Próbował z was ktoś grzybów ?
Próbował, ktoś z was grzybków halucynogennych ? Jeżeli tak to jakich ? Łysiczka lancetowata, a może jakieś inne ? Zebraliście je gdzieś na polance, czy sami wyhodowaliście ? I ostatnie chyba najbardziej nurtujące mnie pytanie, a mianowicie jaka jest faza po grzybkach jakbyście mieli porównać je do LSD ?
Lancetowate próbowałem, 25 grzybów w czechach od ziomka bo w Pl bym się nie odważył no i co mogę powiedzieć w porównaniu do 4-ho-mipta, 1p-lsd oraz DOC to to, ze jest to faza znacznie bardziej naturalna, spokojna, czuc jakos wieksza duchowosc Jest sie mega szczesliwym, mysli ukladaja sie jak puzzle, tak jakby psylocybina znacznie bardziej dopasowywala sie do naszego organizmu zamiast tych syntetykow, ktore natury nie widzialy LSD juz jest uwazane za bardziej sztuczne, wizualizacje sa znacznie bardziej neonowe, komputerowe.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
- Status:
Ostatnio jadłam meksykańskiego grzybka
Ale slabo działał bo dzien wcześniej żarłam kwasa, plus powinnam zjeść solo paczke a nie paczke na pół xd
Mnie tylko miźło lekko, ale znajomi którzy kwasa nie zarli od dawna, i zjedli po paczce byli zachwyceni, teraz sobie mam detoks wiec moze w przyszły weekend zrobie kolejne podejscie i wtedy napisze co i jak
Ale slabo działał bo dzien wcześniej żarłam kwasa, plus powinnam zjeść solo paczke a nie paczke na pół xd
Mnie tylko miźło lekko, ale znajomi którzy kwasa nie zarli od dawna, i zjedli po paczce byli zachwyceni, teraz sobie mam detoks wiec moze w przyszły weekend zrobie kolejne podejscie i wtedy napisze co i jak
- Status:
Jesli jadles 4homet to grzyby sa troche bardziej kolorowe fazka podobna, nie wiem jak to ujac glebsza psychodela, lysiczki z polskich lak 30 na 1 raz potem 50. max, jadlem meksykany combodian i b+ profil dzialania taki sam ale intensywniejsze i przyjemniejsze wrazenia tak sobie rzuce meksykany>lysiczka lancetowata>4homet. <----wiem ze nielegal juz ale homipt to inna bajka