Badtrip po kanna

Trip reports - descriptions of your trips.
Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
insanemaid

Badtrip po kanna

Unread post by insanemaid » 4 years ago

Latest post of the previous page:

Kanna chyba najgorszy badtrip to jak dla mnie po kannie jest,człowiek inaczej odbiera rzeczywistość,faza czasami jest otępiająca i odrealniająca,można łatwo się pokarać kanną.

Status:
Diament
Szczur
Newbie

Badtrip po kanna

Unread post by Diament » 4 years ago

Bad trip po fake hash niezla sielanka na bani,koleżka dinozaury widział :lol: :E :D

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik

Badtrip po kanna

Unread post by Syntetyk12 » 4 years ago

Jak kiedyś żaby skaczące z dachu w moją stronę jak się patrzyłem w domu przed okno :D

Ale wtedy to nie żaden mordów był nawet beke z tego miałem.

Status:
uroslam
Szczur
Newbie

Badtrip po kanna

Unread post by uroslam » 4 years ago

Gandalf wrote:
4 years ago
wszystkie syntetyczne kannabinoidy
uuu panie teraz to pojechałeś. To są różne związki chemiczne i mogą działać różnie. Fluorowe, rzeczywiście mogą być bardziej szkodliwe ale potrzeba lat badań żeby stwierdzić coś takiego

7thstoreyproj wrote:
4 years ago
Synt. kanna niszczą zęby
Zęby to niszczą się jak użytkownik kanna wali je w ciągu i nie myje zębów (bo nie ma siły). dopek, dopek (nie chodziło mi o różowe forum tylko o czynność dopalania xD) a potem jesteśmy wykończeni.
Jemy coś na gastro i idziemy spać. Zapominamy o myciu zębów i takie są efekty.
Owszem, fluorowe mogą trochę psuć zęby... ale fluorowe z reguły są mocne i mało kto będzie mył zęby przed spaniem (z reguły to się pali bucha przez spaniem)

Generalnie jako król kannabinoidów porównał bym je do elektrowni atomowej. Jeżeli panujesz nad reakcją uzyskasz duże ilości prądu. Jeżeli utracisz kontrolę to... wiecie co się stało w czarnobylu? Katastrofa.

Kanna wzmacniają doznania. Wymagają dobrego set&setting o czym wiele osób zapomina.
SET & SETTING !
To nie jest piwko, papierosek, kreska, nawet "trawkę" zapalisz od tak i jest małe ryzyko bad tripa.

Kanna to tak jakbyś stawiał na przeciwko boga zniszczenia. Możesz być super sajaninem, a właśnie zostałeś W Y K A S O W A N Y.

To fajne porównanie. (Goku vs Beerus) https://www.youtube.com/watch?v=tiaWe5Q9zh4

Goku walczy i wchodzi na kolejne poziomy mocy, a Beerus pokonuje go pstryknięciem palca. Wydaje ci się, że jesteś super sajaninem (bo jarasz dużo zioła i walisz kreski) a w następnej sekundzie leżysz nieprzytomny... bo kannabinoid cię zmasakrował :)

Status:
uroslam
Szczur
Newbie

Badtrip po kanna

Unread post by uroslam » 4 years ago

Zrobiłem śmieszną przeróbkę żebyście lepiej zrozumieli o co chodzi i jak działają kanna :E
https://youtu.be/mjW1FwopcwA

Status:
Mirjik
Narkotykacz
Mijrik

Badtrip po kanna

Unread post by Mirjik » 4 years ago

Canna is for pro players ....this is not a weed, 20 times strong... :shh: :smoke: :silent:
:D :thumbup: Cash Money Brothers
CMB :smoke: :clap: