Pills Blue Punisher
Pills Blue Punisher
Tak, wiem że taki temat już jesr ale wole rozwiać moje wątpliwości więc mam trzy pytanka.
1. Ile to ma mocy? W internecie piszą 380-480, a na tu forum że 250-300
2. Co oznacza „NL” w kółeczku na odwrocie?
3. Czym się różni cukierem przez oral i sniff?
1. Ile to ma mocy? W internecie piszą 380-480, a na tu forum że 250-300
2. Co oznacza „NL” w kółeczku na odwrocie?
3. Czym się różni cukierem przez oral i sniff?
Pills Blue Punisher
Ile ma mocy? Jest to wróżenie z fusów. Pamiętaj kolego, że wytłaczarkę do piguł ma wiele osób w skali kraju(i nie tylko), więc jeden wygląd piguły, może mieć zarówno bardzo dużo, jak i mało substancji aktywnej. Z racji, że nie wiadomo jakiego jest pochodzenia. NL - Holandia, ale to każdy może sobie takie coś nabić na pigułę, aby podkręcić sprzedaż. No a końcowe pytanie - oralnie będzie na pewno dłużej się wkręcać, no i też dłużej trzymać. Jak dla mnie piguły to tylko oralnie, pozdrawiam.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Pills Blue Punisher
o tym że mają 480 to możesz zapomnieć, nikt normalny nie zrobiłby takich piguł
ale punishery z tych co w życiu widziałem to większość była w przedziale 250+ także puniszki mocne są,
polecam zajrzeć tutaj
https://drugsdata.org/results.php?search_field=all&s=punisher
ale punishery z tych co w życiu widziałem to większość była w przedziale 250+ także puniszki mocne są,
polecam zajrzeć tutaj
https://drugsdata.org/results.php?search_field=all&s=punisher
Pills Blue Punisher
Dajcie już spokój z tymi punisherami.
Temat wałkowany na okrągło .
Temat wałkowany na okrągło .
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Pills Blue Punisher
Udało mi się załatwić kilka od lokalnego szamana.
Deklarowana dawka : 200mg
Waga : 0,5g
Miał też w wersji zielonej.
Deklarowana dawka : 200mg
Waga : 0,5g
Miał też w wersji zielonej.
Spoiler:
Pills Blue Punisher
Identyczny punisher u mnie zawiera 280mg mdma. Nie zdziwilbym się gdyby było to to samo
Pills Blue Punisher
Biezd, To chyba mocniejsze jednak niż 200mg bo złamałem ją n pół i zjadłem połowe.
Ku mojemu zdziwieniu poczułem delikatny rozpływ przed oczami, jakby mocniejszy niż po setce więc prawdopodobnie miały więcej niż 200mg, a ile te twoje ważyły? Może rzeczywiście to te same?
Ku mojemu zdziwieniu poczułem delikatny rozpływ przed oczami, jakby mocniejszy niż po setce więc prawdopodobnie miały więcej niż 200mg, a ile te twoje ważyły? Może rzeczywiście to te same?
Pills Blue Punisher
tylko że z tego co opisuje kasia to one są na 3mmc a nie na klasycznej emce jak to punishery lubiły bywać