Canna the most similiar to THC
witam, poszukuje jakiegos kanna w dzialaniu najbardziej zblizone do thc.
przedstawie pewna anegdotke
jest osoba co ma powiedzmy x suszu CBD i chce zrobic z niego susz "THC"
i w takim wypadku jakiego kanna i w jakich proporcjach uzyc zeby uzyskac efekt podobny do najlepszego upierdalaka z amsterdamskiego koffika TJ jak zrobic zeby CBD co wyglada legitnie w chuj zeby klepalo jak normalne palenie?
czy jest to w ogole mozliwe?
a jesli tak to jakie sa na to receptury?
podzielcie sie swoimi doswiadczeniami i rezultatami w tej dziedzinie
z farcikiem rzecz jasna
przedstawie pewna anegdotke
jest osoba co ma powiedzmy x suszu CBD i chce zrobic z niego susz "THC"
i w takim wypadku jakiego kanna i w jakich proporcjach uzyc zeby uzyskac efekt podobny do najlepszego upierdalaka z amsterdamskiego koffika TJ jak zrobic zeby CBD co wyglada legitnie w chuj zeby klepalo jak normalne palenie?
czy jest to w ogole mozliwe?
a jesli tak to jakie sa na to receptury?
podzielcie sie swoimi doswiadczeniami i rezultatami w tej dziedzinie
z farcikiem rzecz jasna
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Niestety, ale wątpię żeby było gdzieś dostępne takie kanna. Ogólnie mega bieda jest z kanna, a co dopiero z takimi działającymi niczym ziółko. Paaanie kurła kiedyś to było....
Paliłem coś takiego i się nie zorientowałem.. jedynie po idealnym topku Cbd i zapchu coś nie tak.. jestem mega ciekawy co to mogło dajcie znać:)
Jak thc to działa tylko thc te kanna to inna bajka zupełnie i jak ktoś zna trawe to wyczuje odrazu... Polecam szczerze palić sobie oryginałke bo w tej kategorii używek akurat syntetyki to szit.
Różnica w mocy kanna to to ile substancji poszło no ile towaru. 1g substancji na 50 gramów jest zawsze mocniejsze niż 1g substancji na 100 gramów.
thc działa trochę inaczej bo dlużej się utrzymuje i dlużej schodzi faza.
dużo zależy też od stanu fizycznego i psychicznego
słabsza maczana może przypominać troche thc choć jak już napisałem schodzi szybko
thc działa trochę inaczej bo dlużej się utrzymuje i dlużej schodzi faza.
dużo zależy też od stanu fizycznego i psychicznego
słabsza maczana może przypominać troche thc choć jak już napisałem schodzi szybko
Znajomy miał coś takiego w krysztale i ja jako stary palacz się nie zorientowałem ze coś nie tak… bardzo mnie ciekawi co to bylo
Wielkipenis69, Teraz to chyba nie da się dojść co to za substancja była.
Jakie kanna podobne do thc? Żadne. Kanna to syf dla wykolejeńców i mogą oni tu na forum być aktywni ale w normalnym życiu to sa pizdy z papka zamiast mózgu których nikt nie chce mieć za znajomych. A thc to inna bajka zupełnie...
Nie no nature ciezko podrobic chemia
No nie wiem koleżko. u mnie ludzie którzy jaraja canna to ludzie związani z najlepszymi wspomnieniami. Może raz urwał Ci sié film po czymś mocniejszym i siejesz ciotowate opinie.
Only Perfect czyli jestes sentymentalny ale to nie oznacza, ze on nie ma racji. Tez nie lubie canna, wszystkich ktorych znam i sa w to wjebani sa totalnie odmozdzenii odklejeni od rzeczywistosci
Ja pierdole co ja czytam chłop sie nieźle odkleił najlepsze wspomnienia mają z canna związane to się nazywa przegrać życie.Only Perfect wrote: ↑2 years ago
No nie wiem koleżko. u mnie ludzie którzy jaraja canna to ludzie związani z najlepszymi wspomnieniami. Może raz urwał Ci sié film po czymś mocniejszym i siejesz ciotowate opinie.