Latest post of the previous page:
AVG zamula i lepiej coś co działa w chmurze proste.Phone security
Phone security
Nie wiem jak wy, ale ja osobiście to kamerki dokładnie i mocno zaklejam naklejkami albo przyklejam taśmą kartki. A jak coś ogarniam na kompie to ofc w Torze, a nie w jakichs innych przeglądarkach. A jak jesteście gdzieś zalogowani to wstrzymujcie historie bo np google bez przypału zapisuje wasze wyszukiwania co pozniej widac.
Added in 3 minutes 48 seconds:
Edit: dla jasności chodziło mi o to że google jest troche przypałowe bo jak się jest zalogowanym i się nie wyłączy historii wyszukiwania, to później widać jakie wyrazy ktoś wpisywał na urządzeniu
Edit: dla jasności chodziło mi o to że google jest troche przypałowe bo jak się jest zalogowanym i się nie wyłączy historii wyszukiwania, to później widać jakie wyrazy ktoś wpisywał na urządzeniu
Phone security
Dobrze piszeszVVVV000 wrote: ↑7 months agoNie wiem jak wy, ale ja osobiście to kamerki dokładnie i mocno zaklejam naklejkami albo przyklejam taśmą kartki. A jak coś ogarniam na kompie to ofc w Torze, a nie w jakichs innych przeglądarkach. A jak jesteście gdzieś zalogowani to wstrzymujcie historie bo np google bez przypału zapisuje wasze wyszukiwania co pozniej widac.
Phone security
iphone ma podobno jakies dodatkowe zabezpieczenia uniemozliwiajace osobom trzecim dotarcie do danych zawartych na owym smartfonie, ciekawa sprawa
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Phone security
Najlepiej na smartfonie nic przypalowego nie miec a przez telefon zamawia sie tylko pizze
Phone security
Smart AppLock jest aplikacją blokującą, która pozwoli chronić twoje zainstalowane aplikacje przy użyciu hasła lub gestu. Ponadto, AppLock potrafi także blokować jasność i obrót ekranu dla każdej zainstalowanej aplikacji.
Phone security
W smartfonach przeciez mozna samemu ustawic blokade obrotu ekranu niepotrzebna do tego zadna aplikacja
Phone security
Protip: w przypadku iPhone w ustawieniach WYŁĄCZYĆ możliwość włączenia "centrum powiadomień" gdy telefon jest zablokowany. Jak ktoś wam ukradnie telefon, to nie włączy trybu samolotowego. Ważna rzecz. Jeśli się włączy tryb samolotowy, to nie widać telefonu w "find my iPhone". Uratowało mi to dupę raz. Złodziejaszek zostawił telefon na trawniku kilka km ode mnie.