Latest post of the previous page:
Dlaczemu nikt nie pokazuje sampli? Vendor przeca daje na weekendzie!Ja do 13 zamówionka dostałem i karte i jprd aż 7szt SSC
Wielka dziękówka ChemCentrum, bo ta 13-tka okazała się fartowna.
Shop Profile: ChemCentrum
Latest post of the previous page:
Dlaczemu nikt nie pokazuje sampli? Vendor przeca daje na weekendzie!Nawet lepszy, nosem wchodzi gładko ale oral to 10/10. I to raczej nie analog a legit bo profil działania jak na wikipedii. Ciuchy i pot walą chemią co z ciebie wyłazi i to norma. Działanie mega.satynowa dominacja80 wrote: ↑1 month agosmutna, probowalas juz Sultana? Taki sam jak niegdysiejszy LUX?
7g w samplu to w chuj, nie wiem ile brałeś w zamówieniu że tak dostałeś.PT91_Twardy wrote: ↑1 month agoDlaczemu nikt nie pokazuje sampli? Vendor przeca daje na weekendzie!
Ja do 13 zamówionka dostałem i karte i jprd aż 7szt SSC
Karta mega usmyrana, a czego typy nie piszą, że sampele wleciały to chyba od tego zależy że myślą że im się to należy. Choć jeden uczciwie pokazał gratisa sporego.PT91_Twardy wrote: ↑1 month agoDlaczemu nikt nie pokazuje sampli? Vendor przeca daje na weekendzie!
Ja do 13 zamówionka dostałem i karte i jprd aż 7szt SSC
DziękujęGargameli wrote: ↑1 month agoKoks, Poważnie pytasz? Nie zauważyłeś na sklepowej stronie w stopce adresu [email protected] ??
Jest podany na stronie internetowej
Nie mordo ale ludzie dają znać że uczciwy sklep i sample bankowo są.
Pisz na mail do sklepu i ogarną.Jankowalski1 wrote: ↑4 weeks agoMam problem z założeniem konta. Nie dostałem jeszcze e-mail do aktywacji już jakieś 24h może ktoś coś doradzić ?
Men det är inget fel med detta eftersom kunden bekräftar att de har fått ytterligare prover från helgkampanjen. Detta bekräftar bara att butiken lever upp till sitt ord och löfte.
Jag skulle starkt vilja invända mot detta påstående. För om ni kom till den region i Skandinavien där jag råkar bo och bara råkade befinna er vid en viss tidpunkt, skulle ni upptäcka att det ibland inte finns någon natt. Jag blir väldigt glad när folk lägger upp bilder och information som denna, eftersom det bekräftar min uppfattning att detta är en av de bästa butikerna på marknaden.