Latest post of the previous page:
Paranoje po 3 cmc? Z czyms takim sie jeszcze nie spotaklem to moze to cos nie tak z tym sortem? ;p
Shop Profile: blacksheeping
Latest post of the previous page:
Paranoje po 3 cmc? Z czyms takim sie jeszcze nie spotaklem to moze to cos nie tak z tym sortem? ;p
Mnie paranoje po stymulantach nie dziwią....Ambasador95 wrote: ↑1 year agoParanoje po 3 cmc? Z czyms takim sie jeszcze nie spotaklem to moze to cos nie tak z tym sortem? ;p
Ja zmieniam styl lotów i lecę tylko część dnia, potem noc i może nad ranem trochę. Robię wszystko z głową więc o żadnych paranojach nie może być mowyKrycha1 wrote: ↑1 year agoMnie paranoje po stymulantach nie dziwią....
Nie zapominaj że 3Cmc jest speedujące, a z moim obserwacji to właśnie speed potrafi najbardziej zryć....
Oczywiście w zbyt dużych dawkach. Ale nie tylko... np. jak ktoś ma nerwice.
Wtedy stymulanty potrafią podkręcić ten stres... Zauważyłem to dawno...
Ja 4Cmc bardzo często mieszałem z 3Cmc...Treadway wrote: ↑1 year agoAmbasador95, przez to że jest fhooy speedujący można go jeść mniej i jest bardziej ekonomiczny. Przyklepałem nową parę skrzypiec dam znać jakie dźwięki będą wydawać na dniach
4CMC można mieszkać z 3cmc ? czy trójka przebije działanie czwórki i to generalnie nie ma sensu ? proporcję 2:1 będą wystarczające ?
A w jakich proporcjach?