Question about tolerance to drugs
Wiem na pewno, że tolerancja jest i działa. Nie jestem jednak pewien czy jest ona całkowicie szczelna tzn. nie przepuszcza nic i poniżej jakiegoś progu dana substancja nie zadziała w ogóle? Czy być może jest ona w jakimś stopniu transparentna, hmm... rozmyta i do jej szczytu prowadzi tego typu krzywa linia? Wtedy substancja działałaby bardzo słabo ale jednak wywierając jakiś wpływ na organizm. Ktoś jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie?
Pytanie o zjawisko tolerancji na leki/dragi
Sprecyzuj jaki typ substancji masz na myśli, uzupełniając najlepiej wypowiedź o dawkowanie i częstotliwość przyjmowania będzie prościejAMAChill wrote: ↑3 years agoWiem na pewno, że tolerancja jest i działa. Nie jestem jednak pewien czy jest ona całkowicie szczelna tzn. nie przepuszcza nic i poniżej jakiegoś progu dana substancja nie zadziała w ogóle? Czy być może jest ona w jakimś stopniu transparentna, hmm... rozmyta i do jej szczytu prowadzi tego typu krzywa linia? Wtedy substancja działałaby bardzo słabo ale jednak wywierając jakiś wpływ na organizm. Ktoś jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie?
Pytanie o zjawisko tolerancji na leki/dragi
To nie tak. Jest mikrodawkowanie. Ale to już indywidualnie lekarz ocenia.