Cześć,
Jeden vendor omyłkowo wysłał mi pakę dwa razy. I akurat współokatorka wyjechała. W niedzielę gdzie nie mam pracy ani z kim się spotkać. Straszny zbieg okoliczności.
Ja będąc po trzech godzinach snu, pomyślałam że w takim razie świenie będzie się pobudzić buchem hexa na dobry dzień, dam radę coś powtórzyć przed egzaminami. Wewnętrzny narkoman namówił mnie na plan "naszykuj sobie gieta na dzisiaj, ostatnio gdy jesteś nasycona stymulantami to odczuwasz motywację do ogarnięcia się to poleci wszystka do kibla. No i oczywiście kończąc gram nawet się nie spostrzegłam że jednak dorwałam się do reszty worka.
Na ten moment mam w sobie ok. 0,6 hdep-28 i 1,4 hexenu.
Wyrobiłam sobie ogromną tolerancję i dopiero teraz czuję się usatysfakcjonowana jak pół roku temu przy 40mg.
Zjadłam 0,25 alprazolamu żeby nie być zbyt zćpana na egzaminie plus protektywnie żeby nie przyszli "Oni"
Piję shake z tofu, nasion i mleka żeby dać organizmowi kalorie. Nie pamiętam o wodzie, ale litr co najmniej wypiłam. Co jeszcze powinnam zrobić? Liczę się z tym że nie zasnę ze dwa dni, spoko. Ale jakie jeszcze skutki uboczne plus bezsenności, nerwowości i obniżonego nastroju?
Są jeszcze jakieś efekty mniej lub bardziej możliwe na które mogłabym zwrócić uwagę?
Coś jeszcze przygotować?
Chcę zadbać o wszystko bo w razie czego nie miałby kto zadzwonić po pogotowie.
Zmieszłam towar z wodą, nie mam jeszcze siły żeby wyrzucić ale tak przynajmniej odetnę się do nieprzerwanych dorzutek
Przedawkowanie HEXEN
Przedawkowanie HEXEN
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Przedawkowanie HEXEN
ja to kieruje do Ciebie w formie pytania. Post był chyba produktem mysli hexenowych. Przestraszyłaś się tego ile zjadłaś, a hexen ułożył resztę.
Hexen i alfa swoją drogą to odczynniki, które podkolorowuja nasze życie i tworza piekna fabule. Oto przykłady.
Ktoś wchodzi po schodach jak mieszkasz w bloku
"To na pewno policja, wiedza co robie"
Sąsiadowi spadla zapalniczka na podłodze a ty używając echolokacji po hexie myślisz
"Puka w podłogę czy on wie? Moze poxzul lub coś uslyszal?"
Przyspieszona akcja serca
"O nie zaraz umre"
A tak na serio, to jak juz posalem na czacie nie ma się o co martwic. Stimy to nie jest sneaky killer jakby serio miało by się coś stac, to byś to poczula wyraźnie. Nie daj hexenowi dopowiadac historii bp on za bardzo lubi kino akcji

Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Przedawkowanie HEXEN
Pilnować się nawadniania organizmu lecz nie czystą wodą tylko z dodatkiem miodu czy soku z cytryny lub sokami, próbować przynajmniej na siłę zjeść owoce czy warzywa a jeszcze lepiej zdrowy pełnowartościowy posiłek, przy dłuższych ciągach nie zaszkodzi jakimś kompleks witamin nawet w podwójnej dawce, a najbardziej potas i magnez.
Auuuuuu lecą Świry 

Przedawkowanie HEXEN
Przede wszystkim jedzonko - wiem ciężko będzie, ale potrzebujesz zjeść coś białkowo-węglowodanowego np. Świeża jajecznica na masełku z jakimś pieczywkiem, ale od biedy i bułka z twarożkiem powinna wejść jako tako, a do tego nie żałuj i każdy kęs popijaj wodą. Z własnego doświadczenia, to jak jestem już dłużej niż 24h na nogach, to z pomocą przychodzą 3 izotoniczni królowie firmy oshee (nie reklamuję, ale właśnie te wydają się najbardziej efektywne); pomarańczowy, czerwony i niebieski - Odpowiednio magnez, cynk wit z grup. b, d etc. Do tego polecam shot z magnezem z apteki lub żabki. Po zjedzeniu, uzupełnieniu witamin i płynów najlepiej się położyć (jeśli jest taka opcja) i pozamulać przy śmiesznych filmikach z internetu lub przy czym czujesz się komfortowo. Chodzi o to aby organizm zaczął naturalnie wydzielać dopaminę i serotoninę a no i żeby przy tym otrzymywał informacje - u mnie np. działa i w sumie dużo razy nie wiem kiedy oczy mi się zamkną 
Tak czy inaczej trzymam kciuki i powodzenia!

Tak czy inaczej trzymam kciuki i powodzenia!
Przedawkowanie HEXEN
Odkurzacz2000, co do oshee, to mają lepsze rzeczy już, aniżeli te stare produkty - czerwone, niebieskie, pomarańczowe <- one są niezdrowe same w sobie, gdyż mają dużo barwników, poczytaj pełen skład.
Kup sobie przezroczysty oshee z Lewandowskim, ma najwięcej witamin, zero chemii - ma glukozę, która również jest potrzebna.
Ogólnie wszystkie przezroczyste od oshee są zajebiste, bo dużo witamin, mało lub wcale chemii.
Te puszki z magnesem itp. od oshee też warte uwagi, jednak nic nie przebije faktycznie tego shota z magnezem. Polecam dwa na raz każdemu, kto jest po "melanżu" i zabawach.
Organizm jest wypłukany z witamin itd.
Polecam dwa shoty olimp chela-mag + raz gold vit K2+D3 + olimp gold vit C 1x
Kup sobie przezroczysty oshee z Lewandowskim, ma najwięcej witamin, zero chemii - ma glukozę, która również jest potrzebna.
Ogólnie wszystkie przezroczyste od oshee są zajebiste, bo dużo witamin, mało lub wcale chemii.
Te puszki z magnesem itp. od oshee też warte uwagi, jednak nic nie przebije faktycznie tego shota z magnezem. Polecam dwa na raz każdemu, kto jest po "melanżu" i zabawach.
Organizm jest wypłukany z witamin itd.
Polecam dwa shoty olimp chela-mag + raz gold vit K2+D3 + olimp gold vit C 1x
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.