7A-19 Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 7A-19 ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 7A-19 from Predator-rc
also received it instead of 7AD, predator doesnt care what products you order he ships what he thinks he should
Kolego czyli potwierdzasz że 7a-19 robi robotę?
Szukam ciagle canna dobrego od miesiąca , wjebalem 7a-19 i ekoncu usłyszałem ze wali , esccobar nie ma nic , od preda dostałem każde canna w jednej paczce , wal ie 7a-19 2-3:30 i będzie git
szyszylka, Riber, Abaddlon,
Nowy batch wleciał 7ad i niedługo przyleci 6b-ad
Dodatkowo, niedługo będziemy mieć kilka innych na testy, damy znać jak przylecą
Jak nie mamy już jakiegoś produktu to zamówienie czeka na dostawę lub po uzgodnieniu wysyłamy inny produkt
Nowy batch wleciał 7ad i niedługo przyleci 6b-ad
Dodatkowo, niedługo będziemy mieć kilka innych na testy, damy znać jak przylecą
Nie prawda, najwidoczniej zaszła jakaś pomyłkadziangasijus pisze: ↑3 lata temualso received it instead of 7AD, predator doesnt care what products you order he ships what he thinks he should
Jak nie mamy już jakiegoś produktu to zamówienie czeka na dostawę lub po uzgodnieniu wysyłamy inny produkt
ONE AND ONLY
Mozna sample na wyspy zlapac z kanna? Szkoda tracic glownie czas I pieniadze jak przy 1:10 szczura nie ujarasz
Aes97, u mnie szczury zadowolone przy 3:30 ale ostatnio były pustki i tolerka im trochę zjechała myśle ze nawet 2:30 będzie git dla jakiś „normalnych” szczurków
Dodano po 25 sekundach:
Dzisiaj będę brac to co pred wrzucił , dam znać jak dojdzie
Dodano po 25 sekundach:
Dzisiaj będę brac to co pred wrzucił , dam znać jak dojdzie
Działa ten nowy batch? NapisE coś ktoś więcej na tem temat ??