Grupa substancji o działaniu głównie euforycznym jak: 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, 4-mmc, 4-cec.
-
Status:
- tester10
-
Sniffiarz
-
- Reputacja: 21
Nieprzeczytany post
autor: tester10 » 2 lata temu
Miał ktoś okazję spróbować trójeczek z Mefisto oraz ChemCentrum i jest w stanie je porównać?
tester10
-
Status:
- attila
-
Sniffiarz
-
- Reputacja: 35
Nieprzeczytany post
autor: attila » 2 lata temu
jak najlepiej dawkowac 3cmc aby nie zarznac szybko tolerki i zeby dorzutki w miare dzialaly i faza byla jak najdluzsza?
lepiej zaczynac np od 300 i dorzucac podobnie + ciut wiecej czy isc w gore schodkami typu 100 > 200 > 300
jak myslicie?
attila
-
Status:
- insanemaid
-
Zaklinacz węży
-
- Reputacja: 376
Nieprzeczytany post
autor: insanemaid » 2 lata temu
attila pisze: ↑2 lata temu
jak najlepiej dawkowac 3cmc aby nie zarznac szybko tolerki i zeby dorzutki w miare dzialaly i faza byla jak najdluzsza?
lepiej zaczynac np od 300 i dorzucac podobnie + ciut wiecej czy isc w gore schodkami typu 100 200 300
jak myslicie?
to zależy, ja od
ChemCentrum miałam 3cmc ice i 150-200 robiło konkretnie na pierwszy raz a potem dorzucałam też tyle i klepało dalej tak samo tylko krócej trochę
insanemaid
-
Status:
- attila
-
Sniffiarz
-
- Reputacja: 35
Nieprzeczytany post
autor: attila » 2 lata temu
no ja wlasnie podobnie robie i tak samo dziala tylko krocej, a wiadomo, ze po przerobieniu kilku g to prawie wcale
ale tak se kminilem jakie jest najbardziej optymalne dawkowanie , zeby pizdeczka byla jak najdluzej
sprobuje ze schodkowym zwiekszaniem dawek 100 > 150 > 200 > etc
attila
-
Status:
- Lecter90
-
Szczur
-
- Reputacja: 8
Nieprzeczytany post
autor: Lecter90 » 2 lata temu
Spróbuj mix oral + sniff. Dawkowania Ci nie podpowiem bo każdy ma swoje granice. U mnie na start wchodzi 200 oral w kapsie i 200 sniff. Potem to już szczurki jak paznokieć na podtrzymanie fazy - łatwiej mi wtedy skontrolować i nie obudzić się z 5 gieta w kichawie
Sort naturalnie tylko od
ChemCentrum,
Lecter90
-
Status:
- altecmail
-
Ssak
-
- Reputacja: 3
Nieprzeczytany post
autor: altecmail » 2 lata temu
Czym się różni 3cmc od 3mmc w profilu działania? Znam 3mmc. Czego się spodziewać po 3cmc? Jakie są różnice? Są jakieś podobieństwa? Da się po tym wyjść do ludzi?
altecmail
-
Status:
- Rabbitzx
-
Szczur
-
- Reputacja: 16
Nieprzeczytany post
autor: Rabbitzx » 2 lata temu
Ja uważam że jest milion razy ciekawsze pierdolniecie na banie do działania clearhead zajebiscie można się wkręcić w jakaś czynność (oby nie za bardzo) brak zamuły taki żywy odczynnik nie kanapowiec ostatnie testy 4mmc 3mmc 4cmc 3cmc uważam że najlepszy jest 3cmc pozdro
TriZassysoChlorozaurus rex
gad jak się uda zasypia w dzień ale czai się nocą
Rabbitzx
-
Status:
- SweetPapers
-
Ssak
-
- Reputacja: 5
Nieprzeczytany post
autor: SweetPapers » 2 lata temu
3 CMC od
ChemCentrum,
Nie dość ze moc potężna to dodatkowo wysoka jakość. Można po tym sobie zjeść , nie zapycha nosa , nie śmierdzi , poszedłem spać po tym . Nie ma lepszej trójki na rynku
SweetPapers