Ostatni post z poprzedniej strony:
Dalej ten sam cudowny sort, po nieprzespanej nocy w pracy robocop )3-FPM Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
3-FPM Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
For me wonderful. Stimulant very clean and if you do not go over the normal doses, there is no comedown. It is also perfect because it lasts about 4 hours, therefore you can take it in the morning or in the afternoon or in the morning and in the afternoon and you can sleep perfectly.
Dobry sorcik, 80-120mg idealnie Uwielbiam! gdyby nie ta potliwość a jeszcze ciepło się robi Ale za to idealne do przerabiania dużej ilości materiału, wraz z Coluracetam się dobrze komponuje
Oraz gdy wziete a nieco wiekszych dawkach - cos pieknego i euforycznego na calkiem spory czas
Cały czas ta sama, wysoka jakość odczynnika.
Z przykrością informuję, że aktualny sort jest gorszej jakości. Ma 60-70% spodziewanej mocy. Nie są to same charakterystyczne 3-fluorofenmetrazynowe kryształki. Znajomy użytkownik stwierdził, że jego smak przypomina mu NIPP, który ma w świeżej pamięci. Można doświadczyć nieznacznych serotoninowych wizuali, przypominających te po NIPP-ie. Wpływ na emocje też przypomina ten po NIPP-ie. 3-FPM powinna mieć działanie czysto dopaminowo-noradrenalinowe. Nie chcę niczego insynuować. Wg informacji na stronie aktualny sort jest na wyczerpaniu, więc mam nadzieję, że sprawa niedługo będzie nieaktualna.
fenyloetylo, moze jakas pomylka zaszla? Moj stuff sprzed okolo miesiaca jest wzorowy. Ten sam smak, zapach, wyglad i dzialanie. Przyjrze sie pozniej dokladnie, ale nie widzialem zadnego odchylu od normy.
moze chlopaki namieszali z pakowaniem , to wyjasniaj na mailu jak masz watpliwosci ze dostales inny sort bo wtedy opinie nie powinnienes pisac.fenyloetylo pisze: ↑5 lata temuZ przykrością informuję, że aktualny sort jest gorszej jakości. Ma 60-70% spodziewanej mocy. Nie są to same charakterystyczne 3-fluorofenmetrazynowe kryształki. Znajomy użytkownik stwierdził, że jego smak przypomina mu NIPP, który ma w świeżej pamięci. Można doświadczyć nieznacznych serotoninowych wizuali, przypominających te po NIPP-ie. Wpływ na emocje też przypomina ten po NIPP-ie. 3-FPM powinna mieć działanie czysto dopaminowo-noradrenalinowe. Nie chcę niczego insynuować. Wg informacji na stronie aktualny sort jest na wyczerpaniu, więc mam nadzieję, że sprawa niedługo będzie nieaktualna.
ONE AND ONLY
- Status:
** kurier zawitał, wśród paczki jest 3fpm , najbliższe badania znajomego szczura w połowie tygodnia to dam znać.
Wiadomość moderatora
edytowane - data
Jakby ktos szukal opinii to juz pisze...
Sort bez zmian, bialy krysztal/puszek ktory szczypiw w nos jak pieprz i pobudza do dzialania.
Smialo brac, jeden z niewielu stimow z niezmiennym wygladem, konsystencja i dzialaniem.
Sort bez zmian, bialy krysztal/puszek ktory szczypiw w nos jak pieprz i pobudza do dzialania.
Smialo brac, jeden z niewielu stimow z niezmiennym wygladem, konsystencja i dzialaniem.
Zamówiłem na szczęście tylko 2g.
I muszę stwierdzić że to nie to. A szukałem odmiany dla CMC.
Nie lubie substancji po których niema BANG! i niema BANG że muszę coś zrobić i koniec.
Nic mi się może nie po tym ale od tego nie chciało.
Nie lubię substancji bez potencjału uzależniającego.
Od tego bym nie mógł.
Zresztą ostatnio patrzyłem to znikło z oferty.
Może kolejne sorty będą lepsze ale się nie dowiem.
Na pewno to nie sprzęt dla chałturników.
I potwierdzam ostro szczypię w kindybała mocniej niż cmc przynajmniej to w krysztale.
Aua.
I muszę stwierdzić że to nie to. A szukałem odmiany dla CMC.
Nie lubie substancji po których niema BANG! i niema BANG że muszę coś zrobić i koniec.
Nic mi się może nie po tym ale od tego nie chciało.
Nie lubię substancji bez potencjału uzależniającego.
Od tego bym nie mógł.
Zresztą ostatnio patrzyłem to znikło z oferty.
Może kolejne sorty będą lepsze ale się nie dowiem.
Na pewno to nie sprzęt dla chałturników.
I potwierdzam ostro szczypię w kindybała mocniej niż cmc przynajmniej to w krysztale.
Aua.
To pieczenie w nosie to było tak jakby ktoś Ci peta w nosie zgasił xd a jak tylko przeszedł ból to znieczulenie i odliczanie 3.2.1....jeb tysiąc rzeczy naraz w głowie.... A uuuuu
3FPM to nie dla mnie produkt,nie zadziałał na mnie