2-FMA Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
Yurgenos
Dyso-sensei
Yurgenos

Unread post by Yurgenos » 4 years ago

Latest post of the previous page:

Smith, dodatkowo nie wspomniałem,że tolerancja na uliczną amf dość mocno zbudowana, co pewnie też nie jest bez znaczenia. Akurat o rekreacyjne działanie nie do końca mi wtedy chodziło, bardziej o wspomaganie podczas pracy fizycznej. Tak czy inaczej jakoś mi akurat w formie piguł nie podeszło, ale po Twoim opisie 4F-MPH wiem co następne wezmę na warsztat :)

Dodano po 1 minucie 26 sekundach:
4F MPH wiem co następne wezmę na warsztat :)

(Proszę o scalenie, missclick się zdarzył ;) )
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."

Status:
Mag
Blister
Newbie

Unread post by Mag » 4 years ago

Raz, jakoś 2 lata temu trafiłem na sort kosę.. Potem był lekko średniejszy.. Zastanawiam się, jak wygląda teraz.. ? Ktoś rzuci recke? Jak klepie i przede wszystkim czy wchodzi na serducho? Może jakieś porównanie z obecnym 4f-mph? Ktoś, coś? :)

Status:
Mag
Blister
Newbie

Raz, jakoś 2 lata temu trafiłem na sort kosę.. Potem był lekko średniejszy.. Zastanawiam się, jak wygląda teraz.. ? Ktoś rzuci recke? Jak klepie i przede wszystkim czy wchodzi na serducho? Może jakieś porównanie z obecnym 4f-mph? Ktoś, coś? :)

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Yournightmare

Unread post by YourNightmare » 4 years ago

przez pierwsze dwa dni to testy były na 2fma i 4f-mph,na tolerce średniej,gdyż tydziń wcześniej zarzuciłem hexen,i stymulacja na tych dwóch substancjach była inna,łagodniejsza i o dziwo,podobałsa mi się :)
Jestem fanatykiem hexenu,robi rozpierdol,a to jak krajowa,taka ludzka substancja .
Gites w chuj,do roboty,do wszystkiego się nadają,nie robi bajzlu i wyjściowa.
Jakby co,to pociąg seksualny jest,zwane "libido"
:)
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
insanemaid

Unread post by insanemaid » 4 years ago

2 FMA- Odczynnik dobry działa jak typowa krajówka,lekko pobudza,stymuluje,idealny odczynnik do pracy,jeśli ktoś lubi lekki stymulant niż taki mocny jak hexen to napewno mu przypasuje

Status:
Odkurzacz2000
Ssak
Newbie

Unread post by Odkurzacz2000 » 4 years ago

Powiem tak. Z braku laku dobre i takie 2-FMA. Ogólnie zamówiłem sobie na próbę i zaraz po przebudzeniu, myślę sobie a zobaczmy co to je ;D Delikatnie odmulający clearhead bez wystrzału (coś ala dobra yerba matte). Poleżało to u mnie z parę miesięcy, bo miałem inne smakołyki pod ręką no i pech chciał, że akurat zapas się skończył a gołąb długo leciał, a robota sama się nie zrobi. Niedługo myśląc sypłem setkę na odmułkę i powiem wam moi drodzy, że dupę mi to uratowało, bo co miałem do zrobienia to zrobiłem (w między czasie energol poleciał i jakaś kawka). Ale poniekąd dupę mi uratowało. Także coś w rodzaju "środek na czarną godzinę" jak najbardziej się sprawdza. Z fartem ;)

Status:
Mag
Blister
Newbie

Mogę zapytać z ciekawości czego używasz jako sztandarowego asortymentu do pracy ;p Szukam czegoś dobrego, zwykle korzystałem z 3fpm i 2fma, ale przydałoby się sprawdzić nowe horyzonty xD

Status:
Odkurzacz2000
Ssak
Newbie

Mag,

Kurczę w ogóle nie zauważyłem postu. Nie wiem czy w/w post akurat do mnie był kierowany, ale podzielę się swoimi doświadczeniami.

Ogólnie na początku przygód z rc to 3fpm u mnie królowało przez dobry rok (przyjmowane raz na 2 tygodnie). Jak wziąłem w tamtym czasie na próbę hexa to mnie tak z butów wyebało, że powiedziałem no ni chu chu; więcej tego nie biorę XD. Potem oprócz typowej stymulacji zachciało mi się czegoś bardziej euforycznego - 4mpd fajne, fajne, ale tolerka tak szybko urosła, że potem jadłem w 8 h 1g i nic nie klepało....Powrót do 3fpm i znów "pizda nad głową" :lol: Niestety po jakimś czasie znów wdarła się "nuda", trafiłem tutaj no i po przestudiowaniu tematów o hexie stwierdziłem, że dam mu jeszcze raz szanse, ale tym razem ostrożnie. I tak o to zostałem fanem henia ;) Przy zachowaniu bhp (kupno wagi, zaopatrzenie się w benzo w razie W) i odmierzaniu właściwych dawek do danej sytuacji stał się u mnie stymulantem nr 1. Aczkolwiek na nim łatwo wpaść w ciągi, także przyszła pora aby i temu zaradzić - z odsieczą przychodzi wtedy nep powder, który jest dużo bardziej subtelny niż heniek, aczkolwiek o dość podobnym profilu działania. Z kolei jak przestaje tych "dwóch" działać z racji wyprania się organizmu w tym przypadku głównie z dopaminy, to wchodzą na ring 3mmc, 4cmc, 3cmc i różne miksy z nimi. A i jakiś bloterek w międzyczasie wpadnie i tak leci miesiąc po miesiącu ^^. Jak tak czytam, co napisałem, to chyba przydałaby mi się jakaś przerwa XD. A ptak już w drodze :clap:

Odpowiadając stricte na pytanie, to do pracy fizycznej poleciłbym nepa myślę, albo hexa w wersji powder - jest kapkę słabszy od needles, którego preferuję, ale trudniej z nim o kardio. Jeszcze z godnych polecenia to 3mec i 3fea - tutaj fajnie w bombce wchodzą :thumbup:

Status:
Anonim68
Newbie

Unread post by Anonim68 » 4 years ago

Odkurzacz2000 wrote:
4 years ago
Jeszcze z godnych polecenia to 3mec i 3fea - tutaj fajnie w bombce wchodzą :thumbup:
Możesz napisać coś więcej o tym miksie? 3-MEC jest releaserem serotoniny z tego co mi się wydaje głównie i 3-FEA też. Nie miałeś oznak zespołu serotoninowego po tej mieszance? Jakie dawki brałeś itp. Będzie to bardzo przydatne info dla mnie.

Edit: by nie siać offtopu może być priv.

Status:
Odkurzacz2000
Ssak
Newbie

vislaus,

Ja bez rangi póki co, także napiszę tutaj ;) .

Najważniejszy jest sort i proporcje - A więc mój sort 3mec bardziej rozleniwiał aniżeli speedował, dlatego brakowało mi tej takiej zachęty do działania i tutaj z pomocą przyszło 3fea, które działaniem przypomina fetkę aczkolwiek sniff wchodził "ciężko" i nie robił tak jak bym sobie tego życzył. Po niewielkim reaserchu wyszło, że oba odczynniki znakomicie wchłaniają się p.o :) . Co do proporcji to wiadomo, że każdy inaczej reaguje, ale procentowo zapodawałem mec-->70:30<--fea - stan był bliski ideałowi czyli przyjemna dawka euforii z nie nachalnym, ale motywującym speedem :D .

Status:
stillwantmore
Blister
Newbie

Unread post by stillwantmore » 4 years ago

Okay, nie ma sprawy!

Status:
Comboss160
Dyletant
Newbie

Unread post by Comboss160 » 2 years ago

This post has high reputation.

zarzucone około 80mg moja waga 130 kg po niecałej godzinie wejście bardzo delikatne i z czasem miłe pobudzenie, dość przyjemne, jedyny minus to niespokojne stopy ale nie ma wielkich oczu jak po 3mmc, łagodne i przyjemne daje dużo siły na zmęczenie trzyma około 5 godzin po 7 bez problemu zasnąłem i brak zwały na kolejny dzień więc substancja jak najbardziej godna polecenia na impreze lub gdy jest się zmęczonym mega a trzeba odrobić nocke

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
insanemaid

Unread post by insanemaid » 2 years ago

Substancja dobra dla tych co lubią lekka stymulację,myślę że nawet nada się wyjść normalnie do ludzi,delikatnie pobudza nie widać że się jest wystrzelonym :)

Status:
Mutant_error1
Dyso-sensei
Newbie

Unread post by Mutant_error1 » 1 year ago

Polecam.z czystym sumieniem..pięknie kopie
. Mozna wyjść do ludzi.. jest naprawdę gitara taka średnia Krajówka.co.nie.oznacza że lipa
Wręcz przeciwnie. Mi bardzo podpasowalo.
Polecam. Bo ma domówki z rodziną np czy grille idealnie się nada a nikt się nie.pokapuje szczególnie jak wypity będzie
:thumbup:

Status:
mukbak41
Blister
Newbie

Unread post by mukbak41 » 1 year ago

dobre do nauki oraz pracy, fajnie wchodzi vapo oraz iv, ale w chuj gryzie w nos, ale to niedziwne, bo to jednak fluor

Status:
white_nochal
Narkotykacz
Użytkownik

Unread post by white_nochal » 1 year ago

Fluora waliłeś iv? :clap: