Jak używać dopalaczy
Jak używać dopalaczy
XD Nie możemy jeść pizzy xD
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Jak używać dopalaczy
Ojej
Alkohol to zuo
Tluste jedzenie to zuo
Slodkie to zuo
Warto tylko przyyebana laske ogladac.
Alkohol to zuo
Tluste jedzenie to zuo
Slodkie to zuo
Warto tylko przyyebana laske ogladac.
Jak używać dopalaczy
Ale ma jeden potężny argument - tą pizzę.
Jestem na granicy podjęcia decyzji o detoksie
Jestem na granicy podjęcia decyzji o detoksie
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Jak używać dopalaczy
omnomon - ahhh Ty i te twoje słodkie kłamstewka
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Jak używać dopalaczy
Z pizza i dopalaczami kojarzy mi się pewna historia
Jak to kupiłem po taniości wieksza ilość "brudnego" 3CMC brown, ładnie wszystko przepłukałem acetonem, przepuściłem przez trzy filtry, wysypałem na blachę do pieczenia ciasta i do piekarnika na temp 40-50*C
Jak otworzyłem piekarnik po jakiś 30 minutach i ta fala ketonu zmieszanego z acetonem uderzyła w moje drogi oddechowe to aż na chwilę usiadłem na podłodze
NIE PRÓBUJCIE TEGO W DOMU!
Jak to kupiłem po taniości wieksza ilość "brudnego" 3CMC brown, ładnie wszystko przepłukałem acetonem, przepuściłem przez trzy filtry, wysypałem na blachę do pieczenia ciasta i do piekarnika na temp 40-50*C
Jak otworzyłem piekarnik po jakiś 30 minutach i ta fala ketonu zmieszanego z acetonem uderzyła w moje drogi oddechowe to aż na chwilę usiadłem na podłodze
NIE PRÓBUJCIE TEGO W DOMU!
Jak używać dopalaczy
Takie trochę vapo
Obrzydza mnie same wyobrażanie tego
Obrzydza mnie same wyobrażanie tego
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Jak używać dopalaczy
"Jak używać"
ODPOWIEDZIALNIE
ODPOWIEDZIALNIE
Pomogłem zostaw "+"
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam
Jak używać dopalaczy
Lecę dziś po tematach i moder....albo ktoś kto czuwa nad tym zaułkiem dał mi możliwość wpisu na wolno .....więc korzystając z okazji chciałbym prosić starszych kolegów z forum o PW z odp. na to; czy flualprazolam to to same benzo co ;*alprazolam vs zomiren vs xanax vs alprox
Jak używać dopalaczy
Max,
Ale myślę, że większe szanse na odpowiedź miałbyś tutaj:
https://dopek.eu/pytania-i-odpowiedzi-f28.html
A tutaj to już w ogóle:
https://dopek.eu/benzodiazepiny-f48.html
Ale myślę, że większe szanse na odpowiedź miałbyś tutaj:
https://dopek.eu/pytania-i-odpowiedzi-f28.html
A tutaj to już w ogóle:
https://dopek.eu/benzodiazepiny-f48.html
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Jak używać dopalaczy
Kurwa ja zawsze na deskę sypałem, a to trzeba najpierw otworzyć.. no nic, teraz będe wiedział..
Jak używać dopalaczy
Te z dodatkiem chloru są najlepsze do czyszczenia kibli, a te z fluorem do trucia szczurów
Jak używać dopalaczy
Generalnie obrzędy woodooo, zrzucanie uroków, rzucanie klątw na jehowych, przywoływanie komornika i na planie trudnych spraw i słoików...
Innych zastosowań nie znam..
Innych zastosowań nie znam..
Jak używać dopalaczy
wróżenie przyszłości z dopalaczy też można
Jak używać dopalaczy
Ludzie rzadko kwapią się do odpowiadania tym najmniej obeznanym więc jako że benzodiazepiny to zuo przeokrutne a ja mialem z nimi sporo do czynienia pomoge mniej ogarnietemu koledze. Prosto, i zwiezle.
flualpra to nie alpra. jest wrecz udowodnione ze nie ma to z alpra nic wspolnego tylko nie pamietam jakiego benzo dokladnie przypominal wzor. w kazdym razie nie alpry. ogolem jest to mocne benzo bardzo zachwalane wszedzie wiec jesli stosuje sie go z glowa to jest w stanie zdzialac cuda. jesli przesadza, no to moze byc gorzej niz przy odstawce alpry. i pamietajmy ze to rc nie apteczny lek.
nastepne odpowiedzi:
alprazolam vs zomiren vs xanax vs alprox - jedno i to samo. nie roznia sie niczym poza nazwa handlowa i cena. bzdury ze generyki slabiej kopia itp omijaj szerokim lukiem. alpra to alpra niezaleznie pod jaką nakrętką
wiec juz chyba wszystko wiesz. jak cos to quotuj albo pisz pw jak juz mozesz, chetnie pomoge. pozdro!