Łódź- po dopkach bił swoją Babcie. Prawda czy Bait ?

News from the world of research chemicals and information about changes in the law.
Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik
Topic author

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

Cała akcja miała miejsce w tym roku 9 Marca w Łodzi.

Jak można przeczytać w artykule z Serwisu Express Ilustrowany:

Agresywny 27-letni mężczyzna po zażyciu dopalaczy trafił w poniedziałek rano na Oddział Toksykologii Instytutu Medycyny Pracy przy ul. św. Teresy. To już kolejny raz, gdyż wcześniej był tam dwa tygodnie temu. Tym razem karetka pogotowia przywiozła go w asyście policji w kajdankach. Wczoraj trafił do więziennego szpitala przy ul. Kraszewskiego, gdyż został aresztowany, ale najpierw musi być leczony, bo ma objawy abstynencji. Wcześniej pobił dotkliwie swoją babcię, która trafiła do szpitala im. Barlickiego. Podczas awantury usiłował zdemolować jej mieszkanie, m.in. urwał drzwi i kaloryfer, zniszczył roletę, wybił szybę w oknie. Kobieta wezwała policję.

Po transporcie do szpitala, pacjent dostał drugą dawkę środków uspakajających, jako że pierwszą dostał w samej karetce.
Już wcześniej znany personelowi medycznemu, pytany co zażył, nie umiał tego przyznać, jak dowiadujemy się z artykułu, winę zwalał na "nalewkę babci".

Po toksykologi wykryto pół promila alkoholu.

Następnie mężczyzna został przeniesiony do izolatki, gdzie przez cały czas pilnowali go policjanci. Był najpierw zatrzymany na 48 godzin i przesłuchany. Przesłuchano też personel medyczny. Sprawę prowadzi Prokuratura Rejonowa Łódź-Śródmieście. Wczoraj 27-latek został aresztowany na trzy miesiące. Posiedzenie aresztowe odbyło się w szpitalu. Mężczyzna jest recydywistą, gdyż wcześniej był już karany za pobicie i rozbój.

Za jego czyny, grożą mu 5 lat odsiadki, zostały postawione mu 3 zarzuty, dotyczą one gróźb karalnych, spowodowania obrażeń ciała i zniszczeń mieszkania na 3tyś. złotych.

Jeśli miałbym jakiś komentarz dać odnośnie tego zdarzenia, zwrócił bym uwagę na to że człowiek był pod wpływem alkoholu, natomiast o obecności dopalaczy można jedynie domniemać, albo nawet potraktować jako pomówienie, i nazwę tematu nazwać typowo baitową.

Źródło Artykułu: Po dopalaczach zaatakował i pobił swoją Babcie

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Unread post by Snow Queen » 7 years ago

Jak dla mnie typowy bait, był pod wpływem alkoholu a wiadomo alkohol to jedna z naglupszych używek.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
Mikorolo
Ssak
Użytkownik

Unread post by Mikorolo » 7 years ago

Zgadzam się. Alkohol to świństwo

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by Bubu88 » 7 years ago

mnie alkohol usypia i zupełnie wyłącza, w życiu nie wyrwałbym po tym kaloryferów xD Według mnie to nie alko/dopalacze są problemem tylko osobowość człowieka. Są tacy jak ja którzy stają się łagodni po dragach a są tacy którym włącza się agresor

Status:
Junkie
Ssak
Użytkownik

Unread post by Junkie » 7 years ago

kurwa ale syfu typek najebany odwalil zdaje mi sie ze to alko pomieszane z czyms moglo byc ja podobne efekty uzyskalbym po alko i mdmb chmica wtedy jestem jak opetany. Mi zeby na demolke po samym alko odjebalo to musze z ekipa po osce latac i demolowac nakreca kazdy kazdego i przelot przez oske jest jak tornado by jeblo XD. Ale tak to alko na mnie dziala usypiajaco, uspokajajaco, poprawia mi humor w odpowiednich dawkach, gdy juz przesadze zaczyna mi bic na leb. Ja alko uwielbiam mieszac z alfami, hexenem i przeroznymi stimami jak dla mnie najlepsze mixy plus zjazd jest bardzo lagodny. pzdr :wave:
#POWIEDZ DLACZEGO?

Status:
orgazmuje
Blister
Użytkownik

Unread post by orgazmuje » 7 years ago

Możliwe to jest jak krzywa faza wejdzie, ale nie wiem czy jest to kompletnie wiarygodne.

Status:
Lovac8
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Lovac8 » 7 years ago

Jeżeli się wali często, lub dużo, szczególnie w ciągach dość długich, może to człowieka zmienić szczegolnie alkohol, ale wiadomo głód czasami prowadzi niektórych ludzi do takich pojebanych czynów...

Podnoszenie ręki na kobietę, szczególnie w podeszłym wieku to po prostu tylko arbuz z morrdy dla takiego osobnika.