Ostatni post z poprzedniej strony:
tylko że z tego co opisuje kasia to one są na 3mmc a nie na klasycznej emce jak to punishery lubiły bywaćPixa Niebieski Punisher
Pixa Niebieski Punisher
taa zwlaszcza opralnie przyjete, pamietam te zoltawe bitcoiny i to byly superanckie tabletki
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Pixa Niebieski Punisher
Tych punisherow rzeczywicie lata od chuja i troche. Spotkalem sie na poczatku majowki wlasnie z takim ciemniejszym nibieskim punisherem powyginal mnie strasznie, kurwa jakbym byl bezkregowcem.
W sumie to jeden z najpopulrniejszych legendarnych wzorow pix jakie sie tloczy, nie pamietam zebym nie bylo porobiony mocno po jakims punisherze, moze mam farta ?? Ciezko powiedzic jak widze tego gnojka to wiem, ze grubo polece w balecie.
W sumie to jeden z najpopulrniejszych legendarnych wzorow pix jakie sie tloczy, nie pamietam zebym nie bylo porobiony mocno po jakims punisherze, moze mam farta ?? Ciezko powiedzic jak widze tego gnojka to wiem, ze grubo polece w balecie.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Pixa Niebieski Punisher
Dzesi Pinkman, Z takim jak na fotkach?
Nieziemsko wytarmosiło. A to tylko sampel ze sklepu
Pixa Niebieski Punisher
YezYezYo,
Nie az tak ciemny niebieski, bardziej jednolity ale widze, ze moja teza sie sprawdza, ze ciezko trafic na slabe punishery podobnie jak mitsubishi. Niby tylko znaczki ale jednak...
Nie az tak ciemny niebieski, bardziej jednolity ale widze, ze moja teza sie sprawdza, ze ciezko trafic na slabe punishery podobnie jak mitsubishi. Niby tylko znaczki ale jednak...
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.