greyduck5, dzięki za Twoją ekspertyzę.
Przyznaję Ci rację, że NEP w liquidzie nie jest najbsrdziej wydajny, ponadto jest niekontrolowany, ponieważ bardzo ciężko jest się wbić w "idealny" stan, albo jest ciągły niedosyt i nic się nie czuję,albo jest przesada i trzeba odczekać aż bad trip przejdzie. Co do samego rozpuszczania NEP w liquid, ja akurat zamówiłem NEP snow w proszku (bez jakichhkolwiek grud) i rozpuszcza się samoistnie w ciągu 4-5 godzin kwestia dozowania zostaje tutaj indywidualna ( ja zaczynałem od małego czubka łyżeczki i z każdą robioną partią zwiększałem delikatnie ilość) coś tam czuć, ale nie jest idealnie, również mam sprzęt do testów smok novo 1.
Najlepiej NEP przyjmuje się rozpuszczony w wodzie, innym napoju, ta sama zasada, mały czubek łyżeczki do szklanki z wodą, wypijam i po kilkudziesięciu minutach jest już dobrze, nie jestem fanem sniffu, więc spróbowałem tylko raz i jakoś tak średnio. Ogólnie jako substancja do liquid to takie 3,5-4/10 da się, coś tam działa, ale mogło by być lepiej. Co do Alfy to akurat jak robiłem zakupy nie było jej na stanie u Vendora, może nastepnym razem mi się poszczęści.
Dodatkowo przestrzegam przed zapodaniem NEPa bez próby uczuleniowej to jest naprawdę silna substancja i małe dawki już dawają porządnego kopa, można się bardzo łatwo pokarać