Latest post of the previous page:
adik3929, trzymaj się dawek. 100mg również jest do akceptacji ale z rozsądkiem.Fake Coco Chanel Katys-candys.vn - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Katy
Fake Coco Chanel Katys-candys.vn - opinions, reviews, effects, description
Hej, ile trzyma to fake coco godzine , dwie ?
2h trzyma spokojnie.
A jakieś dłuższe maratony robiłeś może? bardziej interesuje mnie jak to wygląda jeśli chodzi o tolerancję.
adik3929, obstawiam, że jest na bazie NEP/APHP, więc maratony jak najbardziej możliwe, jednak organizm dostanie wpierdol okrutny i zalecana jest odpowiednia suplementacja witaminami, regularne odżywianie i nawadnianie. Jak w przypadku każdego draga w zasadzie.
I thibk you are right, i vaped a surprise sample of what i thought was NEP i received, only to be told it was probably coco... So your proposed batch formula is accurate i believe, as it was nice and tasty
kulfon888,
W zależności od dawek. Ja doszłam do 70mg (wskazana dobra waga) i mi tyle wystarcza na 3 godzinki. Chęci na dorzutek nie ma - bynajmniej w moim przypadku. Fajne do wyjęcia ze znajomymi lub do wieczornego filmu (nie zle wkręca)
W zależności od dawek. Ja doszłam do 70mg (wskazana dobra waga) i mi tyle wystarcza na 3 godzinki. Chęci na dorzutek nie ma - bynajmniej w moim przypadku. Fajne do wyjęcia ze znajomymi lub do wieczornego filmu (nie zle wkręca)
Testował ktoś w trakcie lub przed upojną nocą?
Jak wygląda bzykanko po tym ?
Ja testowałemLordsomersby wrote: ↑2 years agoTestował ktoś w trakcie lub przed upojną nocą?
Nie ma szans żebyś się zawiódł tym produktem A bzykanko wiadomo - sztos
Kozak, na taką opinię liczyłem Dzięki !!
Hej, gołąbek doleciał. Pytanie czy można wieczorkiem coś trochę spróbować i spać w nocy? bo do pracy rano...
Ze spaniem po stimach raczej cieżko, ja bym odpuscil i zajebal w weekend
Mefedron90, tak też zrobię ale będę mógł dopiero w następny week a trochę kusi, jak coś to na pewno zdam relację.
No co ty jakikolwiek stim = brak snu
Siemanko powiedzie mi jak tam z zamówieniem teraz u katy . jest taka możliwość ???