MD-PHP BROWN CRYSTAL Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o MD-PHP BROWN CRYSTAL ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about MD-PHP BROWN CRYSTAL from Predator-rc
Nie znalazłem tematu odnośnie tego odczynnika
Ktoś coś? Opinie, czy to faktycznie MDPHP, czy nadaję się do wapo itp?
Nie znalazłem tematu odnośnie tego odczynnika
Ktoś coś? Opinie, czy to faktycznie MDPHP, czy nadaję się do wapo itp?
Konto użytkownika i postać przez niego kreowana jest wyłącznie wymysłem autora
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
PanProbowka, to chyba takie samo "mdphp" jak "hexen" i "nep" pozachinski.
Nie widze zeby ktos probowal, ale zobaczymy moze ktos napisze , bo tez brakuje mi substancji do vapo.
Nie widze zeby ktos probowal, ale zobaczymy moze ktos napisze , bo tez brakuje mi substancji do vapo.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
No cóż... Komentarz ze stronyMarek - 2019-05-29 00:33:10
Żadne mdphp w krysztale nie jest prawdziwym mdphp. W mojej ocenie to nawet nie jest żaden afla pirolidynoketon, najprawdopodobniej MDPT(tBuONE) na ecstasyData nawet był testowany ten kryształ mdphp i wynik był że to MDPT, nadaje się do tego bo z odczynnikami kolorymetrycznymi reaguje niemal jak mdphp. Ale wystarczy spróbować to waporyzować i od razu wiadomo mo że to inna substancja.Robiłem też konwersję do freebase tego kryształu i to samo, od razu widać żę to nie mdphp ani żadne PV, brak charakterystycznego żółtego oleju o specyficznym zapachu wspólnym wszystkimi substancjom z tej grupy, akurat w przypadku mdphp który po ostygnięciu zastyga dając zóltą lub brązową charakterystyczną masę, która reaguje na czarno z każdym testerem. Kryształ ten potraktowany amoniakiem i podgotowany w nim, zamienia się w jakiś biały proch. Z resztą samo dawkowanie powino rozwiać już wszystkich wątpliwości, tego kryształu da się i 200-300mg wciągnąć dla jako takiego działania. Gdzie najlepsze białe bezapachowe mdphp w prochu, aktywne było od 20-30mg. Kolejna sprawa mdphp nikt już nie produkuje bo jest zdelegalziowane w Chinach. Dystrybutor mający ostatnie prawdziwe mdphp w postaci freebase oferowane np wcześniej tutaj, nie ma już więcej i mieć nie będzie podobnie jak aiphp. Tym samym obie te substancje można uznać za skazane na całkowite wymarcie, w momencie jak sklepom skończy się posiadany kupiony zapas tak jak to się stało tu np.
PanProbowka, no widzisz
Zapomnialem do tych substancji dopisac a-pihp, bo to co ostatnio probowalem pod ta nazwa w niczym go nie przypomina. W hexen juz sie nie bawie, a i nepa przestalem brac od kiedy jest "nepem".
A odnoszac sie do mdphp to probowalem (jakos 4-6 miesiecy temu) krysztal i freebase i daly mi one jedynie kardiozwale.
Zapomnialem do tych substancji dopisac a-pihp, bo to co ostatnio probowalem pod ta nazwa w niczym go nie przypomina. W hexen juz sie nie bawie, a i nepa przestalem brac od kiedy jest "nepem".
A odnoszac sie do mdphp to probowalem (jakos 4-6 miesiecy temu) krysztal i freebase i daly mi one jedynie kardiozwale.
A-PHP też dawało głównie kardiozwałe, w sumie dobrze, że tego nie ma
Tylko szkoda z kolei, że nie ma w takim razie na sklepie nic dobrego co działa na dopaminę/noradrenalinę. Przydałby się taki sprzęt do mixów z serotogenikami
Tylko szkoda z kolei, że nie ma w takim razie na sklepie nic dobrego co działa na dopaminę/noradrenalinę. Przydałby się taki sprzęt do mixów z serotogenikami
Mi daje troche euforii i duzy "rush" i nadal jest dostepne.
Niedawno probowalem i dzialalo nie najgorzej - slabsze i mniejszy rush, ale tez mniejsze uboki.
Udana synteza moim zdaniem bo bardzo podobnie sie vapuje i podobnie dziala, a te pozostale czynniki opisane w tym temacie sa albo bardzo slabe, albo maja straszne efekty uboczne a do tego za kazdym razem maja inne dzialanie/wyglad/smak/konsystencje. Takie chybil trafil ok 80/20.
aras
A-PHP nie ma na sklepie z tego co widzę, masz od jakiegoś innego sprzedawcy czy zostało Ci jeszcze po prostu?
A-PHP nie ma na sklepie z tego co widzę, masz od jakiegoś innego sprzedawcy czy zostało Ci jeszcze po prostu?
PanProbowka, tak, nie u Preda, zapomnialem dopisac. Chodzilo mi o europejskie sorty produktow.
Ok daj znac, mnie ten produkt nie interesuje akurat ale inni skorzystaja z opini.
To bym sie chyba przekrecil i mocno wkurwil jak bys mi to ogarnalk pod ta nazwa
Ok daj znac, mnie ten produkt nie interesuje akurat ale inni skorzystaja z opini.
Wiesz ziomek mamy Emeczke i Mke przyjdzie paka to będę pisał co i jak, ale ktoś wspominał że mdphp w krixie to nie mdphp ciekawe... Pamiętam za czasów Wilka miał sort w krysztale i tak mi i mojemu ziomkowi się po nim przestawiło w główce że zaczęliśmy gadać ze sobą po Angielsku i co ciekawe kiedy kumpel poszedł gdzieś do innych morderczek dalej gadał po angielsku, jestem wsm mega ciekawy tej "Kredy" jak i tego hexa w brązowych kryształach