Latest post of the previous page:
hi my friends ..i put order on predator 400€...i will receive my order???3-FPM Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
3-FPM Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
meehhhh, czym rozni sie 2fma?
"Sam decydujesz o tym co robisz,
Ty ponosisz konsekwencje za swoje czyny,
Zastanów się dwa razy za nim podejmiesz nie przemyślana decyzję..."
Towar racja wydaje sie czysty, nie wiem co sprzedawal best***m ale tylko od nich 3fpm dzialalo naprawde mocno stad mysle ze byla to sol..
Wrecz poezja, tak to na mnie dziala.
Szczypie jak "madafaker", ale po czasie lubi sie to pierdolniecie
Wjazd delikatny, w miare dlugo trzyma, dorzutki dzialaja.
Jest poprawa humoru, wiecej energii, muzyka lepiej wchodzi, libido jak u konia
Zauwazylem ze z ta substancja, to jak zadziala - zalezy od dnia, moze stanu organizmu.
W niektore dni gorzej klepalo i dopiero po jakims czasie nauczylem sie nie dorzucac zbyt wiele, bo nie ma sensu.
Nie chodzi tu o schizy czy o zwale, bo to prawie nie wystepuje,
jednak o przegrzanie organizmu, potliwosc i rozkojarzenie.
Wspaniale laczy sie z alkoholem, tylko bez sensu za duzo pic,
lecz troche tego i troche tego to jest po prostu cos cudownego!
Albo z mj tez dobrze wchodzi.
Kokaina chcialaby tym byc
Szczypie jak "madafaker", ale po czasie lubi sie to pierdolniecie
Wjazd delikatny, w miare dlugo trzyma, dorzutki dzialaja.
Jest poprawa humoru, wiecej energii, muzyka lepiej wchodzi, libido jak u konia
Zauwazylem ze z ta substancja, to jak zadziala - zalezy od dnia, moze stanu organizmu.
W niektore dni gorzej klepalo i dopiero po jakims czasie nauczylem sie nie dorzucac zbyt wiele, bo nie ma sensu.
Nie chodzi tu o schizy czy o zwale, bo to prawie nie wystepuje,
jednak o przegrzanie organizmu, potliwosc i rozkojarzenie.
Wspaniale laczy sie z alkoholem, tylko bez sensu za duzo pic,
lecz troche tego i troche tego to jest po prostu cos cudownego!
Albo z mj tez dobrze wchodzi.
Kokaina chcialaby tym byc
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Czy ktoś ma wiedzę nabytą lub z życiowego doświadczenia wie i jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie, czy 3-FPM wykazuje tolerancję krzyżową z beta-ketonami lub jakimiś innymi odczynnikami? Kiedy może nie zadziałać? Z czym nie wolno go miksować i z czym można ?
Wizzair pomożesz ? Może powdermaster wie i powie ? Jeżeli ktoś inny wie, to także bardzo proszę o odpowiedź.
Z mojej strony oferuję wdzięczność oraz wieczyste niezapomnienie forumowicza za "true info" no i oczywiście w takich sytuacjach nigdy nie zapominam o "rep +" a jakże
Wizzair pomożesz ? Może powdermaster wie i powie ? Jeżeli ktoś inny wie, to także bardzo proszę o odpowiedź.
Z mojej strony oferuję wdzięczność oraz wieczyste niezapomnienie forumowicza za "true info" no i oczywiście w takich sytuacjach nigdy nie zapominam o "rep +" a jakże
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Ja nigdy nie miksuję takich rzeczy, przyjmowałem tylko razem z nootropami. Z mojego użycia nie ma tolerancji z 2-FMA i Fenidatami.
mss5mdc
Tolerancja jakas tam jest, 3f nie bardzo dziala jak sie przyjmuje cos mocniejszego.
Probowalem z NEPem - w tym samym momencie i w odstepie innnym razem i nie za bardzo wchodzilo.
Chyba tez 4f-mph kiedys w tym samym dniu z 3f i tez nie pasowalo.
Moim zdaniem nie warto mieszac, przynajmniej nie z podobnymi substancjami, bo w moim przypadku nic nie podzialalo jak powinno.
Moze warto z jakims serotogennym odczynnikiem, ale nie probowalem.
Tolerancja jakas tam jest, 3f nie bardzo dziala jak sie przyjmuje cos mocniejszego.
Probowalem z NEPem - w tym samym momencie i w odstepie innnym razem i nie za bardzo wchodzilo.
Chyba tez 4f-mph kiedys w tym samym dniu z 3f i tez nie pasowalo.
Moim zdaniem nie warto mieszac, przynajmniej nie z podobnymi substancjami, bo w moim przypadku nic nie podzialalo jak powinno.
Moze warto z jakims serotogennym odczynnikiem, ale nie probowalem.
powdermaster
taki sam czyli ? aktywny ?
i czy przy aplikowaniu wczesniej 3mmc słabiej odczywalny bedzie 3fpm ?
taki sam czyli ? aktywny ?
i czy przy aplikowaniu wczesniej 3mmc słabiej odczywalny bedzie 3fpm ?
Skoro pisze że taki sam to chyba można sobie przeczytać posty wcześniejsze. Aktywne i jak poczytasz co to za substancja to będziesz wiedział do czego się nadaje. 3mmc jest mocne więc nie poczujesz bo 3fpm to lagodny odczynnik. W ogóle po co po aplikować, nie rozumiem czasem ludzi.. jak chcesz się dobrze porobić to jednym odczynnikiem do tego stworzonym a nie coś takiego. Wspomnisz moje słowa jak zacznie Ci ogarnizm nawalać.
To nie jest substancja, żeby się porobić. Nawet przy końskich dawkach mało jest klasycznego porobienia.
To jest substancja, która ma stymulować ale mniej fizycznie a bardziej motywacyjnie-umysłowo.
Lekkie fizyczne pobudzenie jest ale nie ono tu dominuje.
Po nieprzespanej nocy jestem w stanie normalnie pracować po jej użyciu.
Zauważyłem też, że porobiłem masę rzeczy, które odkładałem na kiedyś tam.
Owszem czuć lekkie ciary na wejściu ale szybko mijają. To nie jest zbyt rekreacyjne, tylko funkcjonalne i to raczej z naciskiem na wysiłek umysłowy.
Bardzo fajnie działa w sprayu, choć dość trudno się rozpuszcza i długo długo musiałem mieszać, żeby uzyskać w miarę klarowny spray.
Ale jak już zrobiłem, to bardzo jestem zadowolony. Wchodzi poprawnie, nos mało co rusza.
To jest substancja, która ma stymulować ale mniej fizycznie a bardziej motywacyjnie-umysłowo.
Lekkie fizyczne pobudzenie jest ale nie ono tu dominuje.
Po nieprzespanej nocy jestem w stanie normalnie pracować po jej użyciu.
Zauważyłem też, że porobiłem masę rzeczy, które odkładałem na kiedyś tam.
Owszem czuć lekkie ciary na wejściu ale szybko mijają. To nie jest zbyt rekreacyjne, tylko funkcjonalne i to raczej z naciskiem na wysiłek umysłowy.
Bardzo fajnie działa w sprayu, choć dość trudno się rozpuszcza i długo długo musiałem mieszać, żeby uzyskać w miarę klarowny spray.
Ale jak już zrobiłem, to bardzo jestem zadowolony. Wchodzi poprawnie, nos mało co rusza.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Dzialanie tez rozne na roznych osobnikow.
Jak sa mieniace sie igielki z malymi grudkami, sypki proch, szczypiace w klame jak cholera i slodko-slony smak o bardzo delikatnym lub znikomym zapachu - to jest czysta 3fpm.
Mnie np. przy wiekszej dawce i malej tolerce rusza do gadania i zabawy, fajny nienachalny speed, zajebiste samopoczucie.
Wiec rekreacyjne tez moze byc, jednak wielkiej petardy sie nie spodziewaj, szczegolnie bez przerwy po innych substancjach.
Jak sa mieniace sie igielki z malymi grudkami, sypki proch, szczypiace w klame jak cholera i slodko-slony smak o bardzo delikatnym lub znikomym zapachu - to jest czysta 3fpm.
Mnie np. przy wiekszej dawce i malej tolerce rusza do gadania i zabawy, fajny nienachalny speed, zajebiste samopoczucie.
Wiec rekreacyjne tez moze byc, jednak wielkiej petardy sie nie spodziewaj, szczegolnie bez przerwy po innych substancjach.
Dalej ten sam cudowny sort, po nieprzespanej nocy w pracy robocop )