CBŚP ZNOWU UDERZYŁO W HANDEL DOPALACZAMI - pseudokibice jednego ze śląskich kubów sportowych

News from the world of research chemicals and information about changes in the law.
Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik
Topic author

CBŚP ZNOWU UDERZYŁO W HANDEL DOPALACZAMI - pseudokibice jednego ze śląskich kubów sportowych

Unread post by Legend » 6 years ago

Znowu Śląsk

"Kolejną akcję przeprowadzono w tym tygodniu. Policjanci z Centralnego Biura Śledczego Policji i z Komendy Miejskiej Policji w Chorzowie bardzo wcześnie rano weszli jednocześnie do kilku mieszkań na terenie tego miasta, zatrzymując przy tym cztery osoby. Z ustaleń funkcjonariuszy wynika, że osoby te mają związek z pseudokibicami jednego ze śląskich klubów sportowych i w różnych miastach na terenie Polski mogli zajmować się obsługą sklepów z dopalaczami. Podczas działań w jednym z domów policjanci znaleźli poporcjowane, gotowe do sprzedaży substancje, których skład jest dokładnie badany. "
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Venoom
Odkurzacz
Newbie

Unread post by Venoom » 6 years ago

hehe szkoda chlopacy was :/

Status:
SoulReaver
Ssak
Newbie

Unread post by SoulReaver » 5 years ago

Siema . Znalazłem mega śmieszny artykuł . Trochę stary po z Maja 2k18 ale nie wiem jak mogę dodać swój wpis ( chyba nie mogę jeszcze ? ) no i można powiedzieć że jest to trochę w tym temacie xD http://czestochowa.wyborcza.pl/czestochowa/7,89625,23413796,pozdro2-jak-emerytowany-policjant-z-czestochowy-rozpracowal.html?disableRedirects=true :E

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Unread post by aras » 5 years ago

SoulReaver
:lol: :lol: :lol: Enigme zlamal skurwiel :D
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
SoulReaver
Ssak
Newbie

Unread post by SoulReaver » 5 years ago

aras wrote:
5 years ago
Enigme zlamal skurwiel
0
Mi to bardziej na kod Da Vinci pasuje xD Mądre głowy w tej policji, kwiat polskiego narodu który walczy z przestępczością zorganizowaną niedzielnych opalaczy lufki xD

Status:
Oski121
Blister
Newbie

Unread post by Oski121 » 5 years ago

Tak na dobrą sprawę CBŚ'e mogły by zatrzymać głównych działaczy z danego klubu czy to Wisła czy Górnik Zabrze, i mają gotowe statystyki... Jak ktoś się kiedy kolwiek obracał się w tym towarzystwie wie że klub to zwykła przykrywka, a tak naprawdę to grupa i każdemu można by przybić od 6 do 8 lat, chodzi rzecz jasna o udział w grupie przestępczej (jak by wam chcieli by kiedyś przybić grupę to się idzie w zaparte że nie znacie nikogo i chocby przyciskali nigdy się nie pucuje do grupy bo zamiast 2 lat dostaje się 6-8 Może się komuś przyda :D piszę na przykładzie znajomego który mógł właśnie wyłapać do 8 lat, a przez brak wystarczających dowodów i nie przyznanie się do grupy zamiast Do 8 lat dostał 1.5 roku, chyba jest różnica? )
Wracając do tematu znam te kręgi wiem jak działają nic nowego pełno takich akcji w Polsce tj. Łapanki na "pseudo kibicow" niebiescy nie są głupi wiedzą że chodzi głównie o dragi i kasę, a kluby to tylko przykrywka. Jedynym progiem dla smutnych panów jest złapać na gorącym uczynku żeby było co przybić, albo znaleźć miłego współpracujacego "kibica" jak np. Grudzień ze Śląska z Chorzowa... to tylko biznes, a malolatą wpaja się że Tylko klub się liczy walczyć trenować, a później mają gotowych gości do walki w razie w. Wiem co mówię wierzcie lub nie.

Status:
zaczek571
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by zaczek571 » 5 years ago

U mnie w mieście do dwóch znajomych wjechali antynarkotykowi na chate :/ Ktoś sypnął
NIE CHCE KURWA DO OŚRODKA ,VIXA ZJADA MNIE OD ŚRODKA .Wszystko co zostało przez ze mnie opisane , jest fikcją , to tylko wytwory mojej chorej wyobraźni ;)