W tym temacie piszemy opinie i recenzje o HDEP-28 ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about HDEP-28 from Predator-rc
Name: Methylnaphthidate
IUPAC: Methyl (naphthalen-2-yl)(piperidin-2-yl)acetate
Numer katalogowy: RC0024
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 40 PLN
3-4 35 PLN
5-9 32 PLN
10-24 30 PLN
25-49 29 PLN
50-99 28 PLN
100-249 27 PLN
250-499 26 PLN
500-999 25 PLN
1000-10000 24 PLN
HDEP-28 Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
- Attachments
-
- shop5.jpg (225.85 KiB)
-
- imgres.png (1.85 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Z uwagi na to, że jest to jeden z moim ulubionych odczynników skrobnę kilka słów, bo materiał przebadano w moim labie wzdłuż i w szerz na wiele sposobów. Testowano vapo i sniff, solo oraz w mixach.
VAPO
Przyjemny i lekki średnio gęsty dym. Nie dławi, nie gryzie. Przyjemny akt.
Wjazd prawie od razu po buchu. Na jedno badanie używano z reguły 10-15mg odczynnika. Już na wstępie wielki plus na wyważone efekty typu "wow i fajerwerki". Nie ma boom jak przy hekenie, ale jest całkiem mocno i ciekawie. Wszystko widać bardziej, słychać bardziej. Efekt stymulacji to majstersztyk - jest bardzo wyważona, silna ale nienachalna, dająca się kontrolować. Pobudzenie głównie psychiczne, choć występuje coś w rodzaju poczucia siły sprawczej, podniesienie samooceny, eokwencji. Trzyma dobrą godzinę - czyli dość długo jak na vapo. Ma świetny profil działania. Nigdy nie uskuteczniałem real coco - ale z opowiadań znajomków czuję, jakby było to właśnie coś najbardziej zbliżonego do tematu. Po prostu orzeźwienie z niesamowicie poprawionym nastrojem i odbiorem otoczenia. Wszystko ładniejsze, ciekawsze, łatwiejsze do zrobienia, praca efektywniejsza i przyjemniejsza. Spore działanie pro-społeczne, które najwyraźniej podświadomie odbierane jest przez otoczenie, bo poprawie ulega kontakt z ludźmi.
SNIFF
Wchodzi gładko prawie bez pieczenia czy palenia. Testowano ilości z przedziału 5-50mg. 5 - próba uczuleniowa. 50 - raz na test na umiarkowanej tolerce - było już nieco za mocno. Sniff wkręca się w ok 10-15minut. Dość długo, ale do głosu kolejno dochodzą inne aspekty działania odczynnika. Profil jest bardzo barwny. Inaczej czuć działanie na spacerze, inaczej przy robocie komputerowej, inaczej na spotkaniu ze znajomymi. Samopoczucie to bajka, a co najlepsze wybudzenie nie jest tak mocne jak zjazd na hexenie czy mdphp. Sporo umiarkowanej euforii i efektów, które odczuciami znacznie przekraczają ramy działania jakichkolwiek znanych mi stimów, euforyków, czy nawet miksów. Peak ok 1godziny. Stymulacja, poprawa samopoczucia trzyma nawet do 3godzin - zajebiście długo.
wg ekipy badawczej subiektywne dawkowanie rysuje się mniej więcej:
dawka progowa...............................8-10mg
lekkie działanie..............................10-15mg
przeciętna dawka z pełnią efektów........15-25mg
silnie odczówalne efekty....................35-45mg
ekstremalnie silne odczucia................45-50mg
dawki szaleńcze, niezalecane..................50mg+
Ciekawe miksy:
1. HDEP-28 + 3CMC (sniff)
2. HDEP-28 + a-PiHP (vapo)
3. HDEP-28 + bkEPDP (oral)
Generalnie za wszechstronność jeden z najwyżej punktowanych odczynników.
VAPO
Przyjemny i lekki średnio gęsty dym. Nie dławi, nie gryzie. Przyjemny akt.
Wjazd prawie od razu po buchu. Na jedno badanie używano z reguły 10-15mg odczynnika. Już na wstępie wielki plus na wyważone efekty typu "wow i fajerwerki". Nie ma boom jak przy hekenie, ale jest całkiem mocno i ciekawie. Wszystko widać bardziej, słychać bardziej. Efekt stymulacji to majstersztyk - jest bardzo wyważona, silna ale nienachalna, dająca się kontrolować. Pobudzenie głównie psychiczne, choć występuje coś w rodzaju poczucia siły sprawczej, podniesienie samooceny, eokwencji. Trzyma dobrą godzinę - czyli dość długo jak na vapo. Ma świetny profil działania. Nigdy nie uskuteczniałem real coco - ale z opowiadań znajomków czuję, jakby było to właśnie coś najbardziej zbliżonego do tematu. Po prostu orzeźwienie z niesamowicie poprawionym nastrojem i odbiorem otoczenia. Wszystko ładniejsze, ciekawsze, łatwiejsze do zrobienia, praca efektywniejsza i przyjemniejsza. Spore działanie pro-społeczne, które najwyraźniej podświadomie odbierane jest przez otoczenie, bo poprawie ulega kontakt z ludźmi.
SNIFF
Wchodzi gładko prawie bez pieczenia czy palenia. Testowano ilości z przedziału 5-50mg. 5 - próba uczuleniowa. 50 - raz na test na umiarkowanej tolerce - było już nieco za mocno. Sniff wkręca się w ok 10-15minut. Dość długo, ale do głosu kolejno dochodzą inne aspekty działania odczynnika. Profil jest bardzo barwny. Inaczej czuć działanie na spacerze, inaczej przy robocie komputerowej, inaczej na spotkaniu ze znajomymi. Samopoczucie to bajka, a co najlepsze wybudzenie nie jest tak mocne jak zjazd na hexenie czy mdphp. Sporo umiarkowanej euforii i efektów, które odczuciami znacznie przekraczają ramy działania jakichkolwiek znanych mi stimów, euforyków, czy nawet miksów. Peak ok 1godziny. Stymulacja, poprawa samopoczucia trzyma nawet do 3godzin - zajebiście długo.
wg ekipy badawczej subiektywne dawkowanie rysuje się mniej więcej:
dawka progowa...............................8-10mg
lekkie działanie..............................10-15mg
przeciętna dawka z pełnią efektów........15-25mg
silnie odczówalne efekty....................35-45mg
ekstremalnie silne odczucia................45-50mg
dawki szaleńcze, niezalecane..................50mg+
Ciekawe miksy:
1. HDEP-28 + 3CMC (sniff)
2. HDEP-28 + a-PiHP (vapo)
3. HDEP-28 + bkEPDP (oral)
Generalnie za wszechstronność jeden z najwyżej punktowanych odczynników.
Niestety aktualnym sortem się zawiodłem, dawkoanie na psychonautwiki było bardzo niskie a tu 50, 100mg łącznie i nic Pół worka przerobiłem to może coś tam w końcu poczułem, ale nie było to nic ciekawego
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Nowa dostawa bardzo dobra Jak zazwyczaj stosuje 4F-MPH ktore dosc szybko schodzi tak tutaj jest troche jak IPH dluzej. Serotoniny mocno nie poczulem, ale swietnie sie wszystko robilo po tym. Z niecierpliwoscia czekam na HDMP-28 jeszczw na test.
No to teraz ja:
na poczatku poszedl NEP x2 po 40, potem jakies 6 h pozniej wszedl hdep-28, wymierzone starannie 30 mg, nie za duzo nie za malo, ofc proba uczuleniowa w dziaslo najpierw.
No i coz, sniffu nie czuc na poczatku, potem jak zacyzna splywac to piecze. Ogolne efekty to taka dosyc spora ilosc wypitych energetykow, ja nie zaliczylem euforii w ogole. Ale dobre jest to ze stymulacja schodzi dosyć szybko.
5/10
ale moze sie zmieni jeszcze troche potestuje.
na poczatku poszedl NEP x2 po 40, potem jakies 6 h pozniej wszedl hdep-28, wymierzone starannie 30 mg, nie za duzo nie za malo, ofc proba uczuleniowa w dziaslo najpierw.
No i coz, sniffu nie czuc na poczatku, potem jak zacyzna splywac to piecze. Ogolne efekty to taka dosyc spora ilosc wypitych energetykow, ja nie zaliczylem euforii w ogole. Ale dobre jest to ze stymulacja schodzi dosyć szybko.
5/10
ale moze sie zmieni jeszcze troche potestuje.
Na mnie w ogóle nie działa więc i tak nieźle Chyba dla osób w ogóle nie spożywających stymulantów to wywołuje lekkie działanie ale nie przyjemne. Pozostaje pytanie że jeśli było to w mixach fake koko to może podbijać inne stimy