Aktualnie polecane euforyki i empatogeny

Grupa substancji o działaniu głównie euforycznym jak: 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, 4-mmc, 4-cec.
Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Karpiszon pisze:No jak ja zamówiłem sorcik kiedy dopiero co wyleciał na orbitę to nie powiem że był najgorszy,
Suchutki, biały kamień, ciężko się kruszący. Działanie bez zarzutów, długi wjazd, mocna bania po 0.25 na start ale dorzutki po trzeciej już słabiutko. Sprawdzimy co się kryję w takim razie w tym atomowym świecie :twisted:
Czy chodzi ci o te 500 razy po 1g samplów 3-Snow co kosmita rozesłał? To ten sort to był kozak, to było zajebiste 3-cmc, pewnie końcówka ICE'a z prywatnej lodóweczki kosmity. Tylko potem jak zamawiałeś sort na stronie, ja akurat 10g, to dostawałeś to badziewie, o którym mówię. Śnieżne kulki, łatwo kruszące się, walące rozpuszczalnikiem. Ten sam badziew co u Kołka był jako 3-Diamond. To był najbardziej perfidny wałeczek kosmity przed atakiem na niego. Na zdjęciach z wjechania do jego dziupli można było z 15 KG zobaczyć tego w lodówce. Chyba go karma dopadła za to. Jeśli chodzi ci o ten sampel to zwracam honor, a jak o ten właściwy sort dla frajerów to przy prawdziwej trójce chyba dostaniesz orgazmu :lol:

Status:
Karpiszon
Blister
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Karpiszon » 6 lata temu

GrzybeQ pisze:
Karpiszon pisze:No jak ja zamówiłem sorcik kiedy dopiero co wyleciał na orbitę to nie powiem że był najgorszy,
Suchutki, biały kamień, ciężko się kruszący. Działanie bez zarzutów, długi wjazd, mocna bania po 0.25 na start ale dorzutki po trzeciej już słabiutko. Sprawdzimy co się kryję w takim razie w tym atomowym świecie :twisted:
Czy chodzi ci o te 500 razy po 1g samplów 3-Snow co kosmita rozesłał? To ten sort to był kozak, to było zajebiste 3-cmc, pewnie końcówka ICE'a z prywatnej lodóweczki kosmity. Tylko potem jak zamawiałeś sort na stronie, ja akurat 10g, to dostawałeś to badziewie, o którym mówię. Śnieżne kulki, łatwo kruszące się, walące rozpuszczalnikiem. Ten sam badziew co u Kołka był jako 3-Diamond. To był najbardziej perfidny wałeczek kosmity przed atakiem na niego. Na zdjęciach z wjechania do jego dziupli można było z 15 KG zobaczyć tego w lodówce. Chyba go karma dopadła za to. Jeśli chodzi ci o ten sampel to zwracam honor, a jak o ten właściwy sort dla frajerów to przy prawdziwej trójce chyba dostaniesz orgazmu :lol:

Taaak chodziło mi właśnie o takie pierwszy zamówienia jak to była jeszcze "nowość" :D Jakoś 2 dni potem jak wjechało na orbitę :) Nie powiem że było złe bo był to kozaczek, twardy kamyczek, tego późniejszego o którym mówisz nie miałem "okazji" (a być może i dobrze) spróbować :lol:
Brawa dla mnie :clap: :clap:
Dawki które podaję tak zadziałały na mnie,
Nie oznacza to że tak samo zadziałają na Ciebie.
Mogą być za duże!

Oczywiście wszystko mi się śniło...

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

Panowie co aktualnie polecacie ?
ostatnie 4cmc jakie testowałem od 3c i chemcloud.. słabiutkie
3cmc - od chemcloud i rcchems - kurde fajne ale bez wystrzałów - a szukam czegoś co ma zajebistego rucha dopaminowego :)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak

josiek pisze:
6 lata temu
Panowie co aktualnie polecacie ?
ostatnie 4cmc jakie testowałem od 3c i chemcloud.. słabiutkie
3cmc - od chemcloud i rcchems - kurde fajne ale bez wystrzałów - a szukam czegoś co ma zajebistego rucha dopaminowego :)
Jasiu Moonrock, 11/10. Szczury po tym klaskały uszami. Nie wiem dlaczego teraz ten sort jest taki mega dobry, bo zawsze MoonRock to był średniak, królował BC Limited. Natomiast teraz ma nawet ten specyficzny zapach, którego wielu już od roku nie mogło poczuć nigdzie ^^
Mikro od Preda bardzo dobre, 8/10 i jest fajny wjazd. Tylko przy Mikro zauważyłem jedną prawidłowość, trzeba ładować dawki 300mg i długo trzymać w nosie i nie smarkać ani pociągać, żeby posiedziało na śluzówce. Po prostu przy tej syntezie gorzej przenika przez śluzówkę, ale jak już wejdzie to jest bardzo dobre.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

GrzybeQ, tak w mikro też to zauważyłem, trzeba dłuzej w nosie trzymać, bo tak nie gryzie. No i tak będę musiał zrobić jak mówisz. Jestem zaskoczony rcchems - ku*wa fajnie działa :)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

josiek, jeżeli nie chodzi ci tylko o chlory, to polecam szczególnie ematogenny euforyk w postaci 6-APB od Preda. Recke już o nim napisałem. Dla mnie oprócz 3-mmc to jest NUMBER ONE!
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak

mss5mdc pisze:
6 lata temu
josiek, jeżeli nie chodzi ci tylko o chlory, to polecam szczególnie ematogenny euforyk w postaci 6-APB od Preda. Recke już o nim napisałem. Dla mnie oprócz 3-mmc to jest NUMBER ONE!
Miałem to brać, ale ktoś napisał zniechęcającą reckę. Ponoć przy prawdziwym sorcie faza trzyma bite 8 godzin i jest ponoć fajniej niż przy MDMA.

PS. Doczytałem. Katarzynka to sniffowała :d Hahahaha. No to to jest hit tylko mało rozreklamowany.

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

GrzybeQ, Na prawdę polecam. To jest KOSA. Mnie trzymało około 6-7 godzin. Po jednym zażyciu masz dość, nie trzeba dorzutek robić. Jedna działeczka około 170mg starczy na całą imprezę i pamiętaj, TYLKO ORAL, i nie przesadź z dawką, ja przesadziłem i mimo że miałem dużą tolerkę i pierwszy raz w życiu zaliczyłem bad tripa. Snif nie działa. To jest na prawdę lepsze niż MDMA
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
mocarny
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: mocarny » 6 lata temu

Sniff apb nie dziala? moze masz popalony nos. Wkrety dobre sie potrafia odwalic po tym. Idzcie po lasu zobaczycie moc tego cholerstwa. Nie polecam brac tego po wczesniejszym wciaganiu innych zabawek. sie mozna zdziwic co glowa potrafi odwalac.

Status:
Krysmen
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 94

Nieprzeczytany post autor: Krysmen » 6 lata temu

mocarny, do lasu to po 3c bądź 4c polecam iść 😀😀

Status:
mocarny
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Nieprzeczytany post autor: mocarny » 6 lata temu

Zaden 3c ani 3cmc nie da Ci takiej odlotowej ostrej fazy w lesie jak 6APB. jazda tylko dla kozakow :o :E

Status:
Krysmen
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 94

Nieprzeczytany post autor: Krysmen » 6 lata temu

mocarny, coś na podobe lsd?

Status:
slovak678
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: slovak678 » 6 lata temu

What can i offer best in big quantities 3mmc 3cmc - to slovakia ?

Status:
Splash
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 88

Nieprzeczytany post autor: Splash » 6 lata temu

2C-B-FLY 10MG od preda polecacie i czy jest porównywalne do mdma lub z czymś innym dobrym da się to porównać ?

Status:
Phoenix
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 19

Nieprzeczytany post autor: Phoenix » 6 lata temu

Splash pisze:
6 lata temu
2C-B-FLY 10MG od preda polecacie i czy jest porównywalne do mdma lub z czymś innym dobrym da się to porównać ?
U mnie wywołało fazę a'la grzybo-kwasową jest przyjemnie duży clear ogromne eufo i psychodela typu kolorowo do okoła tęcza

Status:
KlozetowySedes
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: KlozetowySedes » 6 lata temu

Splash pisze:
6 lata temu
Nie da się tego porównać do MDMA! Najbliższe MDMA jest UWA-101 (praktycznie niedostępne u V, ostatnio miał Dariusz). 2CBFLY zapewniło mi rozkoszty oevowy orgazm, ale na czysto, bez krzywych jazd. No i nie polecam łączyć chlorami bo będzię kurewsko ciężko; paranoja, pusta stymulacja i rewolucje żołądkowe. Przed tym trzeba się oczyścić na co najmniej miesiąc. Tolerka drastycznie nie rośnie, 10mg robi jak zawsze dobrze.