Siemka!
Jestem tu nowa
i jeszcze sie dobrze nie rozpoznalam ze wszystkim na stronce.
Dlatego pytanie. Zamowienia ze sklepow dojda do UK?
Jak zamowic i czy jest wogole mozliwosc zamowic do Anglii ???
Ze względu na inną kontrolę, brexit i ogólną szajbę z przesyłkami z lądu to do UK nie radzi się zamawiać. Sporo sklepów ma też ten region wykluczony w regulaminie ze względu na w/w problemy.
Co nie przeszkadza tak czy inaczej się tam upierdolić bo spory asortyment jest nadal legalny na miejscu.
goldcrystal, poszukaj RC w samej UK. Tam jest tego od groma! Niedoświadczony vendor może narobić Tobie dużo problemów. Większość pak jest skanowanych x-ray i wiele nieodpowiednio wysyłanych pak - jest przechwytywanych.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Dostałem od maga wiadomość zamówienie anulowane bez podania powodu i proszą o bezpośredni kontakt z nimi jak pisze do nich to brak odpowiedzi podany nr tel lipa niema takiego a i jeszcze coś *********
Wiadomość moderatora
Wiadomość moderatora
może nie pisz jakiś danych z ich sytemu, to może być dla Ciebie, lub dla nich niebezpieczne