What can I recommend from the store Predator-rc
Shop Profile: predatorRC
4 CMC i 3 cmc bo każde dobre jest w tym sklepie i jeszcze hex crystal wyśmienity generalnie wszystko jest dobre u naszego predatora i dodam cos od siebie ze to jest najlepszy sklep bardzo dobrze działa wysyłki szybko dochodzą i wogule na maile odpisuja
3cmc, hexen, blottery, 2cb fly, 5f-adb
Panie policjancie wszystko o czym pisze to tylko taki żart.
Variat jezu panie hexen ? co pan poleca mój boże
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
W takim sensie ze ma po prostu jest całkiem dobry, sam zwolennikiem nie jestem.
Panie policjancie wszystko o czym pisze to tylko taki żart.
- Status:
Co euforycznego polecicie ? ale bez mocnego speeda prosze
4f-mph, wszystkie blottery, flubromazepam, 3cmc na najwyższym poziomie aktualnie
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Jaka godna polecenia maczanka najbardziej aktywna ?
"Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana"
Co najbardziej polecacie aktualnie? Co bierzecie często?
Ja polecam Mikro, 4-BC, i 3-mmc oraz BTC pills. I tak, 4-BC trzyma poziom(tylko wrzuty oral). Co do Mikro to trzeba trafić na biały, czysty sort to jest bajka, a jak pożółkły to jest lipa : > O 3-mmc tez pisałem ostatnio. Moonrock wymiatał 6 miesięcy temu, ale się zrypał i teraz jak dziwna biała drobnica, a był to najlepszy sort 4-cmc od roku u kogokolwiek, nadawał się do sniffa. Ponoć jeszcze dla tych co lubią spida to NEP Big jest zajebisty. Ogólnie to u Preda jest jeden główny problem, że ma najlepsze sorty do wyboru, ale ma co chwilę 1-2 miesiące nową dostawę i jakość tego samo sortu może się różnić i po prostu albo trzeba mieć farta, albo dużo kasy i zamawiać na bieżąco wiedzieć co w trawie piszczy. Ja np. odpuszczam teraz całkowicie 4-cmc bo obecne sorty tylko są dobre do wrzutek oral co mi nie pasuje i psuję przez wybijanie tolerancji zabawę z 3-mmc i 3-cmc. A gdy trafi się na dobry sort 3-mmc po detoksie to jest bajka, po prostu nic z ostatnich 18 miesięcy(z 2 wyjątkami chwilowymi) nie może się z nim równać. I to nie tylko chodzi o samą fazę ale też zejście, objawy dzień po oraz wpływ na śluzówkę.
Oczywiście 3-Mikro dobrej jakości jest bezkonkurencyjne jako 3-cmc, niż nie ma podloty, ale też trzeba trafić.
apihp, nep, 3fpm to moja swieta 3-ca
Nie jestem weteranem ale zamawiajac te typy zawsze dostawalem (raz zdarzyl sie inny troche nep) identyczny sort - zapach, konsystencja, dzialanie, rozpuszczalnosc itp.
Przynajmniej wiem jakie powinny byc, bo np. hexen to jak kokaina z ulicy - za kazdym razem inna haha.
apihp mi wchodzi tylko wapo, nep lepiej sniff ale wapo tez fajne, a 3-fpm palilem tez ale raczej nie warto
polecam jak cos w czyjs desen...
edit:
a z euforykow to napewno warto sprobowac 6-apb, ciekawe jest, w szczegolnosci z odrobina tryptaminki
Nie jestem weteranem ale zamawiajac te typy zawsze dostawalem (raz zdarzyl sie inny troche nep) identyczny sort - zapach, konsystencja, dzialanie, rozpuszczalnosc itp.
Przynajmniej wiem jakie powinny byc, bo np. hexen to jak kokaina z ulicy - za kazdym razem inna haha.
apihp mi wchodzi tylko wapo, nep lepiej sniff ale wapo tez fajne, a 3-fpm palilem tez ale raczej nie warto
polecam jak cos w czyjs desen...
edit:
a z euforykow to napewno warto sprobowac 6-apb, ciekawe jest, w szczegolnosci z odrobina tryptaminki
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Ooo no to moja kolej:
-3MMC Bitcoin 100mg - zajebisty produkt godny polecenia na profilu mam recenzję.
-4-CMC BC Limited - szczury twierdzą, że to najlepsza czwórka.
-3MMC Bitcoin 100mg - zajebisty produkt godny polecenia na profilu mam recenzję.
-4-CMC BC Limited - szczury twierdzą, że to najlepsza czwórka.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.