Mam plan na mix, rozpuszczę w 100ml glikolu - 100mg etizolamu i 250mg klonazolamu. Co się stanie? nie zareagują jakos ze sobą, chemicznie? nie zdegradują się szybko? plan jest taki żeby zadzialalo mocniej, żeby wystąpil synergizm. Wydaje mi się że swietnie sie uzupelnią, klonazolam za slabo usypia i za słabo relaksuje, jego nie czuć bo dziala w tle, natomiast etizolam jest za slaby ogólem i brakuje mu pierdolnięcia. Można wapować te benzo?
Nie daje tematu w "mixach" bo to dopiero plan
zamierzam jeszcze do tej buteleczki w przyszlosci dosypać 1gr U-47700 rowniez dla wzmocnienia sedatywnej bomby, dawkowanie dalej bedzie benzonowe (benzoniaste?) czyli po 1mg roztworu.
i najwazniejsze pytanie to wlasnie o wapowanie benzo. Jest to mozliwe? xD
Etizolam i klonazolam w jednej butelce?
Pomysl skrajnie zly. Dodawanie do 100ml 1gr u-4700 daje że 1ml = 10 mg u-4700, 1mg etizolamu i 2.5 mg clonazolamu. Czowieku, wszystkie dzialaja sedatywnie. Watpie zeby 10 mg opioidu Cei zaskopoilo wiec bedziesz w najlepszym wypadku dozowal to 2 ml a to już 20 mg ulki, 2mg eti i 5mg clona !!!! Biorac pod uwage sile tego miksu , umrzesz z niedotlenienia.
Ula miała być dla smaku, ale i tak jej nie dałem, teraz mieszam klonazolam z Fu-F (osobno), ale staram się odstawić to drugie redukcją dawek, nie wiem czy nie lepszy zimny indyk