Latest post of the previous page:
jojo92sc, spróbuj napisać do nich z innego maila (mam na myśli markę mail), albo poprostu formularz ze strony użyj. Ja zawsze używam formularza i zawsze szybka odpowiedź jest.Enzo-chem.cc - opinions and reviews about shop
Shop Profile: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinions and reviews about shop
Może i asortyment nie jest za bogaty, no ale wiadomo bany, ale sklep za to pewny!
Enzo jeden z najlepszych obecnie ps proszę o zerknięcie na maila i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Pewny to fakt, szybki też. Ja to nawet się z nim nie kontaktuje. Wpadam na maila 2-3 dni po zamówieniu i mam dane.RC_wewnątrz wrote: ↑6 months agoMoże i asortyment nie jest za bogaty, no ale wiadomo bany, ale sklep za to pewny!
pierwszy raz zamawiam u enzo i mam pytanie -
czy wam sie zmienił status płatności automatycznie po wpłacie? opłaciłem zamówienie w bitomacie i dalej widnieje opis „oczekiwanie ma potwierdzenie płatności”
czy wam sie zmienił status płatności automatycznie po wpłacie? opłaciłem zamówienie w bitomacie i dalej widnieje opis „oczekiwanie ma potwierdzenie płatności”
Chodzi mi o to czy kwota się cała zaksięgowała, bo pierwszy status był "oczekiwanie na BTC" a jest "oczekiwanie na potwierdzenie płatności" czyli że poszło już na portfel enzo i teraz już czekać na gołębia?
Cześć. Jak się zaksięguje to w ten sam dzień status powinien się zmienić na "Opłacono BTC". Przynajmniej patrząc po zamówieniach u mnie tak było.
W trakcie przygotowania będzie pisać jak już spakują i będzie czekać na golebia
Enzo mistrz. Gołąbek doleciał w dokładnie ** godziny od złożenia zamówienia
Siema ludziska. Enzo to komus odpisuje na mail? Juz 4x wysyłałem i nic.
U tego Vendora zawsze wszystko jest na bardzo wysokim poziomie,czas lotu,pakowanie itd...