Ostatni post z poprzedniej strony:
VVVV000, nie masz co sie raczej przejmowac, jesli oplaciles to wlasciwe to powinno bycBolchemist.eu - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: BOLCHEMIST_EU
Bolchemist.eu - opinie i recenzje o sklepie
Witam.
Jak długo czeka się na odpowiedź od tego wendora?
Jak długo czeka się na odpowiedź od tego wendora?
Trochę długo.
Zastanawiam się czy zamawiać u tego vendora???
Zastanawiam się czy zamawiać u tego vendora???
Ktoś już dostał nowe 3CMC? Sam pobrałem małe kamyki, ale jestem ciekaw waszych wrażeń. Poprzedni sort był top notch i mam nadzieję, że ten będzie co najmniej podobny. Za bardzo się stęskniłem
Super sklep, super benzo. Zamówiłem Clona + Flu-Alpre a Bolek dorzucił 2 sampelki 3MMC i 3CMC to jest firma.
Bolek czesto dorzuca sample to duzy plus
Devil Trigger, Które to nowe? Bo ja nie widzę żadnej nowości z 3cmc
Jakie? Na stronie nic nie widzę takiego.
Pronto, z0cor, nowe w sensie nowy/świeży batch zwykłego 3CMC, bo nie było go na stanie ze trzy miesiące. Nie doprecyzowałem myśli i przez to nieumyślnie zrobiłem małe zamieszanie, sorki!
Co mogę dodać, jestem po wstępnym teście 3CMC i jestem zadowolony. Materiał jest czyściusieńki jak łza i robi tak jak powinien. Ale to raczej nie powinno dziwić, bo Bolek to firma pierwsza klasa. Zapraszam i polecam!
Co mogę dodać, jestem po wstępnym teście 3CMC i jestem zadowolony. Materiał jest czyściusieńki jak łza i robi tak jak powinien. Ale to raczej nie powinno dziwić, bo Bolek to firma pierwsza klasa. Zapraszam i polecam!
Chyba chodzi o zwykle "3 CMC".. wczesniej bylo "glass" i "furry"
Zwykle 3cmc tez jest u bolchemist dlugo ale kolega wyzej juz wszystko wyjasnil ze chodzi o nowy sort tego 3cmc