3-MMC - Metaphedrone, 3-Methylmethcathinone

A group of substances with a mainly euphoric effect like: 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, 4-mmc, 4-cec.
Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by 4mmc » 8 years ago

Latest post of the previous page:

Wspomnienie z Trip Raportu :
Najlepsze wspomnienie z Tripa na 3MMC
Wyszlismy z hotelu sie przewietrzyc we 4 osoby
Odlaczylem sie z taka dziewczyna i ogladalismy gwiazdy byly naprawde piekne
Zorientowalismy sie ze nie ma ksiezyca zaczelismy go szukac byl z boku hotelu
Pamietam byl ogormny i strasznie nisko po paru minutach zachwytu zaczelismy isc w jego strone okazalo sie ze nasz ksiezyc to latarnia
Zrobilem sb super zdjecie na jej tle a galezie drzewa obok wygladaja na zdjeciu jak chmury
(część twarzy zamazana ze względów raczej oczywistych ;) )
piękne czasy <3
Attachments
11778070_723310841106060_1000634767_n.jpg
11778070_723310841106060_1000634767_n.jpg (100.16 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Misjonarz » 8 years ago

Haha czytając tripa, myślałem że jakieś sajko zarzuciłeś. :lol:

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Unread post by Snow Queen » 8 years ago

4mmc wrote:Wspomnienie z Trip Raportu :
Najlepsze wspomnienie z Tripa na 3MMC
Wyszlismy z hotelu sie przewietrzyc we 4 osoby
Odlaczylem sie z taka dziewczyna i ogladalismy gwiazdy byly naprawde piekne
Zorientowalismy sie ze nie ma ksiezyca zaczelismy go szukac byl z boku hotelu
Pamietam byl ogormny i strasznie nisko po paru minutach zachwytu zaczelismy isc w jego strone okazalo sie ze nasz ksiezyc to latarnia
Zrobilem sb super zdjecie na jej tle a galezie drzewa obok wygladaja na zdjeciu jak chmury
(część twarzy zamazana ze względów raczej oczywistych ;) )
piękne czasy <3
Wariat, przypominam sobie również takie akcję.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

Unread post by lolek20 » 7 years ago

Ahh chciałoby się aby stara trójeczka wrócila. :eh:

Status:
Kameleon
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Kameleon » 7 years ago

Metafedron 3mmc substancja ktora zastapila Mefedron 4mmc dzialala troche inaczej-bardziej serotoninowo ,bez wjazdu na serce.Wejscie zaczynalo sie zaburzeniami widzenia-rozmycie obrazu.Po czym nastepowala potezna fala euforii z dawka empatii.Dzialanie utrzymywalo sie sie od 1,5-2,5 godz .Zejscie znikome prawie nieodczuwalne.Aplikacja doustna(np.w soku,kapsulce) byla czysto euforyczna ,pluszowa i dzialala intensywnie.Sniffowanie dzialalo bardziej speedujaco.Byla to bardzo dobra substancja na Imprezki gdzie 3/4 cmc ma teraz moze z 50% jej MOCY Dawkowanie rozpoczynalo sie juz od lini,bombki 100mg a pozniej jeszcze max kilka dorzutek dzialalo b.przyjemnie

Status:
GrubyChemik
Narkotykacz
Dopek Band

Unread post by GrubyChemik » 7 years ago

Kameleon wrote:Metafedron 3mmc substancja ktora zastapila Mefedron 4mmc dzialala troche inaczej-bardziej serotoninowo ,bez wjazdu na serce.Wejscie zaczynalo sie zaburzeniami widzenia-rozmycie obrazu.Po czym nastepowala potezna fala euforii z dawka empatii.Dzialanie utrzymywalo sie sie od 1,5-2,5 godz .Zejscie znikome prawie nieodczuwalne.Aplikacja doustna(np.w soku,kapsulce) byla czysto euforyczna ,pluszowa i dzialala intensywnie.Sniffowanie dzialalo bardziej speedujaco.Byla to bardzo dobra substancja na Imprezki gdzie 3/4 cmc ma teraz moze z 50% jej MOCY Dawkowanie rozpoczynalo sie juz od lini,bombki 100mg a pozniej jeszcze max kilka dorzutek dzialalo b.przyjemnie
50% xD za 2 lata będzie tak samo z zamiennikiem 4 cmc wszystko będzie nie aktywne nie, będzie sensu już tego brać,już ktoś tu wspominał że większość czwórek to tak naprawdę cec ale nie wiem jaka jest prawda.Więc trzeba korzystac ;)
Golonka flaki i inne przysmaki

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

PetruX większość czwórek to cec? Nie masz racji nawet laik odróżni od siebie te dwa produkty, fakt że niektóre sklepy wciskają ciemnotę jak primaso**.** ale przez to nikt tam nie kupuje.

Status:
GrubyChemik
Narkotykacz
Dopek Band

lolek20 Ja odniosłem się tylko do tego https://dopek.eu/kiedy-delegal-hexen-i-cmc-t957.html#p6096 i napisałem ze nie wiem jaka jest prawda,gdzieś jeszcze słyszałem z powstają jakieś analogi analogów,dlatego martwię się ze niedługo nic nie będzie klepać ,czego bym nie chciał.

"
Slyszałem że cmc-eki są zastępowane cec-ami jak tak to ma wyglądać to nie będzie sensu tego brać niedługo. Wkleje wypowiedz z pewnego fora użytkownika ogarniętego w temacie.

"Jak to po co szukać zamiennika cmc? Chociażby dlatego że Chiny już go nie produkują z powodu nielegala i cmc dobrej jakości jest ciężko dostepny, zazwyczaj większość sklepów Polskich sprzedaje cec'a a nazywa go cmc"

Inny użytkownik...

"Słuchajcie. jakis czas temu w chinach zbanowano 116 substancji. Było to narzucone odgórnie.

Od tamtej pory nawet liczący sie sklepikarze pchają wszystko.

Na czym to polega. mieli 3mmc wiec tou polali, tam odparowali i z tego zrobili cos zupelnie losowego.

Wczoraj już jednemu vendorowi pisałem 4cdc to ŚMIECI.

Wg pewnego zrodla 4cdc to

4-CDC (...) Diophedrone
IUPAC name: 1-(4-Chlorodioxol)-2-(ethylamino)pentan-1-one

Zupełnie bezsensowny związek

Inne smieci - octedron - thiothinone

4 - mpc- metylo propylo katynon (smiec)

4cmm- smiec - nawet nie ma po co rozkodowywac jakis analog cppp

4nmc- jakis dziwny mieszaniec - 2nmc (smiec)

Tego jest wieej.

Nie neguje, szukajcie nowosci, ale jesli juz najwiekszy lab w CHAMSKI sposob podmienia wzory, IUPAC oraz nazwy zwiazkow to sygnal. W najlepszym przypadky bedzie to nieaktywny smiec. W najgorszym dostaniecie mieszanke czegos o niejasnym dzialaniu."

Co o tym myślicie? "

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

PetruX wiem co to za użytkownik i nie słuchaj tego gbura co myśli że jak zjadł encyklopedie to się w nią zamienił. Cec nie wyprze cmc, pewnie nawet je oba naraz zbanuja jak poleci ustawa i ulepsza nowe jak 3 emc czy 3 bmc jeden ze sklepów pisal, że nie mamy się co martwić po deleagalu będzie dużo nowości tylko wprowadzają je stopniowo żeby wszystkiego nie zbanowali. 4cdc pisze że gowno a demon posłał w próbkach i ludzie chwalili, to samo 4 mdmc ulepszyli i nawet misjonarz przyznał że od bestow jest dobre... A co do wciskania - każdy sklep co tak zrobił zepsuł sobie opinię i już tam nikt nie kupuje. Wszystkie sklepy tutaj co mają dział partnerski mają prawdziwe cmc, chociaż nie produkują już w chinach to jest masa fabryk w eu przez to ceny wyższe Ale nie można mówić o słabej dostępności skoro 10 sklepów ma różne rodzaje i dostępne nawet w hurcie...

Status:
GrubyChemik
Narkotykacz
Dopek Band

lolek20 No mam nadzieje że to złe info, nie mogę znaleźć 100% swojej królowej w cmc :D dlatego to też potwierdzało moje przepuszczenia,ale mam nadzieje że tak obiecany 4 cmc Cristal od fejków który jest już w drodze będzie tym 100% :). miałem 4 cdc od demona ale bylem po alko już i po cmm wiec nie mogę się wypowiedzieć o jego działaniu jedynie wygląd ,to już napisałem w demona dziale.Właśnie co z reszta testerów od ostatniej akcji demona? bo sam jestem ciekaw opinii innych a już Tydzień minął :D

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

Jest dużo cmc dobrych i każdy ma inny profil działania trzeba szukać tego co ci najbardziej podpasuje. Chociaż tytułowego 3-mmc ciężko zastąpić to nie mamy co narzekać bo i tak dobrze robią. :) a co do akcji u demona pewnie się pojawią na dniach opinię, też nie wszyscy chcieli testować te nowości na sobie. dobra koniec offtopu mordko bo nas szefostwo pogoni. :)

Status:
GrubyChemik
Narkotykacz
Dopek Band

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

PetruX Jeszcze nie weszła w życie ustawa co by zabraniała cmc, ale to pewnie kwestia czasu tylko. :eh: zawsze na wakacje szły bany, zobaczymy oby jak najdłużej się z tym ociągali.

Status:
GrubyChemik
Narkotykacz
Dopek Band

lolek20 aha,a idzie gdzieś dokładnie,wyraziście sprawdzić najświeższe info co do legalności?,zawsze czuł bym się bezpieczniej i zaraz bym inforomował tutaj .

Status:
HayaKuza
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by HayaKuza » 7 years ago

Przypominam, że to temat o 3MMC, a nie o delegalizacji cmcków ;)
Badacz nie z tego świata...

Status:
Poniacz
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Poniacz » 7 years ago

Siema mordeczki, znalazłem coś co najbardziej przypomina starą metke -mefke czyli 3-MMC bo to jest stara trójka dla kumatych z większym stażem podam więcej info na pw, sklep jest zaufany istnieje od lat ale nie podam informacji jakiejś osobie co ma niski staż i mało reputacji tylko dla starych wyjadaczy którzy potrzebują tego starego leku a nie podrabiane cmc'ki. tak min. (Clon RC) kumaci wiedzą OCB ^'__'^ :)

mam nadzieje że nie łamie rulesa panie administratorze, jeśli coś nie tak to robię z postem wypad :D Tylko nie banuj bo jestem zarobiony heheh świry sorry roznosi mnie :)

Dodano 15 lis 2017, o 15:29
Snow Queen wrote:Przypomnieć sobie że jeszcze chyba rok temu było to jeszcze legalne, co do samych wrażeń dla mnie top1 kryształu euforycznego.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

No co ty w PL od 1 lipca 2015 jest zdelegalizowane 3MMC czyli 2 lata już mineły jak ten czas prędko zapierdala :D

A my lecimy i lecimy i się bawimy coraz nowszymi i coraz gorszymi specyfikami.. a raczej każdy dostaje teraz klony i mało kto o tym wie... łykają szajs ale my pamiętamy stare dobre 3MMC to naprawdę przy dzisiejszej ofercie to było numer jeden. 3MMC to najlepsze Eufo jakie badałem w życiu i teraz ponownie mogę poczuć to cudeńko :) Mam nadzieje że sort już będzie taki zawsze jest pi**a na głową :D
Kra krę mija. Lis ma norę, kret ma ryja. Idę i nos trę. Omijam tę krę. Nie idę tym torem, bo tu lis ma norę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.