Latest post of the previous page:
Ktoś to vapował?BU CRYSTAL Blacksheeping.shop - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: blacksheeping
BU CRYSTAL Blacksheeping.shop - opinions, reviews, effects, description
Witam, ma ktoś porównywanie tego produktu do 3CMC? Daje radę? Pytanie drugie: jaka różnica między ku a bu cristal?
3cmc euforyk, bu stymulant nie ma porównania xd
odebrana owieczka co do przesyłki to zgadzało się wszystko, tylko szkoda że bez sampla jakiegoś gratis ale było dobre 1 więcej tak wygląda
- Attachments
-
- 1698260868768.jpg (21.75 KiB)
Zamówienie w końcu po trudach z btc udało się zrobić... Ciekawe czy do weekendu dojdzie, bo się zapowiada kawalerskie, świetny moment na test BUuuu...
Jak długo czekałeś na realizację zamowienia i dostałem wogole jakaś wiadomość że przesyłka została nadana ? Bo u mnie cisza jest...a na podanego maila na stronie niemozna wysłać wiadomości, bo informacja zwrotna przychodzi że nie mozna dostarczyc wiadomości
Pierwsze zamówienie było zgodne z opisem, teraz czekam na drugie. Trochę się przedłuża o ten jeden okres dłużej. Dam znać jak przyjdzie bo też czekam. Sprawdź czy napisałeś zamówienie po angielsku w liczbie mnogiej w mailu
Dziś dotarła owieczka, ładnie zapakowana itd. opóźnienie w realizacji było spowodowane brakiem BU i zgodziłem się na NEP lub KU i nie wiem co dostałem. Ogólnie wygląda to dobrze. Jutro test na szczurze.
- Attachments
-
- IMG_20231130_194930.jpg (2.38 MiB)
to KU się czymś różni od tego BU? Wygląda na zdjęciam niemal identycznie
Czy ten BU czy KU to nie dimetylopentydol?
Hello guys,
is this batch vapable?
is this batch vapable?