MDPHP
MDPHP
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o MDPHP - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about MDPHP - effects, description.
Wzór strukturalny:
Wzór sumaryczny: C17H23NO3
Masa molekularna: 289.37 g/mol
IUPAC: 1-(benzo[d][1,3]dioxol-5-yl)-2-(pyrrolidin-1-yl)hexan-1-one
Wzór strukturalny:
Wzór sumaryczny: C17H23NO3
Masa molekularna: 289.37 g/mol
IUPAC: 1-(benzo[d][1,3]dioxol-5-yl)-2-(pyrrolidin-1-yl)hexan-1-one
MDPHP
Testowana już po delegalu od Kolka
Usypane węże, sypane na oko:
~100mg
nieprzyjemny spływ dało się przeżyć, ciekawość doznać towarzyszy trochę mnie zdekoncentrowała.
Było jak by to nazwać "dziwnie".
Wychodząc na papierosa, po upływie 15 minut nagle zauważyliśmy że każdy z nas ma coś ciekawego do powiedzenia.
Rozmowa się "kleiła", po upływie czasu zauważalne zziemniaczenie umysły przy dalszej możliwości i chęci komunikacji.
-co ciekawe laboranci nie wykazywali chęci na kolejną porcje, co się rzadko zdarza.
Usypane węże, sypane na oko:
~100mg
nieprzyjemny spływ dało się przeżyć, ciekawość doznać towarzyszy trochę mnie zdekoncentrowała.
Było jak by to nazwać "dziwnie".
Wychodząc na papierosa, po upływie 15 minut nagle zauważyliśmy że każdy z nas ma coś ciekawego do powiedzenia.
Rozmowa się "kleiła", po upływie czasu zauważalne zziemniaczenie umysły przy dalszej możliwości i chęci komunikacji.
-co ciekawe laboranci nie wykazywali chęci na kolejną porcje, co się rzadko zdarza.
MDPHP
Mogę napisać o tej substancji że biorąc ją z różnych źródeł zwał/zjazd różnią się od siebie w diametralny sposób, co do aplikacji per sniff polecam bardziej puder, moim zdanie substancja nie warta dla osób które chcą mieć normalnie poukładane życie ponieważ skutki uboczne są nie do opanowania, praca na zwale jest nie efektywna, najlepiej co zrobić to zaszyć się w łóżku i przeczekać stan kompletnego zziemniaczenia. Komunikacja z gościem który zażył dzień wcześniej tą substancje.
Jak się dociąga to działa podobnie niż za pierwszym razem co jest głównym powodem lecenia w ciągu na tym.
Otwartosc na dużym poziomie najbardziej zbliżone do alfa-pvp.
Jak się dociąga to działa podobnie niż za pierwszym razem co jest głównym powodem lecenia w ciągu na tym.
Otwartosc na dużym poziomie najbardziej zbliżone do alfa-pvp.
MDPHP
Źle wspominam kontakty, pamiętam że miałam to w wersji krystalicznej, bardzo dużo pierdół powiedziałam gdy byłam pod jej wpływem, bardzo niskie dawki działają mocno.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
MDPHP
Mi ta substancja srednio podeszla, ze wzgledu na maly profil rekreacyjny tej substancji.W mixie z Hexenem wypadala duzo lepiej, ale raz mi ten mix pomieszal w glowie na caly dzien i juz nie mixuje. MD-PHP traktuje jako okazyjny stymulant Po-Weekendowy, zeby nie czuc z rana (zwaly,kaca itp) po imprezowym weekendzie.Dobrze sprawdza sie u mnie w dawce 33-50mg SNIFF z rana zamiast kawy.
MDPHP
Sniff 60mg, lekkie pobudzenie, lekka chęć robienia czegoś, ale bez szału.
//edit: A! jeszcze zdjęcie:
Dodano 31 sie 2017, o 14:47
dorzutka 40mg. Długo się ładuje, ale jak już się załaduje to jest moc.
//edit: A! jeszcze zdjęcie:
Dodano 31 sie 2017, o 14:47
dorzutka 40mg. Długo się ładuje, ale jak już się załaduje to jest moc.
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
MDPHP
Dawkowanie po 150-200mg na kreske jedna. Ciag bez snu to jedyny minus.
Chec oddania moczu , mimo ze pecherz jest pustu. Hm, dla hardcorow nie przekraxzac dawki 200mg na kreske, co do bombki to max zaladowane 0.5g. Mialem slabszy sort. Dzis mam sort kosmos. Dawka 150 na szczura, nie spie 3 dzien.
Plusy? Nie mam schiz itp.
W sumie nigdy nie mam.
Minusy? Siku mi sie ciagle chce.
Chec oddania moczu , mimo ze pecherz jest pustu. Hm, dla hardcorow nie przekraxzac dawki 200mg na kreske, co do bombki to max zaladowane 0.5g. Mialem slabszy sort. Dzis mam sort kosmos. Dawka 150 na szczura, nie spie 3 dzien.
Plusy? Nie mam schiz itp.
W sumie nigdy nie mam.
Minusy? Siku mi sie ciagle chce.
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
A niczego mi nie brak.
Chętnie doradzę, pomogę.
MDPHP
Dlatego wspomnialem ze sa to dawki dla Hardcore :P Ale dla wlasnego bezpieczenstwa, nie badzcie tacy jak ja.
A niczego mi nie brak.
Chętnie doradzę, pomogę.
A niczego mi nie brak.
Chętnie doradzę, pomogę.
MDPHP
Amator..xTravva wrote:mdphp, zabija xDDD
Jak wpadnie się w ciąg 3-4 dniowy to potem ma się zwalca 2-3 dni i pomaga tylko palenie i sen... Ja do tego już nigdy nie chce wracać.
A niczego mi nie brak.
Chętnie doradzę, pomogę.
A niczego mi nie brak.
Chętnie doradzę, pomogę.