Czy benzo normuje źrenice?
Tak jak w temacie, czy benzo sprawia że źrenice stają się normalniejsze ? Np. clonazolam. Właściwie jak działa clonazolam? Niby ma neutralizowac skutki zażycia narkotykow, ponoć wywołuje neutralizuje narkotyków, ale czy to znaczy że jak jestem porobimy pod wpływem stima tak jak teraz to czy opłaca się brać clonazolam, jak chcem wyglądać normalnie ?
To nie do końca tak, że neutralizuje.
On ma swoje działanie, które jest na tyle silne, że tłumi działanie innych substancji.
One tam ciągle są i działają ale clon/benzo je dominuje.
Nie mam precyzyjnych i potwierdzonych obserwacji, co do żrenic, bo po benzo automatycznie idę spać.
Ale muszę powiedzieć, że zdarzało mi się potem budzić w nocy "na siku" i źrenice były duże.
Nie wiem, czy po wcześniejszych sportach, czy po samym benzo, raczej po wcześniejszych sportach.
Tu masz niezły temat o clonie, zobacz sobie zwłaszcza drugi wpis, ten od Bubu88:
https://dopek.eu/clonazolam-clonitrazolam-t139.html
A jeśli kumasz inglisz, to akurat wczoraj pojawił się fajny materiał na kanale, który swoją drogą bardzo wszystkim polecam, bo jest rzeczowy i niemalże naukowy, a nie jakieś pitu pitu i widziałem orła cień
On ma swoje działanie, które jest na tyle silne, że tłumi działanie innych substancji.
One tam ciągle są i działają ale clon/benzo je dominuje.
Nie mam precyzyjnych i potwierdzonych obserwacji, co do żrenic, bo po benzo automatycznie idę spać.
Ale muszę powiedzieć, że zdarzało mi się potem budzić w nocy "na siku" i źrenice były duże.
Nie wiem, czy po wcześniejszych sportach, czy po samym benzo, raczej po wcześniejszych sportach.
Tu masz niezły temat o clonie, zobacz sobie zwłaszcza drugi wpis, ten od Bubu88:
https://dopek.eu/clonazolam-clonitrazolam-t139.html
A jeśli kumasz inglisz, to akurat wczoraj pojawił się fajny materiał na kanale, który swoją drogą bardzo wszystkim polecam, bo jest rzeczowy i niemalże naukowy, a nie jakieś pitu pitu i widziałem orła cień
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Pisząc ten post byłem własnie pod wpływem 2 pillsów clonazolamu, dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że napisałem ten post. BTW po raz kolejny przekonałem się, że to benzo jest chujowe, pomoże zasnąć i zapomnieć cały poprzedni wieczór.
Byłem na DOCtorku pewnego dnia, działa 18h Po zażyciu benzo zasnąłem, obudziłem się(4h) a żrenice był duże i dywan dalej pływał
Benzo działa na receptory hamujące GABA co powoduje takie a nie inne efekty To, że całkowicie wyłącza działanie innej substancji to mit. Działa na tyle mocno na organizm, że przebija stymulacje po czymś, ale nie zawsze tak może być
Benzo działa na receptory hamujące GABA co powoduje takie a nie inne efekty To, że całkowicie wyłącza działanie innej substancji to mit. Działa na tyle mocno na organizm, że przebija stymulacje po czymś, ale nie zawsze tak może być
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!