4-CMC PRIMA SORT Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis

Profil sklepu: predatorRC

Status:
4mmc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 88

Nieprzeczytany post autor: 4mmc » 7 lata temu

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4-CMC PRIMA SORT ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 4-CMC PRIMA SORT from Predator-rc

4-cmc prima sort powder
Name: 4-Chloromethcathinone
IUPAC: 1-(4-chlorophenyl)-2-(methylamino)-1-propanone

Numer katalogowy: RC012
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 25 PLN
3-4 22 PLN
5-9 20 PLN
10-24 19 PLN
25-49 18 PLN
50-99 17 PLN
100-249 16 PLN
250-499 15 PLN
500-999 14 PLN
1000-10000 13 PLN
Załączniki
4 cmc   o.png
4 cmc o.png (15.13 KiB)
shop58.jpg
shop58.jpg (210.09 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: -31

Nieprzeczytany post autor: Snow Queen » 7 lata temu

Dobrej jakości, jedna z lepszych czwórek, z polotem, duża euforia, czasem aż ciężko ustać.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 7 lata temu

polecamy , do końca kwietnia ten odczynnik jest w rewelacyjnej cenie ;)
ONE AND ONLY

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 112

Nieprzeczytany post autor: Misjonarz » 7 lata temu

Kosmiczna jakość ten odczynnik jest warty swojej ceny, podobny wygląd co na zdjęciu u góry. Przyjęte 250 mg robi piękną robotę.

Status:
White BisOne
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: White BisOne » 7 lata temu

Zajebisty sort, śmiało zamawiać, dobra cena jak na 4cmc tej jakości. Sam zamawiam chyba z 5 tego 8-)
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.

Status:
4mmc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 88

Nieprzeczytany post autor: 4mmc » 7 lata temu

po tyle to kosztują cec :)
Oferta świetna , prawdopodobnie najlepsza na rynku
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Broussard
Opiowrak
Użytkownik
Reputacja: 108

Nieprzeczytany post autor: Broussard » 7 lata temu

Dobre cmc w dobrej cenie, fajnie że pred tak to rozgraniczył, jak ktoś jest osiedlowym "królem mefedronu" to dopłaci do wersji w kryształach, natomiast taki szary maly badacz jak ja może zaoszczędzić pare groszy i trochę czasu na kruszenie. :lol:

Status:
Fabian
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: Fabian » 7 lata temu

Ja również sprawdzałem ten powder i dla mnie to jest takie 80-90% mocy normalnego 4-cmc z kryształu. To jest normalne bo zawsze to co sie osypie z kryształu jest słabsze niż sam twardy crystal, przynajmniej ja mam takie odczucie. Ale to jest na pewno 4-cmc nie żadna kofeina czy inna podjeba także spokojnie można pobierać

Status:
biochemiczny
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: biochemiczny » 7 lata temu

Przerobiłem tyle czwórek ile chyba tylko rynek oferuje. Ta należy do jednej z najlepszych. Aktywna już od 250mg. Robi jak trzeba. Dobrze pasuje do miksów z 3cmc, bkEBDP czy 3MEC.

Status:
PanTadeusz
Blister
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: PanTadeusz » 7 lata temu

4cmc od predatora rewelacja!

Status:
Belzebub81
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 22

Nieprzeczytany post autor: Belzebub81 » 6 lata temu

Zamawial ktos w tym miesiacu ten odczynnik?

Bo nie wiem czy ktos na pakowaniu pomylil sie czy sort nie jest 4cmc

pierwsze 10 minut szczur o nazwie 100mg sniff - wjazd na serce lekka euforia
co jest dziwne bo do tej pory szczur 100mg sniff nie robil zadnego wjazdu na serce i dawal ciekawa euforie

czas dzialania okolo 100-120 minut (co jest dziwne) dzialanie glownie kardiozwala i lekka euforia
wiec zaryzykowalem w piciu 200 mg i straszna zwala + serce mocno + slaba euforia trzeba bylo zbijac benzo

Do tej pory zawsze zamawialem ten sam odczynnik i dawki byly 2x wieksze + nie bylo prawie w ogole wjazdu na serce + dzialanie bylo duuzo lepsze - euforia na wysokim poziomie i srednia stymulacja przy dawkach sniff 200-300 mg czas dzialania max 30-40 min tutaj dorzutka 50 mg sprawila jeszcze wieksza kardiozwale + brak euforii

PredatorRC o co chodzi? da sie cos zrobic? bo jestem w 99% pewien ze to nie jest 4CMC nawet zapach odczynnika nie "wali klefem" tak jak to zawsze mialo miejsce

Na testach kolorometrycznych Mecke - wyszedl kolor mocno pomarańczowy - 4-CMC nie powinno zmienic koloru testera ktory byl lekko zolty

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

Belzebub81 Napisz przy okazji do PredatorRC na pw, możliwe że ktoś się pomylił, chociaż predatorowi to raczej się nie zdarzało.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
OomAmee
Reputacja: 953

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 6 lata temu

Belzebub81

Ja bardzo niedawno wziąłem od Preda wszystkie trójki i czwórki jakie miał na stanie.
Chciałem sobie sprawdzić, jak wyglądają tematy po powrocie sklepu :)

Między innymi była taka: 4-CMC PRIMA SORT CRYSTALINE POWDER
O tą Tobie chodzi?

Nie odnotowałem żadnego zwiększonego wjazdu na serce. A jestem na tym punkcie wręcz przewrażliwiony, więc raczej bym nie przegapił.

A podkreśliłem "zwiększonego" dlatego, że mam taką obserwację natury ogólnej, że wszystko, co jest w formie Powder wjeżdża mocniej na klatę. Nie wiem dlaczego tak jest ale obojętnie trójki, czy czwórki to te powdery zawsze mocniej odczuwam na klacie.

Natomiast, ta którą ostatnio od Preda testowałem nie wykroczyła jakoś poza znane mi granice wjazdu czwórki powder na klatę. Inaczej mówiąc - nie odczułem w niej nic nienormalnego.
Brana mniej więcej tydzień temu.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
Belzebub81
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 22

Nieprzeczytany post autor: Belzebub81 » 6 lata temu

OomAmee pisze:Belzebub81[/url]

Ja bardzo niedawno wziąłem od Preda wszystkie trójki i czwórki jakie miał na stanie.
Chciałem sobie sprawdzić, jak wyglądają tematy po powrocie sklepu :)

Między innymi była taka: 4-CMC PRIMA SORT CRYSTALINE POWDER
O tą Tobie chodzi?

Nie odnotowałem żadnego zwiększonego wjazdu na serce. A jestem na tym punkcie wręcz przewrażliwiony, więc raczej bym nie przegapił.

A podkreśliłem "zwiększonego" dlatego, że mam taką obserwację natury ogólnej, że wszystko, co jest w formie Powder wjeżdża mocniej na klatę. Nie wiem dlaczego tak jest ale obojętnie trójki, czy czwórki to te powdery zawsze mocniej odczuwam na klacie.

Natomiast, ta którą ostatnio od Preda testowałem nie wykroczyła jakoś poza znane mi granice wjazdu czwórki powder na klatę. Inaczej mówiąc - nie odczułem w niej nic nienormalnego.
Brana mniej więcej tydzień temu.
Wyslalem maila z pytaniem - wydaje mi sie ze to raczej pomylka z ktoryms z hexenow bo zawsze zamawialem "4-CMC PRIMA SORT CRYSTALINE POWDER" i dzialalo calkowicie inaczej, nie powodowalo zwaly / wjazdow na serce przy dawkach 300mg a tutaj po 100mg jest problem i to spory, nie pachnie jak zawsze - klefem, na testerze wychodzi cos innego niz powinno (zmienia sie kolor na mocno pomaranczowy gdzie powinien nie zmienic sie w ogole i zostac lekko zolty) po rozpuszczeniu we wodzie z soda oczysczona pachnie rybami a nie ogorkiem
taka sama opinie ma inna osoba ktora tez musiala ratowac sie benzo po 100mg sniff

Zawsze zamawialem glownie ten sort i w gratisach bralem inne 4-CMC zaden nigdy nie dzialal tak jak ten teraz

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 6 lata temu

napisz na maila do kontaktu , ekipa wysle Ci jeszcze raz , jesli byla to pomylka to przepraszamy , sprawdzimy to i wyjasnimy nie ma powodu do obaw.

4CMC PS POWDER sort jest caly czas jeden i ten sam.
ONE AND ONLY