W tym temacie piszemy opinie i recenzje o NOOPEPT NOOTROPIC ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about NOOPEPT NOOTROPIC from Predator-rc
Aktualny sort wygląd atak;
Zawsze kupowałem od zdrowych albo innych nootropowych sklepach, ale tym razme mam od preda, trochę inny zapach niż normalny noopept, test 15-30mg dziennie w rozdzielonych dawkach 2,3 rayz dziennie.
Dodano 26 lut 2018, o 15:27
Przetestowane 20mg sniffem po zwale przy paleniu kanna Bardzo mi pomaga w stanach po badaniach, mózg znacznie lepiej pracuje i po miesiącu poprawia się koncentracja, którą zniszczyliśmy przy nadmiernych badaniach odczynników. Świetne do pracy umysłowej.
U niektórych mogą wyostrzać się na początku kolory, nie mieszać z RC, ponieważ moze je wzmacniać. Kiedyś mieszałem z tryptaminami i tripy były bardziej mentalne. Jest bardzo wydajny i popularniejszy od Piracetamu. Polecam każdemu spróbować jeśli macie jakieś problemy z koncentracją i pamięcią, bo jest to aktualnie najlepszy środek na takie problemy.
Dodano 26 lut 2018, o 19:26
Ciekawe, że samarka nie waliła typowo noopeptem i dopiero sniff dał ten typowy zapach W każdym razie sort świetny, działa już przy 15mg i jest świetnym nootropem
Dodano 2 mar 2018, o 18:10
Podsumowanie krótkie po kilku dniach testów;
Noopept testowany pod jezyk oraz sniff, pod językiem czuć wyraźnie jego smak i jest on mocniejszy/intensywniejszy niż dotychczas testowane przeze mnie noopepty. Produkt wydaje się być bardzo czystą syntezą a co najważniejsze jego efekty czuć od razu. Predator naprawdę się postarał i pomimo iż wiele osób pisało, że cena jest wyższa niż w sklepach z nootropami to ten odczynnik bije na głowy tamte sorty.
NOOPEPT NOOTROPIC Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
tryptodyso,
Ale jak to dziala..?
Robię np 30mg sniff i co czuje?.czy to działa jak vitaminki po dłuższym czasie? Czy od razu po aplikacji.czujesz jakies skupienie,zapamiętujesz?.
nie miałem styczności z nootropicami a w moim przypadku by mi się przydało (depresja)
Widać coś po twarzy?
Ale jak to dziala..?
Robię np 30mg sniff i co czuje?.czy to działa jak vitaminki po dłuższym czasie? Czy od razu po aplikacji.czujesz jakies skupienie,zapamiętujesz?.
nie miałem styczności z nootropicami a w moim przypadku by mi się przydało (depresja)
Widać coś po twarzy?
koleś, masz dosłownie całe artykuły o noopepcie w internecie, wpisz nazwe substancji w google to sie wszystkiego dowiesz od razu, nikt nie będzie tracił czasu na pisanie ci czegoś, co można znaleźć po 2 sekundach w internecieGruszka wrote: ↑6 years agotryptodyso,
Ale jak to dziala..?
Widać coś po twarzy?
klimala,
Przeczytalem jeden i nie otrzymalem odpowiedzi na moje powyzsze pytanie,dla tego postanowiłem tu napisać.
Jakoś za paczkami od predatora macie czas czekać tygodniami bo trackingów niby nie daje,Czat też non stop aktywny a nikt czasu niby nie ma
Proszę o odpowiedź na moje pytanie.
Przeczytalem jeden i nie otrzymalem odpowiedzi na moje powyzsze pytanie,dla tego postanowiłem tu napisać.
Jakoś za paczkami od predatora macie czas czekać tygodniami bo trackingów niby nie daje,Czat też non stop aktywny a nikt czasu niby nie ma
Proszę o odpowiedź na moje pytanie.
Działa po dłuższym stosowaniu i jak się trzymamy dawkowania 3x15mg np bo to zależy i potem sami sobie dostosujemy. Druga sprawa nie nie widać po twarzy bo to nie dopalacze. Z efektów negatywnych; drażliwość na głupotę ludzka, z pozytywnych produktywność i taki ogar na głowie
Czy ktoś aktualnie używa? Jakie dawki? Z góry dziękuję