6-ABP + Synthetic Cocaine
Moim zdaniem nie ma co nie znaczy że nie możesz spróbować wtedy może się jednak okazać że akurat dla ciebie ma.
Ewentualnie co tam można dodać lekko speedujacr? A może nie trzeba, nie znam tej substancji dlatego pytam. To ma być na imprezę to klubu ta 6.
Sama 6 wystarczy. No ale jak nmusisz to daj sobie tą syntetyczną po działaniu 6 tylko nie wiem czy cokolwiek ją odczujesz. Może w większych dawkach tak. Działanie 6 trwa długo
Przecież faza po 6apb jest tak wspaniała że nie trzeba nic dodawać Ja osobiście bym sobie odpuścił
Oczywiście że nie!
Pamiętaj ze mieszanie syntetycznych kanabinoidów jest dosyć niebezpieczne.
Nie moge znaleźć informacji o mixie synt kanna z barbituranami.
Ale z autopsji wiem ze np z stymulantami bardzo obciazone jest serducho.
Jesli chcesz to zrobić pamiętaj by zachować ostrożność.
Pamiętaj ze mieszanie syntetycznych kanabinoidów jest dosyć niebezpieczne.
Nie moge znaleźć informacji o mixie synt kanna z barbituranami.
Ale z autopsji wiem ze np z stymulantami bardzo obciazone jest serducho.
Jesli chcesz to zrobić pamiętaj by zachować ostrożność.
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
Ja tam bym nie mieszal tego z niczym, samo 6apb jest juz samo w sobie zajebiste
Dokładnie tak jak piszesz, Rodes pewnie już zaaplikowałeś solo lub nie - ale dla reszty forumowiczów: 6-apb solo w tym przypadku dlatego że samo w sobie jest zajebistą substancją a łącząc ją mogą pojawić się albo problemy ze zdrowiem, albo może być za grubo moim zdaniemMefedron90 wrote: ↑2 years agoJa tam bym nie mieszal tego z niczym, samo 6apb jest juz samo w sobie zajebiste
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Pojdzie solo, czy 150 mg bedzie spoko na pierwszy raz? Przy wadze 110 kg? I jeszcze pytanko czy można to zastosować dzień po dniu? Tzn piatek i sobota na imprezę? Pozdrawiam
Sprawdź 100mg na pierwszy raz oralnie (doustnie) i powinno być dobrze, ja sprawdzałem 80mg oral i było idealnie na mój organizm - ewentualnie jak będzie za słabo to odczekaj z kilka godzin lub na następny dzień i możesz wrzucać 150mg
Rodes, 150mg to juz dawka z tych heavy. Waga nie bardzo ma tu znaczenie. Masz hcl czy succinate? Dla tego drugiego trzeba troszke wiekszych dawek. Jak to pierwszy raz to na poczatek wez 100-120 i zobaczysz. Po jakis 2.5h mozesz dorzucic, jak Ci bedzie czegos brakowac - ale to tak 50mg. Zabawa na tym to dluga faza, z dlugim metabolizmem. Do tego czysci z sero tak, ze na drugi dzien nie zadziala jak trzeba, albo wyczyscisz sie do cna. I bedziesz mial smutnych pare kolejnych dni
Akurat to prawda, że 6-APB nie nadaje się na maratony.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=