3-CMC CHAMPAGNE HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Enzochem
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 3-CMC CHAMPAGNE HQ ze sklepu Enzo-chem.cc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-CMC CHAMPAGNE HQ from Enzo-chem.cc
This post has high reputation.
O proszę, czyli miałem nosa, że te sample w zeszłym tygodniu to była akcja promocyjna powrotu Szampana. Będzie trzeba sprawdzić sampla i przekonać się na własnej śluzówce co w trawie piszczy.
Ciemnoksieznik, mam nadzieję, że napiszesz coś o działaniu tego cacka. Może i ja dostanę coś w samplu od Enzo, bo czekam na gołębia
Ja tu recke machnę jak mi przyleci gołąb
Updated:
Kryształ pięknie kopie więcej ma eufo ale też sporo speeda dobrze wymieszane. Szczurki szczęśliwe. Pozdro
Kryształ pięknie kopie więcej ma eufo ale też sporo speeda dobrze wymieszane. Szczurki szczęśliwe. Pozdro
O proszę. Dobre wieści. Trzeba pobrać na testy.
Dotarł Szampejn. Piękne kamienie, dokładnie takie jak na zdjęciu.
Co ciekawe - absolutnie bezzapachowy batch. Dla mnie zawsze było to znakiem dobrej jakości substancji i zwiastunem świetnej zabawy.
Odpocznę trochę po ciężkim dniu, ogarnę się z grubsza i coś tam potestuję. Dam znać, może nawet skrobnę pełnoprawny raport.
Co ciekawe - absolutnie bezzapachowy batch. Dla mnie zawsze było to znakiem dobrej jakości substancji i zwiastunem świetnej zabawy.
Odpocznę trochę po ciężkim dniu, ogarnę się z grubsza i coś tam potestuję. Dam znać, może nawet skrobnę pełnoprawny raport.
Dobry materiał. Jedna z lepszych trójek od Enzo
Temat bardzo sympatyczny. Przy mocno wyrobionej tolerancji belki po 150 robią jak trzeba.
Wczorajszy dzień okazał się niesprzyjający, organizm nie reagował jak powinien, więc raportu nie będzie - szkoda strzępić ryja.
Dzisiejsze dwie sajgony zrobiły jak trzeba, a do tego warto dodać, że po dwóch atakach nie było problemu, żeby odejść od talerza i wdrożyć normalny tryb życia.
Polecam. =)
Wczorajszy dzień okazał się niesprzyjający, organizm nie reagował jak powinien, więc raportu nie będzie - szkoda strzępić ryja.
Dzisiejsze dwie sajgony zrobiły jak trzeba, a do tego warto dodać, że po dwóch atakach nie było problemu, żeby odejść od talerza i wdrożyć normalny tryb życia.
Polecam. =)
No to i kolej na mnie. Pierwsze zamówienie od tego V i muszę przyznać - nie zawiodłem się.
Champagne na pewno wyróżnia się na tle konkurencji.
Zawartość bezzapachowa.
Wygląd jak na zdjęciu poglądowym.
Tak jak kolega wyżej pisał, dawki rzędu 150mg są zadowalające dla zwolennika ketonów.
Profil śmiało okreslilbym jako zrównoważony i dający satysfakcję, takie 60/40 speed/eufo.
W smaku nawet przypomina moet chandon
Trafia w moje gusta.
Jedyny minus to większa potliwość niż przy sortach typu ice, czy glass.
Ocena 8.5/10
Champagne na pewno wyróżnia się na tle konkurencji.
Zawartość bezzapachowa.
Wygląd jak na zdjęciu poglądowym.
Tak jak kolega wyżej pisał, dawki rzędu 150mg są zadowalające dla zwolennika ketonów.
Profil śmiało okreslilbym jako zrównoważony i dający satysfakcję, takie 60/40 speed/eufo.
W smaku nawet przypomina moet chandon
Trafia w moje gusta.
Jedyny minus to większa potliwość niż przy sortach typu ice, czy glass.
Ocena 8.5/10
- Attachments
-
- 28E0892C-1175-4B79-91A1-E38B1AD3F529.jpeg (2.61 MiB)
Jacpan, potwierdzam - potliwość to udręka. Może to kwestia 30 stopni na zewnątrz, ale trochę ruchu w domu i z laboranta leje się, jak z hydrantu. Raczej nie nadaje się do wyjść plenerowych w świetle dnia - pomijając potliwość, to źrenice jak piątaki.
Euforyki tak mają że się człowiek poci A słyszeliście kiedyś o mefedrenowym pocie który tak dziwnie śmierdzi?
No oczywiście, że tak. Chemiczny w chuj wtedy jest zapach potu. I najgorsze uczucie gdy sam go czujesz