Latest post of the previous page:
Paczka po czasie ale wyleciała. Sprawa z V wyjaśniona także nadal polecam tego VBlacksheeping.shop - opinions and reviews about shop
Shop Profile: blacksheeping
Blacksheeping.shop - opinions and reviews about shop
i have ordered +month ago, not pyro and igot just one answer from before two weeks about "delay thats gonna be solved soon", couple of minits i wrote you third email if is anything wrong, hope you check mailbox earlier than next week seriously this nonstandard process makes me a bit nervous... and im not meaning like this was firts order, i can deal with accident and all sheeps finnaly found way home but month and more that never wasnt that long :/ -ref. HETOMUBUK-
Ja dokładnie tydzień temu złożyłem swoje zamówienie nadal czekam na jakieś informacje narazie cisza . Mam nadzieję że niebawem dostanę jakieś info
Które 4cmc z tego sklepu jest najbardziej euforyczne? Cristal, rock czy glass?
same for me still received no response to my emails or on Xabber I sent back but I'm still waiting .
Mlody_cygan wrote: ↑5 months agoPomijając kwestie długiej przesylki, to chyba jedyny V, który tak unika kontaktu.. Do czasu zamówienia i opłacenia zamówienia regularny kontakt, po czym nagle przestaje odpowiadać na maile. Jak na razie duży minus, mam tylko nadzieję, że zamówienie dojdzie i będę mógł zmienić opinie.
Koniec końców owieczka trafiła do Zagrody a sprawa z V wyjaśniona
Ja wiem, że czekanie jest irytujące ale nie pozostaje nic innego
A czy ktoś dostał niekompletne zamówienie? W styczniu zamawialam pare rzeczy, przyszła aby połowa zamówienia, napisałam z wyjasnieniem dosłali mi kamyk, natomiast znaczków nie mieli na stanie i ustalilismy ze poczekam. Po dalszych probach kontaktu z zapytaniem o te znaczki nie dostalam żadnej odpowiedzi. Martwi mnie bo zlozylam prawie tydzien temu zamowienie i nadal nie zostało wysła
ne, kontaktu rowniez nie ma :/
Mamy juz znaczki w zagrodzie takze napisz do nas email raz jeszcze i poślemy po weryfikacji owieczke ze znaczkami do Twojej zagrody ponieważ z raciczka na sercu nie kojarzę wiadomosci o znaczki od ktoregoś z pasterzypobudkio13 wrote: ↑5 months agoA czy ktoś dostał niekompletne zamówienie? W styczniu zamawialam pare rzeczy, przyszła aby połowa zamówienia, napisałam z wyjasnieniem dosłali mi kamyk, natomiast znaczków nie mieli na stanie i ustalilismy ze poczekam. Po dalszych probach kontaktu z zapytaniem o te znaczki nie dostalam żadnej odpowiedzi. Martwi mnie bo zlozylam prawie tydzien temu zamowienie i nadal nie zostało wysła
cheeers!
Owca w końcu i u mnie zawitała, jeszcze nie testowane, ale najważniejsze że jest
Co z owcą wysyla ponownie jak nie odebrana w terminie? Owcaaaaa
No i bardzo się cieszę. Problemy były chwilowe i jedynie mały procent klientów mial opóźnienia. Ja miałem te szczęście że zawsze na weekend miałem i wczoraj znów zrealizowałem zamówienie . Owieczka do mnie już wybiegła i zmierza ku mnie. Owca topSiemanoPix wrote: ↑5 months agoOwca w końcu i u mnie zawitała, jeszcze nie testowane, ale najważniejsze że jest
Witam u mnie wszystko ok Owieczki doleciały zapakowane mistrzostwo Bardzo polecam
Hey guys,
Over the weekend, the seller asked me to write to him today, in becaaue of the apvp. I messaged him today in the morning, but I didn't get a reply.
Anyone got info on apvp?
Unfortunately, almost exactly 10 (!!!) days have passed without results since the payment of the order.
blacksheeping,
Over the weekend, the seller asked me to write to him today, in becaaue of the apvp. I messaged him today in the morning, but I didn't get a reply.
Anyone got info on apvp?
Unfortunately, almost exactly 10 (!!!) days have passed without results since the payment of the order.
blacksheeping,
angrybuyer, mi pasterz odpowiedział parę dni temu i napisał że dostawa PVP ma być w tym tygodniu