Dyskusja

Free discussions not related directly to the topic of the forum.
Status:
goldcrystal
Szczur
Newbie
Topic author

Dyskusja

Unread post by goldcrystal » 5 years ago

Siema dopki 8-)
Pytanie. Zastanawiam sie wlasnie jak wy macie. :?:
Po nocce na krysztale , fecie, koksie nie moge nis zjesc na drugi dzien nie mam apetytu. (co mnie nie dziwi ale spotkalam tez osoby ktore jakos jadly na drugi dzien po nocce np tosty rano haha :D ja raczej lece dalej do czasu az mi sie nie skonczy XD)
jak jest u was? ;D ja osobiscie nic nie jem na drugi dzien. (chyba ze leci maraton tzn 3-4nocka to juz sie zmusze rano do zjedzenia jakis platkow ;d) jak jest u was? :)
:D :D :D :D :D

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

Dyskusja

Unread post by GrzybeQ » 5 years ago

goldcrystal, Ja normalnie zjem ci obiad w trakcie badań :D Nawet po władku. Kwestia treningu 8-)

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil

Dyskusja

Unread post by NieZwyczajnie » 5 years ago

goldcrystal Po fecie to ja jem nawet w trakcie badań :lol:
Po ketonach godzinę od wytrzeźwienia jem w miarę normalnie(tyle że powoli, bo śliny brak).
Co innego fenidaty, po nich potrafię całą dobę nie jeść.

Status:
Heqqu1
Dyso-sensei
Użytkownik

Dyskusja

Unread post by Heqqu1 » 5 years ago

goldcrystal, Kiedyś po ciągu 8 dniowym bez jedzenia i prawie spania pojebało mi się coś we łbie na pewien czas i miałem dokładnie tak samo jak Twoi znajomi . Nakreśliłem lajna, hop a jak już weszło to jadłem bez żadnego problemu ^^ teraz mam jak Ty że czasem jeden dzień bądź dwa też nie zjem zależy jak się ze snem ułoży . Zawsze piwko lub dwa wspomaga apetyt ;)

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Samiec ALFA-PVP

Dyskusja

Unread post by purecocaine » 5 years ago

Zawsze przed badaniem jem aby nie wrzucać nic na pusty żołądek. W trakcie najczęściej coś lekkiego jak banan czy jogurt. A na drugi dzień wszystko normalnie mogę jeść, chyba że odczuwam strucie ale takich sortów dawno nie jadłem.

Status:
Ona85gw
Narkotykacz
Użytkownik

Dyskusja

Unread post by Ona85gw » 5 years ago

goldcrystal,
Po amfetaminie mogę jeść w trakcie i po badaniach, a na drugi dzień wręcz czuje się głodna.
3 mmc jak trzyma nie jem nic(nie odczuwam takiej potrzeby), ale jak puści to czuję głód - mega ochota na słodkie.Jeśli chodzi o mnie nie mam problemu z jedzeniem. Może przestań tyle analizować, a z czasem zobaczysz, że jak organizm będzie potrzebował to sam zawoła....
Pozdrawiam
„Mądry człowiek uczy się każdego dnia. Głupi wie już wszystko.”

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie

Dyskusja

Unread post by Doktor » 5 years ago

Dodam tylko że fajnie sprawdzaja się żele energetyczne podczas badań, ja mam odrzut od jedzenia podczas i po badaniach, więc zawsze cos mam pod ręką tego typu Benc xd

Status:
bilo
Dyso-sensei
Użytkownik

Dyskusja

Unread post by bilo » 5 years ago

moge zjesc ale nie chce, pije witaminki itp dopiero kiedy najdzie mnie apetyt jem czyli 24h od badan napewno xD mam dziwny organizm ale jak bylem w ciagu na poldonie naszym kochanym to jadlem zeby przezyc XDD