Jaki sklep polecacie?
Jaki sklep polecacie?
Witam.
Jestem nowy na forum ale zaprawiony w boju w świecie RC.
Szukam sklepu godnego polecenia aby pake zamówić do Belgii i nie był to shit.
Pomożecie?
Jestem nowy na forum ale zaprawiony w boju w świecie RC.
Szukam sklepu godnego polecenia aby pake zamówić do Belgii i nie był to shit.
Pomożecie?
Jaki sklep polecacie?
Wystarczy troche poczytac i bedziesz wiedzial,a nie czekal az dostaniesz cos na tacy.
Jaki sklep polecacie?
korzystałem z predka ale padł, kolek wyjebał mnie na 5 pak wiec odpada, 13` zmieniła receptury bo coś ostatnio sie nie sprawdzają a reszty nie testowałem dlatego pytam co polecacie. Widzę ze forum z kulturą jak na starcie dostałem pocisk.
Jaki sklep polecacie?
Nie wiem czy wysyła na EU ale rchem.eu ma w niezłe sorty i dobry stealth żeby paki w miarę bez problemu przełaziły przez granicę.
Jaki sklep polecacie?
Szczerze mówiąc...
Jeśli mam zamawiać głupie 3CMC, które ma być wysyłane do mnie gdzieś z UE to wole wejść na Darknet i zamówić lepsze rzeczy, w dodatku z mniejszym przypałem - które nie rzadko są wysyłane nawet z PL.
Wszyscy teraz zapowiadają hucznie wysyłki spoza PL. Tylko, że to chwilowe rozwiązanie.
Po pierwszym kontakcie z urzędem celnym połowa klientów da sobie spokój
Bo nie każdy dzieciak ma możliwość ogarnąć sobie mieszkanie lub słupa tylko po to by na ten adres zamawiać jakieś proszki.
Moja logika jest taka.
Zamawiasz w PL na paczkomat, na fikcyjne dane (bo możesz) - paka wpadnie w InPost czy nawet na Poczcie to masz to w dupie i zamawiasz na inne dane.
Zamawiasz z zagranicy, na swój prawdziwy adres, na prawdziwe dane (bo te fejkowe szybko są wyłapywane) - jak paka wpadnie w UC to albo dostaniesz pismo z prośbą o wyjaśnienie albo odwiedzą cię panowie z dochodzeniówki. Raz się wyprzesz, że to nie twoje i nie wiesz o co chodzi. Ale adres już masz spalony
Nawet te wysyłki Kosmity na jakieś pickup D*D były o dupe rozbić bo to jeszcze bardziej zawęża grono poszukiwań i wyłapywania paczek.
No ale z ciekawością czekam jak ci wszyscy Vendorzy od 1 listopada będą "zagraniczni"
Jeśli mam zamawiać głupie 3CMC, które ma być wysyłane do mnie gdzieś z UE to wole wejść na Darknet i zamówić lepsze rzeczy, w dodatku z mniejszym przypałem - które nie rzadko są wysyłane nawet z PL.
Wszyscy teraz zapowiadają hucznie wysyłki spoza PL. Tylko, że to chwilowe rozwiązanie.
Po pierwszym kontakcie z urzędem celnym połowa klientów da sobie spokój
Bo nie każdy dzieciak ma możliwość ogarnąć sobie mieszkanie lub słupa tylko po to by na ten adres zamawiać jakieś proszki.
Moja logika jest taka.
Zamawiasz w PL na paczkomat, na fikcyjne dane (bo możesz) - paka wpadnie w InPost czy nawet na Poczcie to masz to w dupie i zamawiasz na inne dane.
Zamawiasz z zagranicy, na swój prawdziwy adres, na prawdziwe dane (bo te fejkowe szybko są wyłapywane) - jak paka wpadnie w UC to albo dostaniesz pismo z prośbą o wyjaśnienie albo odwiedzą cię panowie z dochodzeniówki. Raz się wyprzesz, że to nie twoje i nie wiesz o co chodzi. Ale adres już masz spalony
Nawet te wysyłki Kosmity na jakieś pickup D*D były o dupe rozbić bo to jeszcze bardziej zawęża grono poszukiwań i wyłapywania paczek.
No ale z ciekawością czekam jak ci wszyscy Vendorzy od 1 listopada będą "zagraniczni"
Jaki sklep polecacie?
TuTaIo, Tuti, te lepsze rzeczy to jedynie mefedron. Nie mówię o zwykłych dragach bo są one dostępne. Żeby dostać normalną mefkę na darku to chyba z 10 różnych zamówień trzeba by zrobić.
Jaki sklep polecacie?
Wiesz dobrze, że są różne fora a na tych forach są różne namiary a nawet i opinie
Nie trzeba się nawet daleko rozglądać
Jak kupujesz z DM od kogoś kogo 20-30 osób poleca i nikt nie pisał, że został wyrąbany albo był niezadowolony to raczej legit
No i plus jest jeszcze jeden.. Ludzie ktorzy sprzedają w DM nie wykupują sobie żadnych reklam na jakiś forach, nie opłacają sobie naganiaczy a tym bardziej nie kupują sobie pozytywnych opinii
Sam wiesz jak jest. Ile razy się nabrałeś na "kosa temat" sugerując się opiniami na forach o RC.
Z czymś takim odnośnie DM akurat się nie spotkałem.
Nie trzeba się nawet daleko rozglądać
Jak kupujesz z DM od kogoś kogo 20-30 osób poleca i nikt nie pisał, że został wyrąbany albo był niezadowolony to raczej legit
No i plus jest jeszcze jeden.. Ludzie ktorzy sprzedają w DM nie wykupują sobie żadnych reklam na jakiś forach, nie opłacają sobie naganiaczy a tym bardziej nie kupują sobie pozytywnych opinii
Sam wiesz jak jest. Ile razy się nabrałeś na "kosa temat" sugerując się opiniami na forach o RC.
Z czymś takim odnośnie DM akurat się nie spotkałem.
Jaki sklep polecacie?
Dzięki za odpowiedzi Panowie, sprawdzę teraz rchem bo mają ciekawy asortyment.
Zależy mi ogólnie na cannabinoidach. Jest jeszcze jeden problem, otóż szukam stg-263 i nie moge nigdzie znaleźć.
miedyś predi miał w ofercie a teraz wszedzie tylko stg-151 ale to nie to samo.
Zależy mi ogólnie na cannabinoidach. Jest jeszcze jeden problem, otóż szukam stg-263 i nie moge nigdzie znaleźć.
miedyś predi miał w ofercie a teraz wszedzie tylko stg-151 ale to nie to samo.
Jaki sklep polecacie?
Nie mogłem się pochamowac ... w Empiku...
Nie bardzo wiem jak na chwile obecna funkcjonuje pobranie ale płacąc btc możesz spróbować:
13rc - wysyłają tylko w poniedziałki - bierz to pod uwagę.
Legal- bardzo fajny stuff, kontakt i pro!
Nie bardzo wiem jak na chwile obecna funkcjonuje pobranie ale płacąc btc możesz spróbować:
13rc - wysyłają tylko w poniedziałki - bierz to pod uwagę.
Legal- bardzo fajny stuff, kontakt i pro!