3-FEA (3-FLUOROMETHAMPHETAMINE) Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
london
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

3-FEA (3-FLUOROMETHAMPHETAMINE) Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Unread post by london » 6 years ago

Latest post of the previous page:

Nieprawidłowości dotyczą zarówno procesu zasypiania, jak również jakości marzeń sennych. Podobne następstwa w literaturze medycznej przypisuje się również fenfluraminie.

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

Unread post by priap » 6 years ago

Ludzie toć to stymulant, który 'przyspiesza', więc niedziwnym że jest kardiotoksyczny, do tego w miksie z jakimś lekiem. To jak i inne popularne FA tachykardię wywołują na zawołanie, gdy zmiksować, np z DOC.

Status:
london
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

Unread post by london » 6 years ago

priap wrote:
6 years ago
Ludzie toć to stymulant, który 'przyspiesza', więc niedziwnym że jest kardiotoksyczny, do tego w miksie z jakimś lekiem.
Ogromna część środków stymulujących stosowana w umiarkowanych dawkach nie wywołuje efektów kardiotoksycznych. W przypadku fenfluraminy udowodniony został jej destrukcyjny wpływ na mięsień sercowy, więcej informacji na przywołany temat można znaleźć m.in. w linku poniżej:
https://en.wikipedia.org/wiki/Fenfluramine#Heart_valve_disease

W którym miejscu ja lub inny użytkownik wspomniał o miksie 3-FEA lub fenfluraminy z którąkolwiek substancją? Przeczytaj jeszcze raz uważnie wypowiedzi powyżej.
priap wrote:
6 years ago
To jak i inne popularne FA tachykardię wywołują na zawołanie
Tachykardia występująca po zażyciu 3-FEA jest jednak ponadprzeciętnie silna.

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

Unread post by priap » 6 years ago

london wrote:
6 years ago

W którym miejscu ja lub inny użytkownik wspomniał o miksie 3-FEA lub fenfluraminy z którąkolwiek substancją? Przeczytaj jeszcze raz uważnie wypowiedzi powyżej.
Tachykardia występująca po zażyciu 3-FEA jest jednak ponadprzeciętnie silna.
Bym się zgodził, gdyby nie wątpliwości odnośnie określenia 'umiarkowana' dawka :)

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Unread post by aras » 5 years ago

Od: "The One and Only"

Nazwa produktu: 3-FEA

Wygląd produktu: Sypki Proch odcienia bialego

ROA: Oral, Vapo na probe

Czas działania: 2-3h

!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!

Zaaplikowano: Vapo ~30mg

Profil działania: Fajny "chillout" mode, troche euforii, uczucie lekkosci. Efekt uzymal se przez okolo 30 minut.

Zaaplikowano: Oral 160mg

Profil działania: Wjazd po okolo 40 minutach.
Zajebisty "chillout" mode, duzo euforii, uczucie lekkosci. Libido++. Dzialanie podobne do dawki mdma, lecz mniejszy nieogar oraz wiecej energii. Efekt uzymal se przez okolo 2-3h.

Plusy:
+Euforia
+Libido
+Czas dzialania

Minusy:
-Bol glowy drugego dnia

Ogólna ocena: 8/10 Calkiem fajne :)

Podsumowanie:
Produkt ciekawy, bardzo zblizony do mdma. Fanom serotoniny powinien pasowac.

TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Unread post by Wizzair » 5 years ago

Vapo fluorowcow to mocno sredni pomysl.

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil

Unread post by NieZwyczajnie » 5 years ago

Wizzair wrote:
5 years ago
W przypadku takiego FDCK, pomyl się o kilka stopni i będziesz mieć problem z oddychaniem najbliższe parę godzin...

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Wizzair wrote:
5 years ago
Wiem, ale duzo ludzi ta akurat substancje chwalilo do vapo, dlatego mala porcje musialem sprobowac.

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

Unread post by priap » 5 years ago

aras wrote:
5 years ago
Od: "The One and Only"

Nazwa produktu: 3-FEA

Czas działania: 2-3h

Zaaplikowano: Vapo ~30mg

Profil działania: Fajny "chillout" mode, troche euforii, uczucie lekkosci. Efekt uzymal se przez okolo 30 minut.

Zaaplikowano: Oral 160mg

Profil działania: Wjazd po okolo 40 minutach.
Zajebisty "chillout" mode, duzo euforii, uczucie lekkosci. Libido++. Dzialanie podobne do dawki mdma, lecz mniejszy nieogar oraz wiecej energii. Efekt uzymal se przez okolo 2-3h.

Chyba masz tolerancję na spiż wywaloną w kosmos albo dostałeś oszukany temat albo ja miałem coś innego :E Sort z okolic marca. Dawki rzędu 40mg per oral robią ludzi bez tolerancji całkiem mocno. Wykonując lekkie czynności fizyczne pocisz się jak świnia w upał. Ruchać się chce nie do zniesienia. Przy tej dawce efekty peaku trwają minimalnie 4 godziny, źrenice źle reagują na światło przez 10 godzin. Przez 24 godziny od zażycia ciężko normalnie zasnąć.
Przy czym drugiego dnia nie było bólu głowy tylko chujowe samopoczucie przez marną jakość snu i do MDMA podobieństw w działaniu to w tym nie ma.

160mg prawdziwego 3FEA to niemal próba przejścia na drugą stronę...

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

priap, Tolerka spora, bo jakis czas wczesniej poszlo 6abp, a chcialem uderzyc dawke aby poczuc.
Ale z ta dawka przesadziles, popatrz na necie, czy nawet stare posty na h, ponizej 100mg to do pracy mozna wziasc, a jak chcesz sie zabawic to ponad 120 trzeba zarzucic.
Nie mam doporownania innych sortow niestety, ale na hypku sa goscie co wrzucili po 300mg a 40mg to dawka w granicach placebo.

Sen spokojnie przyszedl po jakichs 5h od wrzucenia i 2mg eti i troche kanna.

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

Osobiście zaczynałem jakieś 3 lata temu z dawkowaniem common według psychonaut wiki. 60mg to maks na jedno posiedzenie i więcej bym nie chciał. 40mg dawka placebo to raczej nie jest 3-FEA.
100mg do pracy... :lol: oczy w słoneczny dzieńpo 100mg będziesz miał jak po 300ug LSD.

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Nie che robic offtopa, najwyzej mod wywali.

recenzje z h (2016):
"pełno dopaminowych ciarek, słowotok, zbalansowana stymulacja fizyczna i psychiczna - 100mg do roboty, 200-300mg do klubu jako substytut 3-FA."
"Przed chwilą poszło około 100mg na 2 razy.... jedyne co czuje to lekkie przyspieszenie"
"Jestem po kolejnych testach, tym razem ok. 250 P.O."
"ok 100mg oral powinno być gites na koncentracje itp."

reddit:
"Tried 100mg 3-FEA oral, really nice roll I thought and think it could be "safely" pushed further."
" I did about 40mg orally. 40 minutes later, I felt barely anything, so I took 40 mg orally again. I waited 20 minutes and barely felt anything more, so I took another 40 mg more.
It was barely euphoric during the come up."
"did 40-45mg then needed to snort loads to get going. Friends had 120 and said it was pretty pleasant"

priap wrote:
5 years ago
do MDMA podobieństw w działaniu to w tym nie ma.
Psychoactive class: Entactogen, Stimulants
priap wrote:
5 years ago
efekty peaku trwają minimalnie 4 godziny
Total: 4 - 6 hours
Peak: 1.5 - 2.5 hours

Chyba brales inna substancje, chociaz w takich dawkach to nie spodziewaj sie wejscia mdma, a juz tymbardziej 4h peaku?!

Dodano po 20 minutach 42 sekundach:
W sumie nie offtop, bo o tej substancji :D

Status:
london
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

Unread post by london » 5 years ago

Nie miałem dotąd okazji odnieść się do kwestii jakości partii 3-FEA pochodzącej z ostatniej zamówionej przeze mnie przesyłki w sklepie predatorRC, która została nadana w sierpniu bieżącego roku, czyli około dwa miesiące temu. Ponieważ moje wrażenia po przyjęciu środka wyróżniały się na tle doznań występujących po zażyciu któregokolwiek z psychoaktywnych produktów stosowanych w ubiegłych kilkunastu tygodniach, uważam za istotne podzielenie się swoimi spostrzeżeniami z pozostałymi użytkownikami forum, co postaram się uczynić w krótkiej wypowiedzi poniżej.

Zaznaczę, że do tej pory nie napotkałem na nieaktywną formę substancji oferowanej w dowolnym sklepie jako 3-Fluoroetamfetamina, co sugeruje, iż prawdopodobnie synteza przywołanego związku jest obarczona stosunkowo niewielkim ryzykiem popełnienia istotnych dla profilu aktywności środka błędów (inaczej bowiem dochodziłoby do licznych przypadków sprzedaży partii 3-FEA, których efekty działania odbiegałyby od oczekiwanych). Prawdziwość poprzedniego zdania nie uległa zmianie po przetestowaniu sortu nabytego w ramach mojego ostatniego zamówienia dokonanego u sprzedawcy patronującego działowi, w którym zamieszczono aktualny post, co natomiast charakteryzuje wspomnianą partię, to przede wszystkim czas intensywnej aktywności - uważam, że za najlepszy we wskazanym kontekście komentarz posłuży informacja, iż pierwszy raz od około czterech lat, w trakcie imprezy trwającej dłużej niż pięć godzin, nie odczułem potrzeby ponowienia dawki substancji psychoaktywnej po pierwszym zażyciu danej nocy i powróciłem do domu po dokonaniu wyłącznie jednej intoksykacji. Wartym odnotowania aspektem był ponadto, mniejszy niż zazwyczaj obserwowany, negatywny wpływ środka na pracę serca, co należy przyjąć z oczywistym zadowoleniem.

predatorRC, Czy nadal oferowana jest ta sama partia 3-FEA?

Jeśli tak, to mogę gorąco polecić wspomniany produkt, zwłaszcza przy uwzględnieniu niezwykle atrakcyjnej jego ceny.

Pozdrawiam.

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

london, a coś konkretniej odnośnie dawek, czasu i profilu działania ? Odczuwałeś, wielokrotnie przytaczaną w związku z tą substancją, serotoninową zamułę ?

Pytam, bo sam miałem tą substancję z kosmicznych magazynów, ale moja partia pochodziłą z początku tego roku.

Status:
london
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

Unread post by london » 5 years ago

priap, efekty działania były zbliżone do odczuwanych w trakcie każdego mojego kontaktu z substancją. Opis wspomnianych następstw zawarłem w pierwszym poście w bieżącym temacie, odnośnik do wskazanej wypowiedzi umieszczam poniżej:
https://dopek.eu/3-fluoroetamfetamina-%283-fea%29-predator-rc-t3026.html#p46550

Wrażenia związane z aktywnością ostatniej partii były w pełni pozytywne. Stosowałem dawki między 150 a 180 mg*, okres, podczas którego obserwowałem efekty pierwszej z nich ustalonego dnia przekraczał 5 godzin.

*zgodnie z uwagą przekazywaną przeze mnie w ramach forum wielokrotnie, należy pamiętać, że osobiście stosuję nieco większe dawkowanie, niż właściwe dla standardowej osoby, co wynika z uwarunkowań mojego organizmu.

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Widzisz priap nie tylko ja zyje po takiej dawce ;)