Latest post of the previous page:
Polecam w naszym sklepie sprawdzic 4cmcJaki sklep z najlepszym 3-cmc/mmc
Jaki sklep z najlepszym 3-cmc/mmc
JestemSzybki skad wiesz jak nie jadles?
Nie należy wierzyć temu co tu pisze. Może jestem psychicznie chory? Albo może jestem poeta i pisze książke? Nie wierzcie mi.
Kubasek755 napisałem podobno. A wiem od Ciebie
Dopek.org to marka!
JestemSzybki a no tak. Dojebany byl xd
Nie należy wierzyć temu co tu pisze. Może jestem psychicznie chory? Albo może jestem poeta i pisze książke? Nie wierzcie mi.
Czesc mam pytanko od kogo polecacie zamowic bo potrzebuje na piatek na nie chce zamawiac na telefon w KRK bo strata czasu i pieniedzy. 4 lub 3 interesuje mnie lekka stymulacja i raczej euforia moze libido na plus hahhah
Kolego wyżej jak 4 cmc to Polecam ci szczerze Od fejków nigdy mnie nie zawiedli , jest nutka eufori i fajny stan innych próbowalem aby z labo fejki lepsza moim zdaniem maja, a co do trojki to najlepsza jaka mialem od jedwabnych euforia na wysokim pozomie , gadka fajna byla , stan taki dobry trwal z 30 minut jak sie zjadlo dobrego szczurka Tutaj moje szczere opinie i mysle ze nie zawiedziesz sie jak zamowisz od tych Panów + xTravva Literowke zrobiles nie 4 cmc HQ tylko cec* Pozdrawiam.
Zamoowione czekam
przetestuje, zobacze.
kiedys zamowilem na telefon i powiem jedno szkoda kasy.....
przetestuje, zobacze.
kiedys zamowilem na telefon i powiem jedno szkoda kasy.....
Oczywiście też predator zawsze ma cudowne 3cmc i 4cmc, kiedyś można było mówić że cena do jakości, ale teraz ceny jego odczynników nie odbiegają od innych sklepów, do tego jeszcze bestchem zawsze warto wypróbować bo trzyma poziom, a może x-cmc od sythetic? produkt jedyny w swoim rodzaju.
Pred jak zawsze a teraz i best jak dla mnie numery jeden aktualnie jak o 3-cmc chodzi
Witam
Jak w temacie, poszukuje czegoś co ma działanie identyczne do mefedronu. Oraz ewentualnie w którym PSD to nabyć
//Przeniosłem do tematu który już istniał. -Surogat
Jak w temacie, poszukuje czegoś co ma działanie identyczne do mefedronu. Oraz ewentualnie w którym PSD to nabyć
//Przeniosłem do tematu który już istniał. -Surogat