Latest post of the previous page:
Correct, my order is not apvp
Shop Profile: blacksheeping
Latest post of the previous page:
Correct, my order is not apvp
Mlody_cygan wrote: ↑5 months agoPomijając kwestie długiej przesylki, to chyba jedyny V, który tak unika kontaktu.. Do czasu zamówienia i opłacenia zamówienia regularny kontakt, po czym nagle przestaje odpowiadać na maile. Jak na razie duży minus, mam tylko nadzieję, że zamówienie dojdzie i będę mógł zmienić opinie.
Mamy juz znaczki w zagrodzie takze napisz do nas email raz jeszcze i poślemy po weryfikacji owieczke ze znaczkami do Twojej zagrody ponieważ z raciczka na sercu nie kojarzę wiadomosci o znaczki od ktoregoś z pasterzypobudkio13 wrote: ↑5 months agoA czy ktoś dostał niekompletne zamówienie? W styczniu zamawialam pare rzeczy, przyszła aby połowa zamówienia, napisałam z wyjasnieniem dosłali mi kamyk, natomiast znaczków nie mieli na stanie i ustalilismy ze poczekam. Po dalszych probach kontaktu z zapytaniem o te znaczki nie dostalam żadnej odpowiedzi. Martwi mnie bo zlozylam prawie tydzien temu zamowienie i nadal nie zostało wysła
ne, kontaktu rowniez nie ma :/
No i bardzo się cieszę. Problemy były chwilowe i jedynie mały procent klientów mial opóźnienia. Ja miałem te szczęście że zawsze na weekend miałem i wczoraj znów zrealizowałem zamówienie . Owieczka do mnie już wybiegła i zmierza ku mnie. Owca topSiemanoPix wrote: ↑5 months agoOwca w końcu i u mnie zawitała, jeszcze nie testowane, ale najważniejsze że jest