Fenibut

Other research chemicals not matching the groups above.
Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie

Fenibut

Unread post by Kamilwajha » 3 years ago

Latest post of the previous page:

aras wrote:
5 years ago
Obym nie powroci do tematu za pare miesecy piszac "nie bierzcie tego gow na, bo ja nie moglem odstawic biorac codziennie po 5g..." czy cos w tym stylu.
jak tam, zyjesz?bo od tego postu nie ma Cie juz na forum. Mam nadzieje iz nic sie nie stalo.
Pytanie mam jed o do Was. Jak to sie ma do pregabaliny? Dziala podobnie? Chodzi mi o dzialanie uspokajające i na bol neuropatyczny. Pregaba zabardzo mi pompę obciąża
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.

Status:
Kamezini
Blister
Newbie

Fenibut

Unread post by Kamezini » 3 years ago

Oj Feniusz to zabawka dla dorosłych chłopców, nie ma zmiłuj jak się załaduje. Dopamina i Gaba zalewają całe struktury neuronów i jest naprawdę :) zajebiście. Nie łączyć z kofeiną, gryzą się. Biore dawke 0,5 grama.
Łączenie z żeń-szeniem daje zajebistego speeda, gadulstwo, libido w góre i duży skok energi i adrenaliny.
Polecam łączyć z innymi substancjami, a może zajdzie jakaś synergia kto wie. :clap:

Status:
nebulaparadise
Sniffiarz
Newbie

Fenibut

Unread post by nebulaparadise » 3 years ago

Szklaneczka wody po pobudce z gramikiem dobrego feni z dobrego źródła to dla gracza w to nie wpier... potrafi poprawić humor.

Status:
sadol3
Blister
Newbie

Fenibut

Unread post by sadol3 » 3 years ago

Hejka, i jak tam u Was z fenibutem ? tak się zastanawiam nad kupnem ze strony s****n, czy warto? podobnie jak po gblu ?

Status:
nebulaparadise
Sniffiarz
Newbie

Fenibut

Unread post by nebulaparadise » 3 years ago

sadol3 wrote:
3 years ago
Hejka, i jak tam u Was z fenibutem ? tak się zastanawiam nad kupnem ze strony s****n, czy warto? podobnie jak po gblu ?
gbl to gbl, ale feni robi robotę, sw**erbal.e* mogę polecić z czystym sumieniem.