kto w ostatnim czasie zamawial od zmiany statusu na wysłane długo czekaliście? Znam wszystkie informacje od kosmity na ten temat ale chciałem sie dowiedzieć jak to w praktyce wychodzi. Oczywiście bez stresu ja moge i 2 tg czekać na swoją.