Nie wiem czy w ostatnim czasie wszystko się popsuło czy po prostu po ulicy krąży ten sam słaby towar.
Pół roku temu 3cmc z ulicy działało tak: mocny speed na wejściu, momentalny zalew euforii (jestem przez chwile panem życia), wyostrzony słuch, wzrok, gadatliwość, empatia. Często też zimny pot i ogólnie trochę dreszcze i przez chwile uczucie chłodu. Czas peaku około 40 minut. Później 2 godziny fajnego uczucia. To wszystko ze sniffa 100-150mg.
Teraz od tych samych osób (w tej samej cenie) dostaję: zero speeda na wejście, na początek jakby ktoś młotkiem w łeb walnął, brak euforii a jedynie lekkie uczucie przyjemności, gadatliwość ale w porównaniu do tego co kiedyś to bardzo umiarkowana, lekka empatia no i żeby te słabe efekty poczuć to trzeba walnąć ogromną krechę 250mg.
Od razu zaznaczam, że nie mam tolerki. Zabawa raz na jakiś czas z przerwami dłuższymi niż miesiąc.
Jeśli gdziekolwiek w internecie dostanę jeszcze to co te pół roku temu (przynajmniej ten zalew euforii na wejściu), to dajcie znać co konkretnie kupić i od kogo. Możecie pisać PW, możecie odpowiadać tutaj. Zawsze kupowałem stacjonarnie, ale chyba czas przerzucić się na sklepy internetowe. Oczywiście jak na rynku jest coś innego niż 3cmc co działa podobnie do tego, czego oczekuję to również liczę na waszą pomoc.
Speedujący euforyk
Speedujący euforyk
Dobre cmc bylo 1-2 lata temu jak produkowali to chinole. Po zakazie w Chinach produkcja sie przeniosla gdzies do europy czy do indii.
Jest może z 2-3 dostawców i cała masa pośredników,dystrybutorów.
Więc większość sklepów ma to samo - choć kupują od różnych osób i wydaje im się, że mają coś extra.
Jest tak jak piszesz, to co obecnie jest sprzedawane jako cmc słabo klepie albo nie klepie wcale. Do tego dochodzi potliwość. Leje się z człowieka jak ze świni. Czasami wjazd na kardio.
Według mnie nie ma obecnie dobrego cmc na rynku. Bo nie ma ani spida ani euforii.
Jest może z 2-3 dostawców i cała masa pośredników,dystrybutorów.
Więc większość sklepów ma to samo - choć kupują od różnych osób i wydaje im się, że mają coś extra.
Jest tak jak piszesz, to co obecnie jest sprzedawane jako cmc słabo klepie albo nie klepie wcale. Do tego dochodzi potliwość. Leje się z człowieka jak ze świni. Czasami wjazd na kardio.
Według mnie nie ma obecnie dobrego cmc na rynku. Bo nie ma ani spida ani euforii.